Bu kariyer bitmez Aygün yeter Fener tarafarına çektirdiğini çile.Başka takıma geçermisin.
![]()
Bu kariyer bitmez Aygün yeter Fener tarafarına çektirdiğini çile.Başka takıma geçermisin.
![]()
Aygün istifa..!![]()
Her sezon sonu cevabınızı alıyosunuz![]()
Aygün sen bu oyunda hangi ligleri açtın?
(/s)
Şuan da Fenerbahçe'yi bıraksan Avrupa'nın en iyi kulübüne gidebilirsin,yeni bir arayış içinde değil misin?![]()
(/s)
Çok az lig açmışsın..Ben her oyunumda Türkiye(Lig B ve üstü),İtalya(Serie A-Serie B),İngiltere(Premier ve Championship)
,İspanya La Liga,Almanya(Bundesliga-2.Bundesliga),Ligue 1 Orange ve Portekiz ligini açar paşa paşa oynarım..![]()
hiçbir ss eklenmemis. ss eklesen daha güzel olur. ayrica ss eklemeden de bi kariyer hikayesi olmaz....
Kadroyu çok iyi birde Gattuso'yu aldım mı süper olur..Sezon sonu bakarım belki başka takıma giderim.
Aynen ama Aygün son günlerde her sayfaya en fazla 1 ss ekliyor o yuzden Aygun bıraz daha ss ekle bence.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
aygün yine şovunu yapmış ve klasını konuşturmuş ligde süper
şampiyonlar ligi desen harika
devam et aygün forever aygün![]()
okudum sen merak etme![]()
O zmn dalga geçiyosun![]()
Olay budur işte.hiçbir ss eklenmemis. ss eklesen daha güzel olur. ayrica ss eklemeden de bi kariyer hikayesi olmaz....
Bu kariyer kapatılmalı ss yok.![]()
yok yaa dalga geçermiyim hiç senin taraftarınım
kariyerlerin çok hoşuma gidiyo yaa o yüzden takılıyorum![]()
Oldu mu![]()
gerçekçi olsun diye hergün bi maç yapıosun galiba Aygünayrıca daha seni tanımıyorum bile Anti-Aygün olmam için bi sebep yok henüz
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
hile![]()
ÇARŞI AYGÜN E KARŞI
pankart açcaktım da photoshop felan kurulu değil o yüzden yapamadım
oohooben senin gibi oynayamıom walla bi kaptırdımı kendimi 4-5 saat kalkmıom başından
buda yaklaşık 20 küsür maça denk geliyo oynama hızıma göre
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
sen türkiye kupasını aldın mı
Bu kariyer hala burdamı????
![]()
neyse bu böyle uzar gider uzatmaya gerek yok ss leri koymaya devam