1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Flamboyantmı Cultured mı

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Eumer05
    Baba bekler niye strong olmasın merak ettim.
    benim bekler güçlü kuvvetli çocuklar babalar gibi oynuyolar.

general e lafım yok lazım ama ben anlamam cultured explosive.ben bulduğumu oynatırım oynamazsa kendi bilir oynamayan adamın futbol hayatını bitiririm ben be isterse amiral olsun.

birde soru sormak istiyorum ali eren strong centre back midir yoksa commanding centre back midir.

bu soru harbiden gereklimidir ve de bu soruyu konu başlığı olarak turksportal da açarsak üyeliğimiz iptal edilirmi?
    cevap:kontrolsüz güç güç değildir. .Strong bekler kötü bende bilmiyorum.Bekten bahsediyorum yalnız dikkatini çekerim dc değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by fatihaz1980
    cevap:kontrolsüz güç güç değildir. .Strong bekler kötü bende bilmiyorum.Bekten bahsediyorum yalnız dikkatini çekerim dc değil.
    olmasın be seni mi kırcam attacking full back olsun o zaman

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Eumer05
    olmasın be seni mi kırcam attacking full back olsun o zaman
    Attacking full back de defansın sağında veya solunda ileriye dönük oynayabilen futbolcular için kullanılıyor.Bence mesela DLC alıyorsak ve bu attacking full backse DL'de daha başarılıdır anlamı çıkıyor....

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eran
    Attacking full back de defansın sağında veya solunda ileriye dönük oynayabilen futbolcular için kullanılıyor.Bence mesela DLC alıyorsak ve bu attacking full backse DL'de daha başarılıdır anlamı çıkıyor....
    Bide sıfat olarak defender ler var görmüşündür mutlaka.İlk bi iki maç kötü oynayabilirler seni aldatmasınlar.Bu adamlar tam görev adamı.Oynadıkça açılıyolar.Mutlaka kadronda olsun.Yorumlarına katılıyorum bu arada.

Mesaj Yetkileri