Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 38 / 422 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ilk yarı 11 şut çektik mallorca 3 şut çekti.maçın hakimi biziz ama sonuç 0-1.hazırlık maçı eksiği hücum hattını olumsuz etkilemiş gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Barça galibiyetle tanıştı

İspanya 1. ligi La Liga'nın 2. haftasında Barcelona evinde Athletic Bilbao'yu 3-1 mağlup etti. Nou Camp'ta oynanan mücadelenin gollerini 7 ve 35. dakikalarda Ronaldinho, 70. dakikada Susaeta ve 73. dakikada yeni transfer Yaya Toure kaydetti.
    Geçen hafta Santander deplasmanında gol bulamayarak berabere kalan Katalan ekibi, ligdeki ilk puanlarıyla tanıştı. Hafta arasında Gamper Kupası'nda da Inter'e 5 gol atan Barcelona bu maçta da 3 gol kaydetti. Maçın 77. dakikasında Marquez ve 79. dakikada konuk takımdan Koikili kırmızı kartla oyun dışında kaldılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

0-1 gidiyor maç.İnanılır gibi değil.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

1-1 oldu son 5 dk iddaa yatıyor

Berabere bitti birde şampiyon olucak bu takım

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

maç 1-1 bitti ama atletico taraftarları için üzülecek bir durum yok.çok iyi oynadık.24 şut çektik 8 korner kazandık.rakip 7 şut çekti 1 korner kazandı.mallorca kontraatak oynadı.takım çok umut verici futbol oynadı.ilerleyen haftalarda bu oyunun karşılığını alacaklardır.mallorca:guiza 18 atleticoernia 77 1-1.dediğim gibi 1-1 bittiğine bakmayın 2-3 farkla kazanabilirdik maçı.

ayrıca ntv spikeride önümüzdeki haftalarda atletico madrid'in maçlarını yoğun olarak vereceklerini söylemiş.hadi iyi geceler.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

1-1 iyi bir skor değil bana göre.Hemde Calderon'da..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Atletico madrid her sezon çok iyi kadro oluşturmasına rağmen bir türlü istediği sonuçları alamıyor . Bu sezon farklı olur umarım. Daha sezonun başı ve lucho'nun yorumlarına bakılırsa atletico iyi oynamış ama sonuca yansıtamamış . Umarım ilerleyen haftalarda bu şanssızlıklarını yenerler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçtan Resimler

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

La Liga 2.Hafta
    FC Barcelona : 3-1 :Athletic Bilbao
    [2 Eylül 2007]

Goller:
    8' Ronaldinho
    33' Ronaldinho
    71' Lusaeta
    72' Yaya Toure

Maçın genelinde üstün oynadık.Bu oyunumuzu skora da yansıttık ve ligdeki ilk galibiyetimizi aldık.Gelecek haftalarda daha iyi olacağımızı umuyorum..

[SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

maçın özeti bu linkte daha sonra daha ayrıntılı özet bulursam onla değiştircem

http://www.plus.es/videos/Futbol/EDF...uutmftb_3/Ves/

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Sahada iyi futbol oynansın da skor gelir sonraki maçlarda.Hiçbirşey bitmiş değil zate ligin başında böyle bişey söz konusu olamaz..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

barça iyi kazanmış şu anda oyuncuların tam performans göstermeleri imkansız.ilerleyen haftalarda 4-5 farklı sonuçlarda gelebilir barçadan.berk link varsa koysanabakalım.

Abidal Müslüman oldu!
    Geçtiğimiz ay İspanya takımı Barcelona ile anlaşan Fransız futbolcu Eric Abidal, Müslüman oldu. Bilal ismini alan oyuncu, küçük yaştan bu yana İslam'a büyük ilgi duyduğunu söyledi.

Cezayirli Müslüman bir kadınla evlenmesinin kararında etkili olmadığını belirten Bilal, "Ben Müslüman mahallesinde büyüdüm ve kendilerinden çok etkilendim." dedi. 1979 Fransa Lyon doğumlu olan Bilal 15 milyon Euro karşılığında Barcelona'ya imza atmıştı.
    03.09.2007

Kaynak : Zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Barcelona :3-1:Athletic Bilbao

Maçın Geniş Özeti
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Bu kadar adam alacaktında niye Torresi yolladınız be adam.Geldi şimdi hgem arsenalın başına Hem Bjkın başına bela oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

cok iyi oldu bu bizim için atleticolular için yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

atletico nedense rahat mac oynayamıyo bi türlü rahat rahat kazanamıyoruz gecen yılda öyleydi aslında o takımda fena deildi ama basarılı olamadı umarım bu yıl oluruz

Del Piero_10 Misafir

Transfer sezonu bitti,Riquelme Villareal'de kaldı.

Del Piero_10 Misafir

Default Robben: "Chelsea'nin Futbolu Zaten Kötüydü"

Arjen Robben Chelsea’den transfer olduğu İspanyol devi Real Madrid hakkında konuştu ve eski takımını eleştirdi.

Yıldız oyuncu 36.3 milyon Avro'ya transfer olduğu Madrid’de çok başarılı olacağını söyledi ve Chelsea’de olmayan ‘sürekli atak ve göze hoş gelen futbol oynama’ kültürünü İspanya’da bulduğunu öne sürdü.

Hollandalı oyuncu, "Burada olmaktan dolayı mutluyum. Real, benim oyun tarzıma daha uygun bir takım. Teknik direktörümüz ve taraftarımız atak futbol oynamamızı istiyor. Böyle bir oyun tarzını ben de benimsiyorum" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz sezon sakatlıklar nedeniyle yeteri kadar forma şansı bulamayan oyuncu, bu yıl herhangi bir sorun yaşamamak tam olarak hazır olduktan sonra sahalara dönmek istediğinin altını çizerek, "Sanırım burada önemli bir oyuncu olacağım. Sol kanatta oynayacağım ve herkes benden gol bekleyecek. Beklentileri karşılayabilirim. Doktorlarımız ile görüştüm ve kendime özel bir antreman programı hazırladım. Çok daha güçlü bir şekilde sahalara döneceğim. Geçtiğimiz yıl dizimden geçirdiğim operasyonun etkileri yavaş yavaş geçiyor" dedi.

Böyle ekmek yediği kaba tükürenleri hiç sevmiyorum.

Del Piero_10 Misafir

Dos Santos Bulutlarda

Genç yetenek Giovani Dos Santos, Barcelona’daki ilk resmi maçında Athletic Bilbao’yu yenmenin mutluluğunu yaşıyor.

Meksikalı harika çocuk, sezon öncesi hazırlık kampında ilk 11de forma şansı bulmuş ve kendini göstermişti. Ancak bugüne dek A Takım'la hiçbir remi maça çıkmamış olan Brezilyalı, Bilbao maçının 64. dakikasında Thierry Henry'nin yerine oyuna girerek muradına erdi.

Dos Santos, maçın ertesi günü yaptığı açıklamada, karışık duygular içinde olduğunu söyleyerek, "İlk maçım için bundan fazlasını bekleyemezdim. Hayâllerimdeki gibi oldu. Her zaman kahraman olarak gördüğüm Henry’nin yerine oyuna girmek gerçekten çok tuhaf" şeklinde konuştu.

Barcelona'da Ronaldinho'nun veliahtı olarak gösterilmeye başlanan 18 yaşındaki Dos Santos, sözlerini, "Şu anda çok mutluyum. Daha fazlasını isteyemezdim. Hayallerim gerçek oldu. Umarım bu kulüpte daha uzun süreler forma giyerim" şeklinde tamamladı.

Del Piero_10 Misafir

Motta Atletico’ya Geldiği İçin Çok Mutlu

Barcelona’dan Atletico Madrid’e kiralık olarak transfer olan Thiago Motta, oldukça mutlu olduğunu belirtti.

25 yaşındaki ortasaha oyuncusu, transfer sezonunun son gününde Atletico Madrid’e geldi ve ayağının tozuyla yeni takımıyle ilk antrenmanına çıktı. Çalışma sonrasında berabere biten Real Mallorca maçını kenardan izlemek zorunda kaldı.

Yeni takım arkadaşları ile tanıştıktan sonra gazetecilerle konuşan Motta’nın oldukça heyecanlı olduğu gözlemlendi.

“Burada çok değişik bir atmosferle karşılaştım. Takımda oldukça sıcak bir ortam var. Daha önceki tecrübelerimden şunu öğrendimki bu çok önemli çünkü soyunma odasındaki ortam sahadaki performansı da etkiliyor.”

“En yakın zamanda sahadaki yerimi alıp, takımıma katkıda bulunmak istiyorum.”

Barça’nın son transferlerinden sonra takımdan ayrılma kararı alan Motta, bunun kariyeri açısından doğru bir karar olduğunu savundu: “Değişikliğe ihtiyacım vardı ve futbolumu tam anlamıyla sergileyebileceğim bir takıma gelmek istiyordum. Bu yüzden Atletico’yu seçtim.”

Real Zaragoza’nın teklifini geri çeviren Motta son olarak transferi ve kariyeri hakkında konuştu. “Atletico Madrid’in kadrosunda yer almaktan çok mutluyum. Çok çalışıp iyi bir sezon geçirmek en büyük isteğim. Benim için yeni bir dönem başlıyor.”

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Ben 2 maçtada pek beyenmedim açıkçası İspanyada pek birşey yapıcağını zannetmiyorum...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

çok iyi fiyata satmışlar bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tchite=7,50 ilginç.İyi para almışlar...

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

tchite 7,5 milyon Avro cok fazla bence

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Hiç umulmadık adamlardan, umulmadık paralar kazanıyor şu Avrupa kulüpleri.Bizim başımıza darısı, inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok şaşırdım bu habere..7.5 milyon euro ====== >>>>> tchite

ispanyada hiçbirşey yapamaz 7,5 milyon euro da yazık valla...

Nesil
    2007
    Yer
    34

anaam 7.5 M euro
    Bu adam oynasa oynasa 750 bin euroluk oynar
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir