-
Geçen senekinden pek değişik bir oyun anlayışımız yok. İlk 9 sıradaki takımlara hiç yenilmedik geçen sene. Büyük maç olduğunda bizim takım da oynuyor. Ama bu tür maçlarda nedense, nedeni de belli aslında ama, puan kaybediyoruz.
Bir pozisyonda baktım sadece Alex ve Kezman ceza alanında, diğer Fenerbahçeli oyuncuların hepsi kendi yarı sahalarında bekliyorlar. Kemal ve Selçuk daha hareketli olsalar, pres yapsalar, orta sahanın kontrolünü kaybetmeseler maç bu şekilde olmazdı. İkisi de kötüydü bence.
Alex'i eleştirmeyelim. Adam daha ne yapsın? Bu yaşına kadar koşmamış, pres yapmamış oyuncu bu yaşından sonra da koşmaz, pres yapmaz. Ama katkısı da tartışılmaz. İBB maçından sonra dedim, aynı oyunla Alex sahada olsaydı biz o maçta da gol atardık, nitekim dün de çok kötü bir Fenerbahçe vardı ve Alex ne olursa olsun çıktı golünü attı ve 1 puanı getirdi.
Bu kötü oyuna 1 puan aldığımız için sevinmeliyiz. İyi oynarsak zaten galip geliyoruz. Sistemi taktik ne olursa olsun, dün Fenerbahçe rakibi küçümsemiş, maça konsantre olamamış ve bu nedenle Oftaş oynarken bizimkiler baktı. Orta saha daha hareketli olsaydı, bu maçı kaybetmezdik.
Karamsarlığa kapılmaya gerek yok, Zico'ya rağmen bu takım sonuna kadar şampiyonluk mücadelesinin içinde olur. Avrupa'da da 0 çekeceğimizi falan sanmıyorum. 3 gün önce bu gruptan 2. çıkarız da demiyordum, şimdi sonuncu oluruz da demiyorum. Takım maçın bilincinde olur, koşar, mücadele ederse grupta 3. olabiliriz.
Dünkü oyuna ben de sinirlendim, Zico'nun derhal gönderilmesini istiyorum fakat karalar bağlama zamanı da değil...
Mesaj Yetkileri