Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: Fenerbahçe’yi kalecisiz yenmiştik, seyircisiz de yeneriz.

Default Fenerbahçe’yi kalecisiz yenmiştik, seyircisiz de yeneriz.

"Beşiktaş Başkanı, geçen sezonki 4-3’lük maçı hatırlatarak, ‘Fenerbahçe’yi kalecisiz yenmiştik. Seyircisiz de yeneriz. Gerekirse taraftarımı alır Saracoğlu’na giderim’ dedi"

Böyle bir lafı bir BJK taraftarı foruma başlık olarak yazsa moderatör arkadaşlar haklı olarak "tahrik etmek yasak" diyerek başlığı kilitlerlerdi ancak bu lafı söyleyen Çarşı grubu üyesi felan değil koskoca Beşiktaşın başkanı. Koltuğa oturduğu günden beri yoldan geçen lisanslı futbolcuyu transfer etmek dışında bir icraat yapmayan ve taraftarları tarafından istifaya davet edilen başkan taraftara kendini beğendirmek için bu tür açıklamalar yapıyor herhalde. Klasik Türk takımı yöneticisi mantığı işte ama olan Beşiktaşa oluyor ona üzülüyorum.

FEnerbahce o mactaki futbolunu oynasin macta fark olur.
    gecen sene inanilmaz pozisyonlar kacirdik, ilk yari mac 6-0 falan olabilirdi.
    Ama BJK 5 sut vurdu 4u gol oldu, bize patladilar ve eve gittiler.

Ama benim merak ettigim, Anelkayi kim tutacak?

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Alınan karara bu kadar önemli merciideki bir insanın bu şekilde açıklamalarla tepki göstermesi gerçekten çok yanlış, "taraftarımı alır giderim" falan...

Çok yanlış, bunlar sadece gerilimi arttırmaya neden olur...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Büyük lokma ye ama büyük konuşma derler.Beşiktaş yenemezse çok büyük tepki alır Yıldırım Demirören ...
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

5. Default

birkere zaten yıldırım demirören beşiktaşa başkan lacak vizyonu yok beşiktaşla ilgili yorum yapmak istemem ama nerde o süleyman sebalı dürüst örnek beşiktaş ergun gürsoy çok güzel bir laf etmişti"Bu işler baba parasıyla kulüp yönetmekle olmuyor"

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Hafta sonu göreceğiz ne olacak, bence yorum yapmaya gerek yok. Demirören ise her yaptığı iş/açıklama ile daha da batıyor bence.

Beşiktaş bu maçı alır zaten ben beşiktaşı tutuyorum.Beşiktaş yenerse bizim işimize yarar.Bundan dolayı beşiktaşlılara destek veriyorum.Beşiktaş kalecisiz yendi seyircisizde yener.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

İşte o açıklamanın devamı

Demirören, “Beşiktaş yönetimi olarak bu karara sonuna kadar itiraz ediyoruz. Bizim Fenerbahçe ile sezonun ilk yarısında yaptığımız maç öncesi alınan karar gereğince stadımıza Fenerbahçe taraftarı gelmedi. Ama daha sonraki Galatasaray-Fenerbahçe maçından önce alınan yeni kararla bu durum değişti ve rakip taraftarların deplasmana gitmesi kararlaştırıldı. Sayın Valimize itirazımızı ilettik, Pazar gününe kadar da itiraz etmeye devam edeceğiz. Beşiktaş seyircisinin orada olması gerekir” diye konuştu.

Konuyu açan arkadaşın neden sadece o cümleyi yazdığını anlamış değilim.

İşte Alen'in açıklamaları

Beşiktaş tribün lideri Alen Markaryan, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine siyah-beyazlı taraftarların alınmaması kararıyla ilgili olarak, “Böyle olmasını istemezdik ama çıkan karara da saygılıyız” dedi.
    Markaryan, Fenerbahçe taraftarlarının BJK İnönü Stadı’na alınmadığı ilk yarıdaki dönemde, valiliğin bu konuda bir kararı olduğunu hatırlatarak, “Ancak, o karar daha sonra değiştirildi. Şimdi konuk ekip taraftarının alınmamasına anlam veremiyoruz” diye konuştu.
    Deplasmana rakip taraftar götürmeme kuralı kalkmıştı.Şimdi bu nerden çıktı anlamakta çok zorlanıyorum açıkçası.Yıldırım Demirören'in açıklamalarından çok bu konuya yoğunlaşalım bence.Ayrıca bugğn gazetede okuduğum kadarıyla Beşiktaş taraftarı şimdiden çok sayıda bilet temin etmiş bile(eğer haber doğru ise).

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    İşte o açıklamanın devamı

Demirören, “Beşiktaş yönetimi olarak bu karara sonuna kadar itiraz ediyoruz. Bizim Fenerbahçe ile sezonun ilk yarısında yaptığımız maç öncesi alınan karar gereğince stadımıza Fenerbahçe taraftarı gelmedi. Ama daha sonraki Galatasaray-Fenerbahçe maçından önce alınan yeni kararla bu durum değişti ve rakip taraftarların deplasmana gitmesi kararlaştırıldı. Sayın Valimize itirazımızı ilettik, Pazar gününe kadar da itiraz etmeye devam edeceğiz. Beşiktaş seyircisinin orada olması gerekir” diye konuştu.

İşte Alen'in açıklamaları

Beşiktaş tribün lideri Alen Markaryan, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine siyah-beyazlı taraftarların alınmaması kararıyla ilgili olarak, “Böyle olmasını istemezdik ama çıkan karara da saygılıyız” dedi.
    Markaryan, Fenerbahçe taraftarlarının BJK İnönü Stadı’na alınmadığı ilk yarıdaki dönemde, valiliğin bu konuda bir kararı olduğunu hatırlatarak, “Ancak, o karar daha sonra değiştirildi. Şimdi konuk ekip taraftarının alınmamasına anlam veremiyoruz” diye konuştu.
    Deplasmana rakip taraftar götürmeme kuralı kalkmıştı.Şimdi bu nerden çıktı anlamakta çok zorlanıyorum açıkçası.Yıldırım Demirören'in açıklamalarından çok bu konuya yoğunlaşalım bence.Ayrıca bugğn gazetede okuduğum kadarıyla Beşiktaş taraftarı şimdiden çok sayıda bilet temin etmiş bile(eğer haber doğru ise).
    onu bi gecin, once Taraftar kart almalari lazim, hepsinin taraftar kart aldigina inanmiyorum.

Diyelim ki bilet bulmuslar, o stada giremezler, girirlerse de biraz zor cikarlar. Veya usluca bir Fenerbahceli gibi maci izlerler.

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Ayrıca bugğn gazetede okuduğum kadarıyla Beşiktaş taraftarı şimdiden çok sayıda bilet temin etmiş bile(eğer haber doğru ise).
    Hangi gazete o? İnternetten biz de okuyalım. Ayrıca haberin kaynağı da önemli, yani nasıl ve nerden öğrenmişler, onu yazmamışlarsa zaten okumaya gerek yok.

Maça bilet almak için Fenerbahçe kart almak gerekiyor ayrıca.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de Beşiktaşlılar'ın bilet alabileceğine inanmıyorum çünkü Fenerbahçe yönetimi işi çok sıkı tutuyor bu sefer.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Hangi gazete o? İnternetten biz de okuyalım. Ayrıca haberin kaynağı da önemli, yani nasıl ve nerden öğrenmişler, onu yazmamışlarsa zaten okumaya gerek yok.

Maça bilet almak için Fenerbahçe kart almak gerekiyor ayrıca.
    Fanatik gazetesi.İnternet sitesinde de aynı haber var''Varsa yoksa Fener'' isimli başlığın altında.Ben hergün aldığım,güvendiğim bir gazete olduğu için buraya yazdım zaten.Fazla uzun tutmamışlar ama isteyen gidip bakabilir.

''İl Güvenlik Kurulu, ilk maça Fenerbahçe taraftarı alınmadığı için rövanşta da aynı uygulamanın Beşiktaşlılar için geçerli olduğunu açıkladı. Ancak Siyah-Beyazlılar’ın çok sayıda bilet temin ettiği, pazar günü Saracoğlu’nda sürpriz bir çıkarmanın sözkonusu olduğu kaydedildi.''

Fenerbahçeli arkadaşım demişki usulca Fenerbahçeli gibi maçı izlerler.

Çok yorum yazmayayım dedim ama tutamıyorum kendimi.Ondan öncede kaçırdıklarımız atsak 6-0 falan biterdi demiş.Atsaydın kardeşim o zaman.6-0 kazansaydın.Önemli olan atmaktı.Zaten kaledede Pancu vardı yani.

Ayrıca biz Fenerbahçeli gibi maç izlemeyiz hemde usulca hiç izlemeyiz.Bunu sende iyi biliyorsun.Bu söylediğine kendin inandınmı şimdi?

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbo...HaberID=360730

Haber burada. Son cümlede yazıyor. Şimdi burada İl güvenlik kurulunda mı böyle bir açıklama yapılmış yoksa son cümle Fanatik gazetesine mi ait anlaşılmıyor.

Ayrıca hafta sonu görürüz böyle bir şey olup olmadığını, çok da mühim değil.

Çünkü bence açıklamanın en önemli yeri orası. Beşiktaş taraftar temsilcisi Alen bu cümleyi söylese bir problem olmaz hatta hoş bir espri bile olur ama Beşiktaş başkanına yakışıyor mu bu tür laflar? Ha Beşiktaşlılar olarak sizler yakıştırıyorsanız orada problem yok tabii ki...

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by mutlee
    FEnerbahce o mactaki futbolunu oynasin macta fark olur.
    gecen sene inanilmaz pozisyonlar kacirdik, ilk yari mac 6-0 falan olabilirdi.
    Ama BJK 5 sut vurdu 4u gol oldu, bize patladilar ve eve gittiler.

Ama benim merak ettigim, Anelkayi kim tutacak?
    anelka uçuyormu ki tutamasınlar

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fanatik gazetesi.İnternet sitesinde de aynı haber var''Varsa yoksa Fener'' isimli başlığın altında.Ben hergün aldığım,güvendiğim bir gazete olduğu için buraya yazdım zaten.Fazla uzun tutmamışlar ama isteyen gidip bakabilir.
    Fanatik Gazetesi mi güvenilir??
    Fanatik, Fotomaç gibi gazetelerin hangi haberleri güvenilirdir?

Taraftar Kart olmadan bilet alamazlar, alsalar bile üzerlerine isim yazdırmaları gerekir.Fanatik Gazetesi fazla araştırmadan, sadece rating amaçlı yazmış gibi..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Günlük gazetelere ve diğer spor gazetelerine göre bence daha güvenilir yada daha az sallıyor diyelim.Neyse ben sadece okuduğumu buraya yazdım.Çokda bahsetmemişler zaten.Herşey maçta belli olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ben fanatik ve fotomaç'ı Köşe yazıları için alırım..Her görüşte fazla sayıda yazar var çünkü..
    Güvenilirlik konusunda ise bence, 3 büyüklerin transfer haberleri dışında fena değil..Ama konu onların transfer haberlerine gelince, insan Takımını dünyanın en zengin ve ünlü takımı sanıyor..(gelmeyen kalmadı FB-BJK-GS'ye.. Roberto Carlos'tan, Pires'e..)
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Bu üç gazete bence gazete degil anadolu klüpleri hakkında hiç bir zaman dogru düzgün haber yapamıyor

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Neron_FB
    Ben fanatik ve fotomaç'ı Köşe yazıları için alırım..Her görüşte fazla sayıda yazar var çünkü..
    Güvenilirlik konusunda ise bence, 3 büyüklerin transfer haberleri dışında fena değil..Ama konu onların transfer haberlerine gelince, insan Takımını dünyanın en zengin ve ünlü takımı sanıyor..(gelmeyen kalmadı FB-BJK-GS'ye.. Roberto Carslos'tan, Pires'e..)
    O yazarların çoğunluğunun yorumlarını beğenmiyorum ama yazdıklarına saygı duyarım.

Türkiye'de futbolu bilen çok az kişi olduğunu düşünüyorum.Türkiye'de sadece ünlü olursanız ilgi görüyorsunuz.Ogan Tarhan gibi isimler ise dikkate alınmıyor ne yazık ki ..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu maçı alıcaz başka yolu yok
    Bjk kötü durumda bence FeNeRBaHÇe alır maçı
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

ali gunes ın 3-4 luk mactan sonra soledıgı anelka benı maymun ettı lafı anelka nın tutulamıyacagını gosterıyo..gecen sene kı mac bence bjk nın aleyhıne oldu gaza geldıler ve rıza kaldı ve bu sene yandı ıstee..bu sene farklı olcak ama,,ılk golu atarsa fb en az 3 atar bejeke ye

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bence Beşiktaş kalecisiz bile sahaya çıksa ilk golü atarsa 5 atar febeye.febe dikkat etsinde anelka kendi maymun olmasın bu sefer.

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Bence Beşiktaş kalecisiz bile sahaya çıksa ilk golü atarsa 5 atar febeye.febe dikkat etsinde anelka kendi maymun olmasın bu sefer.
    Papaz her zaman pilav yemez.

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

gercı doru ısımız zor bejeke de bobo war onu nasıl tutcaz!!!ınonu de gormusundur anelkayı mutlaka,,çat dıye bı ses gelmıstı top fılelere carpınca bılmem hatırlarmısn

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Quote Originally Posted by ABOOO
    O yazarların çoğunluğunun yorumlarını beğenmiyorum ama yazdıklarına saygı duyarım.

Türkiye'de futbolu bilen çok az kişi olduğunu düşünüyorum.Türkiye'de sadece ünlü olursanız ilgi görüyorsunuz.Ogan Tarhan gibi isimler ise dikkate alınmıyor ne yazık ki ..

Kesinlike katılıyorum.....

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by imperius
    gercı doru ısımız zor bejeke de bobo war onu nasıl tutcaz!!!ınonu de gormusundur anelkayı mutlaka,,çat dıye bı ses gelmıstı top fılelere carpınca bılmem hatırlarmısn
    Evet hatırlıyorum.Koray'ın size 90 da attığı ile aynı ses gelmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by ABOOO

sana katılıyorumm..bu arada herkese cuma gecesı ve ctesı 12 gıbı tekrarı olan ntv dekı taktık programını ızlemenızı tavsıye edıyorum..gercek futbol programı o bence rıdvan ve ugur meleke superr ıkılııııı

walla bu işin şakası yok beşiktaşın yenmesi lazım. seyirci warkende oynamıyoki bu takım.biraz akılları başlarına gelsin.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Evet hatırlıyorum.Koray'ın size 90 da attığı ile aynı ses gelmişti.
    hele o ibrahim akının ki ve en önemlisi pancunun kurtarışları unutmayın bunları

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri