Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 71 arası toplam 71 sonuç

Konu: Hakan Şükür Türkiye Lig Tarihinin En Çok Gol Atan Futbolcusu

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Tanju Çolak 252 maçta 240 gol kaydetti.

Hakan Şükür 464 maç 241 gol

Benim gönlümde yatan gerçek kral hala Tanjudur. Lütfen tartışma çıkarmayalım.

Tanju'da bir galatasaray'lıdır ve gerçek kral hala Tanju Çolak'tır . Bunuda

istatistiklerde çok net görüyoruz.
    Quote Originally Posted by Kralatti View Post

İlk önce 400 maç deyip Hakan'ın istatistiğini küçümsemeye çalışanlara söyleyeim. Öyle 400 maç en az bu kadar gol atmak kadar zor birşey. Bu adam 89 dan beri futbolun içinde. Yani ilk golu 19 yaşıdna Fenere attığını düşünürsek 18 senedir bu adam gol atıyor. Hakan'ın oynadığı futbol stilini düşünürsek,Tanju gibi armut piş ağzuma düş değil de,hücüm pres yapan orta sahaya şişirlen kafa topunu alan çapraz koşu yapan bir adam. Yani Tanju'un harcadığı eforun en az 2 katını harcıyor. EE böyle olunca normalfde Tanju'nun fazla oynaması gerekiyor değil mi. Ama işte profosyonellik burada çıkıyor ve hala 37sinde bu adam top oynuyor. Prekazi demişti TÜrkiye de hiçbir forvet Hakan gib gol kokluyamıyor. Bu konuda Tanajudan bile iyi diye. Dediği aslında onun gibi fazla pozisyona giren bir adam yok.Tanju nerde olursa olsun toopu kaleye sokan bir adamdı ama bir Hocaya tanju mu Hakan mı deseniz direk gözü kapalı Hakan'ı seçer. Hakan takımıyla birlikte oynarken Tanj bencil oynar

O yüzden 400 maça fazla takılmayın.241 gol ne kadar zor ise 400 maç oynamakta o kadar zordur. Hele Hakan gibi fizik mücadeleye dayalı bir oyununz varsa

Ha unutmadan söyleyeyim Hakan' ı Hakan yapan bu kadar gol değildir. onun tanju gibilerden farkı hucum presi muhteşem havahakimiyeti,topsuz laanda oyunudur. Bir adamı sevmeyebilirsiniz ama yorum yaparken elinizi vicdanınızı koyun. Hele bu adam Türk futbolunu yükseliş döneminde baş aktör bir adam ise

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    ah hami ah samet aybaba yüzünden genç yaşta futbolu braltı yanılmıyosam 200 küsür golü vardı
    çok haklsın yaa hami gitseydi daha neler yapardı

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by Kralatti View Post
    Ha unutmadan söyleyeyim Hakan' ı Hakan yapan bu kadar gol değildir. onun tanju gibilerden farkı hucum presi muhteşem havahakimiyeti,topsuz laanda oyunudur. Bir adamı sevmeyebilirsiniz ama yorum yaparken elinizi vicdanınızı koyun. Hele bu adam Türk futbolunu yükseliş döneminde baş aktör bir adam ise
    Ben kendi yorumumu yaptım ve vicdanen rahatım .
    Tanju Çolak , ortalamada Hakan Şükür'den iki kat fazla gol atmıştır. Ve türkiye liginde toplam 4 sezon yazıyla dört sezon oynamıştır . Hakan Şükür gibi 18 sezonda ancak 241 gol atmamıştır bu adam . Her ne kadar sevmesenizde Tanju Çolak gol atmak için var ve tanju çolak'ın arkasında bir Hagi , uefa kupasını alan bir galatasaray kadrosu yoktu bunlarıda göz önünde bulunduralım . Ve Tanju futbolu erken yaşta bırakmak zorunda kaldı ağır sakatlıklar yüzünden . TSL'de sadece 4 sezon oynadı . Bahsettiğimiz tanju her maç 1 gol atardı bu oran Hakan Şükür'de 2 maçta 1 gol bile değil .

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    ah hami ah samet aybaba yüzünden genç yaşta futbolu braltı yanılmıyosam 200 küsür golü vardı
    200 küsür golü vardı (219 sanırım) tamam da, Hami 34 yaşında ayrıldı Trabzonspor'dan.. Ne genci yahu?

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Fenerbahçe'li Zeki Rıza vardı 646 gol attı. Can Bartu söyledi. Kanaltürk'te güzel yorum yapıyorlar bu konu hakkında.
    470 olarak geçiyor bu rakam yazılı kaynaklarda.. Maç başına 1,5 a yakın bir ortalaması var..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    200 küsür golü vardı (219 sanırım) tamam da, Hami 34 yaşında ayrıldı Trabzonspor'dan.. Ne genci yahu?

34 den daha genç diye biliyorum 32 diye hatırlıyorum ama yanılmışda olabilirim ama hakan sükür en az 36 yaşında..

bursa macında kolu kırılmasaydı ( 5-0 yendigimiz maç ) samet aybaba da göndermezdi istesede gönderemezdi.. hemde 90. dakikada kolu kırılmıstı neyse topici hami baslıgına dönüştürmeyeyim

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Konuya yakın bilgi alışverişi olduktan sonra topici Helin Avşar başlığına da dönüştürebilirsin, sorun olmaz.. Yeter ki ortada bilgi olsun, bilgi doğrultusunda yorum olsun..

Hanmi 68 doğumlu, 2002'de Ankaragücü'ne gitti, 2003'de de aktif futbolu bıraktı..

Ekstra bir veri daha, Hami toplam 16 sezon profesyonel futbol oynadı, bunların 15'i Türkiye'de, son sezonu hariç tamamı Trabzonspor'da (aynı veriyi Hakan'a uyarlarsak; 20 profesyonel sezonunu geride bıraktı: 3 buçuk sezon dışarda, 16 buçuk sezon içerde)..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Hakan Şükür herkes tarafından kolay kırılmayacak bir rekoru eline geçirdi ama bu rekorda kırılmayacak anlamı taşımıyor.. zamanında Tanju Çolak ve Metin Oktay içinde kırılması zor rekor deniyordu Hakan çıktı.. Bir gün gelir başka bir golcü oyuncu ortaya çıkar.. Bekleyelim ve görelim, attığı bunca golden sonrada Hakan Şükür'e saygı gösterelim
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Belki çoğu kişi bu onuru ona layık bulmadı ama eğer bu kadar gol atmışsa her golcü saygıyı hakkeder.Türkiye'de gerçekten bir efsanedir ve öyle kalacaktır.Bize sadece tebrik etmek düşer...

omer-faruk-14 Misafir

Kral buna denir!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamm sonuna kadar layık.Milli takım'ında Galatasaray'ın da bir yerlere gelmesinde azınsanmayacak bir payı var.Ama artık rekoruda kırdı.Ona yakışan hala ben oynayayım diye sağa sola bakacağına gençlerin önünü kapatacağına arkadaş ben kulubede oturup abilik yapacağım demesi.Hala takımdan ben mi kesilirim derdinde.

11. Default 'Krallar Tarih Yazar' koleksiyonu

'Krallar Tarih Yazar' koleksiyonu

Vestel Manisaspor maçında attığı golle, ligde 241. gole ulaşarak, lig tarihinin en çok gol atan futbolcusu unvanını kazanan Hakan Şükür için hazırlanan ''Krallar Tarih Yazar'' koleksiyonu tüm Galatasaray Store'larda satışa sunuldu. Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Metin Oktay'la başlayıp, Tanju Çolak'la devam eden bayrak yarışını bir adım daha ileri götüren Hakan Şükür'ün kırdığı rekoru ölümsüzleştirmek için hazırlanan, ''Krallar Tarih Yazar'' sloganı yazılı tişört ve atkıdan oluşan bu özel koleksiyona tüm Galatasaray Store mağazalarında ve Galatasaray Store online satış sitesi üzerinden ulaşılabileceği duyuruldu.

04.09.2007
    Kaynak : AA

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri