1 ile 30 arası toplam 282 sonuç

Konu: TSL 4.Hafta | G.Birliği OFTAŞ-Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Alex daha ne yapmalı?
    Egemen çok ünlem kullanıyorsun ola ki o ünlemler...
    Futbol oynayanlar futbolu bilir..İzleyenler sadece yorum yapar tamam mı egemen?
    Sıcaklık iki takıma da aynı!?
    ama nedense oftaş hafta içinde bir avrupa maçı oynamadı.
    Oyuncular aynı mı? çok azı aynı.Fakat ANTERAMAN?
    evet maç öncesi 2+1 antreman yani oftaşdan 1 haftada tam 4 antreman 4 kat yorgunluk fazla..birde maç var.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Alex daha ne yapmalı?
    Egemen çok ünlem kullanıyorsun ola ki o ünlemler...
    Futbol oynayanlar futbolu bilir..İzleyenler sadece yorum yapar tamam mı egemen?
    Sıcaklık iki takıma da aynı!?
    ama nedense oftaş hafta içinde bir avrupa maçı oynamadı.
    Oyuncular aynı mı? çok azı aynı.Fakat ANTERAMAN?
    evet maç öncesi 2+1 antreman yani oftaşdan 1 haftada tam 4 antreman 4 kat yorgunluk fazla..birde maç var.
    Bunların tamamı bahane. Anderlecht dönüşünde Fenerbahçe G.Antepspor'u nasıl yendi peki o sıcakta?

Futbolu oynayan futbolu bilir, haklısın, ben oynadığımdan biliyorum.

Fark şurda, orta sahayı ele geçirdi OFTAŞ ve maçı da kopardı. Fenerbahçe'ye karşı ezici üstünlük sağladı.

Galatasaray da Beşiktaş da hafta içinde maç oynadı ama Beşiktaş Kayserispor'a, Galatasaray V.Manisaspor'a futbol dersi veriyor.

Sıcaklık iki takıma da aynı, şartlar da...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Alex tamam gol atıyor asist yapıyor ama onun yüzünden çift forvet oynayamıyoruz.Alex Kaka gibi dribling yapan adam geçen bir 10 numara olsa tamam tek forvet ynayalım diyeceğim ama yok Alex çıkıyor Kezman iki stoperle boğuşurken boş alanlardan golünü atıyor.Alex olduğu sürece ve tek forvet devam ettiği sürece ben umutlu değilim pek.Hadi derbiler ve Avrupa maçlarında daha defansif olmak için tek forvet oynanır.Gerçi ordada Tümer ve Deivid sürekli yer değiştirdikleri için hiç defans yapmıyorlar.Dün Manu maçını izliyorum Eagles ve Nani top rakipteyken hemen rakibin beklerine yaklaşıyorlar çıkamasınlar diye ama bizim kanatlarda bu yok.Anadolu'nun zayıf takımlarına karşıda tek forvet oynuyoruz.Önder Turacı bu yaşına kadar tekniğini hiç geliştirmemiş.Teknik sıfır.Stoperlerimiz çok iyi bence adamların yapacak birşeyi yok ilerde top kalmıyor sürekli rakip şişiriyor.Savunma nefes alamıyor.Orta saha top yapamıyor.1 pas 2 pas top kaybı.Colin'i ne mantıkla çıkardı onu anlamadım Kemal'i çıkarmak varken.Colin'in göğsüyle topu indirdiği pozisyon bence net penaltı çünkü bir insan öyle bir pozisyonda elini öyle kaldırmaz.

Mesaj Yetkileri