1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: Fenerbahçe’yi kalecisiz yenmiştik, seyircisiz de yeneriz.

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Ayrıca bugğn gazetede okuduğum kadarıyla Beşiktaş taraftarı şimdiden çok sayıda bilet temin etmiş bile(eğer haber doğru ise).
    Hangi gazete o? İnternetten biz de okuyalım. Ayrıca haberin kaynağı da önemli, yani nasıl ve nerden öğrenmişler, onu yazmamışlarsa zaten okumaya gerek yok.

Maça bilet almak için Fenerbahçe kart almak gerekiyor ayrıca.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Hangi gazete o? İnternetten biz de okuyalım. Ayrıca haberin kaynağı da önemli, yani nasıl ve nerden öğrenmişler, onu yazmamışlarsa zaten okumaya gerek yok.

Maça bilet almak için Fenerbahçe kart almak gerekiyor ayrıca.
    Fanatik gazetesi.İnternet sitesinde de aynı haber var''Varsa yoksa Fener'' isimli başlığın altında.Ben hergün aldığım,güvendiğim bir gazete olduğu için buraya yazdım zaten.Fazla uzun tutmamışlar ama isteyen gidip bakabilir.

''İl Güvenlik Kurulu, ilk maça Fenerbahçe taraftarı alınmadığı için rövanşta da aynı uygulamanın Beşiktaşlılar için geçerli olduğunu açıkladı. Ancak Siyah-Beyazlılar’ın çok sayıda bilet temin ettiği, pazar günü Saracoğlu’nda sürpriz bir çıkarmanın sözkonusu olduğu kaydedildi.''

Fenerbahçeli arkadaşım demişki usulca Fenerbahçeli gibi maçı izlerler.

Çok yorum yazmayayım dedim ama tutamıyorum kendimi.Ondan öncede kaçırdıklarımız atsak 6-0 falan biterdi demiş.Atsaydın kardeşim o zaman.6-0 kazansaydın.Önemli olan atmaktı.Zaten kaledede Pancu vardı yani.

Ayrıca biz Fenerbahçeli gibi maç izlemeyiz hemde usulca hiç izlemeyiz.Bunu sende iyi biliyorsun.Bu söylediğine kendin inandınmı şimdi?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Fanatik gazetesi.İnternet sitesinde de aynı haber var''Varsa yoksa Fener'' isimli başlığın altında.Ben hergün aldığım,güvendiğim bir gazete olduğu için buraya yazdım zaten.Fazla uzun tutmamışlar ama isteyen gidip bakabilir.
    Fanatik Gazetesi mi güvenilir??
    Fanatik, Fotomaç gibi gazetelerin hangi haberleri güvenilirdir?

Taraftar Kart olmadan bilet alamazlar, alsalar bile üzerlerine isim yazdırmaları gerekir.Fanatik Gazetesi fazla araştırmadan, sadece rating amaçlı yazmış gibi..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Günlük gazetelere ve diğer spor gazetelerine göre bence daha güvenilir yada daha az sallıyor diyelim.Neyse ben sadece okuduğumu buraya yazdım.Çokda bahsetmemişler zaten.Herşey maçta belli olacak.

Mesaj Yetkileri