Çok faydalı olacağını bende biliyorum ancak, Türk oyunculara şans verilmesi gerektiğinden yanayım.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Lincoln Turk yapilirsa bu ulkede sizin benim kadar hakka sahip olur...Tartisma acmak istemiyorum kendi fikrimi soyluyorum......Ben Lincoln u milli takimda gormekten gayet mutlu olurum...Tabi o isterse...
![]()
Sabah gazetesi spor müdürü az önce Lig tv'de arka sayfa programında şunları söyledi.Galatasaray ufuk,Selçuk ve Holosko için anlaştı.Ama transfer ya devre arası olucak yada sezon sonu
Oha ya yeter bnce bu kadar transfer![]()
harbiden ya bu ne bu sezon bitti öteki senenin transferleri uçuşuyor
LigTv’deki arka sayfa programındaki Sabah gazetesinin müdürüne göre;
"Galatasaray Selcuk İnan,Manisa’nın kalecisi,Holosko’yu da transfer etmiş"
ya sene ortasında ya da sene sonunda kadromuza katacakmışız
bomba haber dogrumudur bilemem ama...
Bu arada Bende cok ciddi duyumlar aldım.
Egemene göre;Ufuk ve Holoskoyu önermişler yönetim almamıs.
Sanırım yönetim suanda gerek yok diye almamıs..
Arkadaslar bir cok oyuncu ile anlasıldı Ocak ayı veya Seneye bir sürü yıldız gelecek..
yönetim şaşırtıyo...seçim telaşı heralde![]()
Ben bu Holosko ile Ufuk transferini Galatasaray Transfer Haberleri başlığına ilk olarak yazmıştım, direk yönetici kaynaklı bir haber, V.Manisaspor yöneticisinden.
Lincoln konusuna gelince, bence milli takımın menfaati önemli her zaman, ben ırkına bakmam futbolcunun, ırkçılık yapmam, önemli olan çıksın Türk Milli Takımı için elinden geleni yapsın, katkı sağlasın, ben buna bakarım. Gerekirse Aurelio, Vederson, Lincoln, Nobre oynar, bana göre hiç farketmez. Bu yüzden de Lincoln keşke Türk yapılsa da yasalardaki boşluktan faydalanılarak, böylece TÜRKİYE kazansa... Nasıl Almanya kendi menfaati için bizim futbolcularımız Malik Fathi'yi, Serdar Taşçı'yı, Mesut Özil'i kullanıyorlarsa, biz de kullanmalıyız kendi menfaatlerimiz için.