“Püsküllü yalan”
04 Eylül 2007 Salı

Bugün tarihli bazı gazetelerde, Sırp oyuncumuz Mateja Kežman'ın; ülkesinde yayınlanan bir gazeteye yaptığı iddia edilen açıklamalarda, Teknik Direktörümüz Zico ve takımımızın oyun sistemini eleştirdiği ileri sürülmüştür. Bu iddiaların asılsız olduğunu belirten oyuncumuz Mateja Kežman, böyle bir demecinin olmadığını resmi internet sitemize açıklamıştır.
Takımımıza verilen aradan yararlanarak 3 günlüğüne Antalya'ya giden oyuncumuz Kezman, bugün basında kendisi hakkında çıkan haberleri gördüğünde şaşırdığını söyledi. Bu açıklamaların gerçekle ilgisinin olmadığını yineleyen Kezman, "Ben böyle bir açıklama yapmadım. Eğer bir deklarasyon yapacak olsam bunu, Fenerbahçe'nin internet sitesine ya da FB TV'ye yaparım. Niçin Now Gazetesi'ne böyle bir açıklama yapayım ki. Bu püsküllü yalan. Bu nedenle böyle bir açıklama ya da röportaj yok. Ben böyle şeyler söylemedim. Artık böyle şeylerle uğraşmak istemiyoruz. Bu tür haberler bana da takıma da zarar veriyor. Benim tek düşüncem Şampiyonlar Ligi. Ben de tüm takım arkadaşlarım gibi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız maçlara konsantre olmaya çalışıyorum. Bu yıl bu ligde iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum." dedi.