1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Manisa'da şok! Vestel çekiliyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türk Futbolu bu şekilde sponsorların artmasıyla ileriye gider. Vestel bile çekildiğine göre bu işe girmemek lazım diye düşünebilir bazı şirketler ve sponsorluk yapmaz. Kulübü 0 borçla bırakıyoruz dediler.

Asıl Turkcell bırakmaya kalkarsa iş vahim, Milli Takım başta olmak üzere çoğu şeye sponsor şu anda. Gerçi onlar da memnundur durumlarından ama gğn gelir devran döner...

Aziz Yıldırım ilk günden beri bu federasyonun karşısında. Şimdi bu federasyonu istemeyenlerin sayısı hızla artıyor. Bakalım gelişmeler neyi gösterecek?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

bir trabzonsporlu olarak gerçekten içim rahat değil bunun 2 sorumlusu var biri nuri albayrak ve haluk ulusoy bende bize kıyak geçildiğini biliyorum 3-0 hükmen yenik sayılmayı bekledim ama olmadı.vestelin böyle bir kararı almasını anlıyorum ama yılmayıp savaşması lazım ama yinede çok kötü olur.
    son olarak nuri albayrak artık git bunaldım herksesi bunalttın git artık git bırak trabzonsporun yakasını burdan ne kadar sesim gider bilmiyorum trabzonlu herkese iletelim nuri albayrakın gitmesi için kampanya yapılsın ya türk futboluna ve trabzonspora vurulmuş en büyük darbesin sen git

Mesaj Yetkileri