1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: FM Size Göre Kariyermi?Yoksa Rüya Takım mı?

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sürekli takım değiştirmek çok zevkli

FM 05'te ilk oyunlarımdan birinde Fenerbahçe ile başarılı olup ardından Real Madrid'e geçmiştim.Real Madrid ile sezon sonunda kovuldum (Transfer bütçesi 300 Milyon Dolar'dı ve hepsini harcadım ).Kovulduğumda lig biterken son anda 3. sıraya düşmüştüm ve bir çok yıldız almıştım.

Ardından Beşiktaş'ın teklifi geldi, Brezilya U18 takımından bir kaç genç yıldız aldım ama kadroya uymadılar.Bir süre sonra işler tersine gitmeye başlayınca kovuldum.Brezilya U18'den aldığım santrafor'u Bursaspor'a sattılar

Ardından Türk Milli Takımı'ndan teklif geldi (ne şanslıyım ama) ve bir süre daha oynadıktan sonra sildim oyunu.

Bu oyundan çok zevk aldığımı söylemeliyim

Her yeni oyunun, ilk açtığım oyunlarında başarılı olamıyorum.Bu arada oyunun değişen taktik yapısını çözerek sonraki oyunlarımda çok başarılı oluyorum.Her sene oyunun yapay zekası bizim için daha zor bir seviyeye geliyor, bunun için de çok seviniyorum

Oyunun yapay zekası çok gerçekçiliğe yaklaşıyor her sene.İleriki yıllarda yarattığınız oyuncu monitörden çıkıp 'hocam ama hiç ilgilenmiyosun, transfer istiyorum ben' diyecek
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO
    FM 05'te ilk oyunlarımdan birinde Fenerbahçe ile başarılı olup ardından Real Madrid'e geçmiştim.Real Madrid ile sezon sonunda kovuldum (Transfer bütçesi 300 Milyon Dolar'dı ve hepsini harcadım ).
    En güzeli, babamızın parası mı? Zaten sonunda kovmuşlar, iyi olmuş harcadığın

Mesaj Yetkileri