İşte o açıklamanın devamı

Demirören, “Beşiktaş yönetimi olarak bu karara sonuna kadar itiraz ediyoruz. Bizim Fenerbahçe ile sezonun ilk yarısında yaptığımız maç öncesi alınan karar gereğince stadımıza Fenerbahçe taraftarı gelmedi. Ama daha sonraki Galatasaray-Fenerbahçe maçından önce alınan yeni kararla bu durum değişti ve rakip taraftarların deplasmana gitmesi kararlaştırıldı. Sayın Valimize itirazımızı ilettik, Pazar gününe kadar da itiraz etmeye devam edeceğiz. Beşiktaş seyircisinin orada olması gerekir” diye konuştu.

Konuyu açan arkadaşın neden sadece o cümleyi yazdığını anlamış değilim.

İşte Alen'in açıklamaları

Beşiktaş tribün lideri Alen Markaryan, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine siyah-beyazlı taraftarların alınmaması kararıyla ilgili olarak, “Böyle olmasını istemezdik ama çıkan karara da saygılıyız” dedi.
Markaryan, Fenerbahçe taraftarlarının BJK İnönü Stadı’na alınmadığı ilk yarıdaki dönemde, valiliğin bu konuda bir kararı olduğunu hatırlatarak, “Ancak, o karar daha sonra değiştirildi. Şimdi konuk ekip taraftarının alınmamasına anlam veremiyoruz” diye konuştu.
Deplasmana rakip taraftar götürmeme kuralı kalkmıştı.Şimdi bu nerden çıktı anlamakta çok zorlanıyorum açıkçası.Yıldırım Demirören'in açıklamalarından çok bu konuya yoğunlaşalım bence.Ayrıca bugğn gazetede okuduğum kadarıyla Beşiktaş taraftarı şimdiden çok sayıda bilet temin etmiş bile(eğer haber doğru ise).