Kolayca geçeriz Sionu da
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
m'futi ne forvetmiş yahu..
Joao Pinto'yu da almışlar..
Olsun daha once elemisiz simdi de eleriz...
Pinto kim ya..Bitek Wickyi biliyorum bu takımdan...
Deplamanda 1-1 icerde 3-1 galatasaray gibi dogdu icime bakalım nolcak?Galatasaray eleyip hem ulke puanı kazanacaktır hem de İsviçre'nin bir takımını eleyecektir inancım tam
inşallah sion u da eler de hem ülke puanına katkıda bulunur hemde gruplara kalır yolu açık olsun gs'ın
Sionu küçümsemiyorum ama kesinlikle bize kafa tutacak bi takım degil..bu da bi gerçek![]()
Sion Koprivincadan bile daha az mücadeleci takım
olay burada bitiyor zaten
Galatasaraya karşı fazla mücadele etmezseniz tekniğinizin iyi olması gerekir O da yoksa kolay yenilirsiniz
Sionda o yok
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Sion mucadelelerinden rahat ayrılırız.Bizim tek sorun defans kurgusunda.Servet rotasyon oyuncusu diye alındı,Bouzid ise methedilerek.Servet bilmiyorum şu anki durumuyla ilk 11 oyuncusu değil.Ama antremn yaptığı her hareketi olay olupda gazetelere resimleri basılan Bouzid niye hiç bir maçta oynatılmıyor anlamış değilim.Madem kötüydü niye alındı Tomas kalsaydı.
Sion berabere kaldı: 1-1
Galatasaray'ın UEFA Kupası 1. turundaki rakibi Sion, İsviçre Ligi'nde dün oynadığı karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Deplasmanda Lucerne ile karşılaşan Sion 40. dakikada Zakrzewski ile öne geçti. İlk yarı bu sonuçla kapandı: 0-1. İkinci yarıda daha baskılı bir oyun sergileyen Lucerne 68'de Wiss ile eşitliği yakaladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.
04.09.2007
Kaynak : Fanatik
Arkadaşlar 20 Eylül'de ki Sion maçı Show TV'de
(/s)
Bu güzel haber![]()
Dsmart almaya gerke yok
Arkadaslar sionu bu kadar kücültmeyin yok kopninicadna kötümş yapmayın allah askına
Tranferleri belli
Wicky,Beto süper adamlar
Saborio cok dikkat edilmesi lazım..
en sonunda ya ohh acaba grup maçlarını hangi kanal verecek...
İyi olmuş Show Tv nin yayınlaması...
Bu sezon futbol müsabakalarını hangi kanallardan izleyeceğimizle ilgili bir araştırma sonrasında, en doğrusunu yansıttığını düşündüğüm aşağıdaki bilgileri toparladım ve sizinle paylaşıyorum;
Şampiyonlar Ligi gurup maçları : Star
Şampiyonlar Ligi Öneleme : D Spor
UEFA Kupası : D Spor, Show TV, Lig TV
Dsmart, FB ve BJK'nin Şampiyonlar ligi ön eleme maçlarını satın almış. Guruplara kalındığında ise tüm maçlar Star'da olacak...
UEFA'da ise GS'nin Çeyrek Final ve sonrası hariç, iç saha maçları Dsmart'ta olacak. UEFA çeyrek finali ve sonrası ise SHow TV'den yayınlanacak çünkü Show TV yayın haklarını elinde bulunduruyor. GS'nin deplasman maçlarında ise ihaleyi ev sahibi takımdan alan kanal maçı yayınlama hakkına sahip olacak.
Diğer liglerde ne durumda derseniz, onlar şu şekilde;
Türkiye Süper Lig : Lig TV
TFF 1. Ligi : D Spor
İngiltere : Fox TV
İtalya : Kanal 24
İspanya ve Almanya : NTV, E2
Fransa : Kanal A
Brezilya : Lig TV
İngiltere Carling Cup ve FA Cup : TV 8
Almanya Kupası ve İspanya Kupası : Kanal A
bu sezon gs nin oynadığı veya oynayacağı en kolay rakip FC Sion
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
maçımızı atv vericek...
Evet Atv verecekk.
Show Tv diyolardı ama Atv vericekmiş
Demek ki Show TV'de bizim sayemizde para kazanabilecek.![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
ATV'yi severim. SHOW'dan daha iyi oluyor orada seyretmek. Şimdi ne farkı var diyeceksiniz ama bende bilmiyorum.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Banada Show değişik geliyor.Gerek görüntü gere ses Star en iyisi ama
Maçı ATV'in verecek olması iyi olmuş.
ATV'nin sunucusu iyi anlatıyor maçı daha önce TV8'de maçları anlatan adam sanırım ben de ATV'nin yayınlayacak olmasına sevindim.
İnsallah dedigin gibi olur ama sion kötü takım degil kadrosundaki adamlar avrupa belli bir yere gelmiş ülkelerin milli takıma gidiyor..
Macar milli oyuncuları var
İsvicre var
Portekiz vardı..
Kosta rica var...
Bir sürü var koprinicaya zor diyordunuz ondan daha zor olacak
Sakatlarmızda var İnsallah iyi sonuc alırız..
bu maci bence duzgun bir futbol oynayarak ve rakibi ciddiye alarak kazaniriz