-
Hakan Balta çok iyi transfer arkadaşlar. Öncelikle Galatasarayın bu seneki transfer konseptine uyuyor. 24 yaşında ve Almanya doğumlu. Fiziği çok sağlam bir oyuncu. Taktik anlamda basit futbol oynuyor ancak çok sağlam. Tam Kallinin istediği gibi birkaç pozisyonda birden oynayabiliyor. Asıl yeri sol bek diyebiliriz. Ama orta sahanın solunda daha defansif bir anlayışla da oynayabilir, defansın göbeğinde stoper olarakta oynayabilir. Benim iki yıldır çok beğenerek izlediğim bir oyuncu. Volkan ve Hakanın takımımızda olması demek Türkiyenin en iyi iki sol bekine sahip olmamız anlamına geliyor. Tabiki bu oyuncuların dünya çapında olduğunu söylemiyorum ama kökenleri itibariyle iş ahlakları olan ve gelişmeye müsait gençler olduklarını ve önemli potansiyelleri olduğunu söyleyebiliriz. Ferhatın gönderilmesi konusunda ise çok isabetli bir karar verildiğini düşünüyorum. Ferhat taktik ve teknik anlayış olarak gerçekten çok iyi bir oyuncu ancak artık modern futbolun gerektiği fizik kaliteden tamamen yoksun. Ve dikkat ederseniz Kallinin Ferhatı göndermesi Anıla olan güveninden kaynaklanıyor. Bu tercihe saygı gösterelim.
Aydının 2 yılda kiralık verilmesi iyi iyice pişer.....
Sizlere müjdem var...Kalli hakanı stoperde oynatma ihtimali varmıs..
Mesaj Yetkileri