Sayfa 20 / 25 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

bursa taraftarı anadolu klupleri arasında klubunu iyi ve kötü gününde yanlız bırakmaya tek tarafatar bence ...BURSANIN BASKENTTEN BASKA DOSTU YOK.

ÇOOOKKKK GÜZEL BİR VİDEO KLİP ÇALIŞMASI YAPANIN ELLERİNE SAĞLIK
    Galatasaray'ı 5-0 yendiğimiz maçta mevcut
    http://www.youtube.com/watch?v=soJ8n...elated&search=

---------------------------------------------------------------------

yeni bir video --ŞAMPİYON ŞAMPİYON ŞAMPİYOOONN-- Farklı bir açıdan çekilmiş MÜTHİŞ bir şov
    http://www.youtube.com/watch?v=MyTn-ir1CWM&NR

Yeni Bir Video İstanbul'da deplasman maçında 10.000 Timsah
    http://www.youtube.com/watch?v=7FwZpFzqYP4

Bursaspor taraftarının en güzel tribün atkı şov ve tezahüratlarından bir tanesi
    SAMANYOLU (http://www.youtube.com/watch?v=Muh6PIlJ8X0)
    Seninleyiz Heryerde Ankara'da İzmir'de
    Bursaspor Aşkıyla Hazırız Biz Ölmeye
    Teksaslıyız Ezelden Eğilmez Hiç Başımız
    Yeşille Beyaz Olsun Bizim Mezar Taşımız

BAŞKAN LEVENT KIZIL DEPLASMAN MAÇINDA TARAFTARLARIN ARASINDA TEZAHÜRAT YAPIYOR. BRAVO BAŞKAN.
    http://www.youtube.com/watch?v=IVWVE...elated&search=

LİSTİM Liseli Timsahlar Taraftar Grubundan güzel bir Kareografi çalışması

http://www.youtube.com/watch?v=OC8vs...%C3%BCnitimsah

3.Hafta Gençlerbirliği Maçında (Not: Kaydedici cihaz gürültüyü kaldıramamış. Seste biraz sorun var.Maçtan sonra sağır olmuştum zaten)

-Kapalı Kale
    -Maraton
    -Açık Kale
    Sırayla BURSA GOL GOL GOL

Orkestra Şefi: TSC & TEXAS

http://www.youtube.com/watch?v=YOI5Z...%C3%BCnitimsah

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Transferin son gününde bir süredir denenmek üzere antrenmanlara çıkan Belçikalı Jason Lee Vandelannoite ile Bursaspor'un pilot takımı Bursa Merinosspor`dan Koray Öztürk ile resmi sözleşme imzalandı.

Vandelannoite 'nin 1 yıl, Koray Öztürk 'ün ise 3 yıllık imza attıkları belirtildi. Stoper mevkiinde görev yapan Vandelannoite geçtiğimiz sezon Club Brugge forması giyiyordu. 06 kasım 1986 doğumlu olan Vandelannoite 1.78 m boyunda ve 80 kg ağırlında.

Bursa Merinos- Pilot takımından gelen Koray Öztürk ise 08 mayıs 1987 doğumlu. Koray defansın solunda görev yapıyor.

Transfer haberleri kapanmış bende mecburen buraya açmak zorunda kaldım.Valla aldığımız adam Bülent Hocanın Trabzon maçı sonrası isyanıyla alındır Bülent Hoca bu işi biliyor oyunu kurallarına göre oynuyor.Bence Bursasporun bu seneki en büyük transferi Bülent KORKMAZ....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bursaspor taraftarları Beşiktaş'ın Çarşı Grubu'nun rekorunu kırmak istiyor. Taraftarlar arasında 'en çok tezahüratı kimin yaptığı' tartışmasını, noter huzurunda yapılacak ölçümle ortaya çıkartılmaya çalışılacakken ölçüm için ise Fenerbahçe maçı seçildi.

Bursaspor taraftarları, Teksas ve Texas Supporters Clup taraftar gruplarının bulunduğu kale arkası tribünlerine ses ölçüm cihazı koymaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı taraftarlar, 6. haftada oynanacak Bursaspor-Fenerbahçe maçında tezahüratlarını ses ölçüm cihazı ile ölçtürüp test edecek ve ligin 15. haftasında oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçında ise noter huzurunda kayıt yaptırıp, Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın elinde bulunan rekoru kırmak için bağıracak.

Yeşil-beyazlı taraftarlar, kendi aralarında koordine olabilmek için 'www.teksas.net' ve 'www.bursasporum.com' forumlarında tartışmalara başladı. Kapalı kale arkası tribünlerinin Beşiktaş'ın 132 desibel ile elinde bulundurduğu rekoru kıracağını iddia eden Yeşil-beyazlı taraftarlar, rekorun kendilerine geçeceğini söyledi.

Kaynak:ajansspor
    Hiç zannetmiyorum.Çarşı olağanüstü birşey.

Yakında ki bir tüfeğin patlama sesi 130 Desibel
    Çarşı'nın yaptığı tezahurat sesi 132 Desibel ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursaspor taraftarları Beşiktaş'ın Çarşı Grubu'nun rekorunu kırmak istiyor. Taraftarlar arasında 'en çok tezahüratı kimin yaptığı' tartışmasını, noter huzurunda yapılacak ölçümle ortaya çıkartılmaya çalışılacakken ölçüm için ise Fenerbahçe maçı seçildi.

Bursaspor taraftarları, Teksas ve Texas Supporters Clup taraftar gruplarının bulunduğu kale arkası tribünlerine ses ölçüm cihazı koymaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı taraftarlar, 6. haftada oynanacak Bursaspor-Fenerbahçe maçında tezahüratlarını ses ölçüm cihazı ile ölçtürüp test edecek ve ligin 15. haftasında oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçında ise noter huzurunda kayıt yaptırıp, Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın elinde bulunan rekoru kırmak için bağıracak.

Yeşil-beyazlı taraftarlar, kendi aralarında koordine olabilmek için 'www.teksas.net' ve 'www.bursasporum.com' forumlarında tartışmalara başladı. Kapalı kale arkası tribünlerinin Beşiktaş'ın 132 desibel ile elinde bulundurduğu rekoru kıracağını iddia eden Yeşil-beyazlı taraftarlar, rekorun kendilerine geçeceğini söyledi.

Cok tatlı bi rekabet bence..Ama gecemezsiniz.

Bursa`da kaldığım için de pişman değilim

Steau Bükreş`in teklifinden onur duyduğunu belirten Rumen yıldız, `Şampiyonlar Ligi`nde oynamak isterdim ama Bursa`da kaldığım için de pişman değilim` dedi."

OLAY`A KONUŞTU

Bursaspor`un Rumen Yıldızı Daniel Gabriel Pancu`yu 10 Eylül pazar akşamı oynanacak Sakaryaspor maçında yeşil beyazlı taraftarla buluşacak olmanın heyecanı sardı... Çaykur Rizespor deplasmanında son 25 dakikada oyuna giren ve yaptığı iki asistle 2-1`lik galibiyette önemli rol üstlenen Pancu, Olay Spor`a çok özel açıklamalarda bulundu.

İYİ DURUMDAYIM

Pancu, her geçen gün form durumunun daha iyiye gittiğini belirtirken, `Kendi kapasiteme çok yaklaştım. Belimden geçirdiğim operasyonun ardından ağrılarımdan kurtuldum. Çok iyi durumdayım. Takım arkadaşlarıma da alışmaya başladım. Şunu unutmamak gerek, yeni kurulan takımlarda her zaman zorluklar yaşanır. Bu nedenle biraz zaman gerektiriyor` dedi.

GOL ATMAK İSTERİM

Geride kalan 4 haftada fazla forma giyme şansı bulamayan Rumen futbolcu, `Hocamın aldığı karara saygılıyım. Ameliyat geçirdiğim unutulmamalı. Tabiki daha fazla oynamak isterdim ama belki böylesi daha iyi oldu. Bugüne kadar taraftarımızın önüne çıkamadım. O mutluluğu yaşamak istiyorum. İnşallah önümüzdeki hafta taraftarımızın önünde forma giyer ve gol atarım` diye konuştu.

PİŞMAN DEĞİLİM

Daniel Gabriel Pancu geride bıraktığımız hafta içerisinde Romanya`nın Şampiyonlar Ligi`ndeki temsilcisi Steua Bükreş`in kendisini Başkan Levent Kızıl`dan resmen istemesiyle ilgili olarak ise şunları söyledi. `Evet Steau Bükreş beni istedi. İhtiyaçları vardı. Tabii ki Şampiyonlar Ligi`nde oynamak isterdim ama olmadı. Ancak Bursaspor`dan gitmediğim için pişmanda değilim.`

BURSA`DA MUTLUYUM

Pancu son olarak Rizespor maçında yaptığı asistlerle ilgili şöyle konuştu: `O maçta iki gol pası verdim. Gol yediğimiz de düşüncem oyuna girip, elimden geleni yapıp 2 gol atatarak takımımızı galibiyete taşımaktı. Ancak 2 asist yaptım ve maçı kazandık. Bu galibiyet moral oldu. Ben Bursa`da çok mutluyum. Bursaspor`da çok önemli işler başarıp, Pancu`nun eski gücünden bir şey kaybetmediği herkese gösterip, büyük takımlara dönüş yapacağım.`

Kaynak:Olay.com.tr

FAZLASI OLABİLİRDİ

Pazar akşamı oynanacak ve Lig TV`den canlı yayınlanacak Sakaryaspor maçı öncesinde yeşil beyazlı futbolcular oldukça umutlu konuşuyor. Veli Acar ile Egemen Korkmaz, Sakaryaspor`u yenerek iç sahadaki galibiyet hasretini dindireceklerini söyledi. Bu sezon 4 maçta da forma giyen Veli, `Aslında evimizdeki 2 maçı kazanabilirdik. Rize`den aldığımız 3 puan moral oldu. Sakarya`yı yeneceğiz. Kendi performansımı yeterli bulmuyorum. Daha üst seviyeye çıkaracağım` dedi.

DERSLER ÇIKARDIK

Kaptan Egemen Korkmaz ise takımda herşeyin çok güzel gittiğini belirterek, `Kaybettiğimiz puanlar vardı. Rize`de çok önemli bir galibiyet aldık. Bu hepimiz için moral oldu. Geride kalan 4 haftadan gerekli dersleri çıkardık. Hocamız hatalarımızı anlattı. Sakarya maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Hocam görev verirse elimden geleni yaparım. Daha önce de söyledim, kimin oynadığı önemli değil. Takımda oynayan, oynamayan herkes çok mutlu` diye konuştu.

Kaynak:Olay.com.tr

Bursaspor'dan korsanla savaş

Bursaspor Hukuk İşleri Sorumlusu Hakan Öztürk, yeşil-beyazlı kulübün logolu ürünlerini izinsiz sattığı belirlenen bir işyerinde savcılıktan alınan izinle polisin yapığı aramada, çok sayıda Bursaspor logolu ürüne el konulduğunu bildirdi.

Öztürk, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Bursaspor logolu ürünlerin satış hakkının yeşil-beyazlı kulübe ait olduğunu, izinsiz satışın kesinlikle suç sayılacağını belirtti.

Taraftarlardan, Bursaspor'un lisanslı ürünlerinden almalarını, bu ürünleri alırken de kulüpten izinli mağazaları tercih etmelerini istediklerini ifade eden Öztürk, şunları kaydetti: "Bir işyerinde savcılıktan alınan izinle polis marifetinde yapılan aramada izinsiz satılan Bursaspor logolu ürünlere el konuldu. Ürünler savcılığa teslim edilip izinsiz malları satanlar hakkında savcılıkta takibat yapılacaktır. Hiç kimse Bursaspor'dan izinsiz ürün satmasın. Aksi takdirde ürünlere el koyma, ciddi para cezaları ve hatta dükkanı kapatmaya kadar yaptırım cezalarıyla karşı karşıya kalacaklardır. Taraftarlarımız da izinsiz Bursaspor logolu ürünler sattıklarını tespit ettikleri veya şüphelendikleri mağazaları kulübe ihbar etsinler."

Forma satışları müthiş olunca korsanlar da hortladı

Quote Originally Posted by teamsah
    Forma satışları müthiş olunca korsanlar da hortladı
    BURSASPOR TARAFTARI HERZAMANKİ GİBİ BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERMİŞTİR. TAKIMDA YILDIZ BİR İSİM OLMASA BİLE 2.LİG DE OLSA BİLE 12BİN FORMA VE TOPLAMDA 22BİN ÜRÜN SATMIŞTIR.

Forma satışlarının 25ytl olmasınında payı büyük

Nesil
    2006
    Yer
    36'-42' Kuzey Paralelleri, 26'-45' Doğu Meridyenleri

Quote Originally Posted by Anthelas
    Forma satışlarının 25ytl olmasınında payı büyük
    Bir de geçen sene Hummel formalar güzeldi.

Ayrıca bu sene Puma formalar hem geç geldi. Hem de Puma formalar Hummel formalardan daha kötü kanaatimce.

Keşke formalarımız Nike olsa. Celtic formaları çok güzel mesela.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ben bu sene forma almayacağımm nasıl olsa kullanmıyorumm. supporters t-shırt u yetiyoo

Hummel gibi bir formayla anlaşılsa çok daha iyi olacak, çok ucuza mal oluyor. 45 ytl lik formayı kaç kişi alabilecek merak ediyorum

Evet arkadaşlar yine şov zamanı : 10 Eylül 2006 Pazar akşamı saat 19:00'da Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak her iki camia açısından önemli bir futbol maçı olan Bursaspor - Sakaryaspor karşılaşması Lig TV tarafından naklen canlı olarak yayınlanacaktır. Heyecanlı bir mücadele olacağı şüphesiz. Nefesler tutuldu ve bir tarafta dört maçta hiç yenilgi yüzü görmeyen ve Fenerbahçe'yi kendi sahasında 2-1 mağlup ederek moral bulan bir Sakaryaspor, diğer tarafta son iki haftadır oynadığı iyi futbola rağmen bir türlü üç puan ve gol bulamayan, ancak son Ç.Rize deplasmanında özellikle 2.devrede oyuna asılarak 3 puanı cebine koyup evine moralle dönen Bursaspor kozlarını paylaşacak.

Bu maçın Bursaspor açısından ilk önemli olan kısmı Sakaryaspor galibiyeti ile bir çıkışa geçmek ve seri yakalamak olacak. Nitekim Sakaryaspor karşısında elde edilecek galibiyet Bursaspor'lu futbolculara özgüven aşılayarak üzerindeki baskıları atma konusunda bir moral kaynağı olacak. Bu olumlu sonuç bundan sonraki haftalara moral ve özgüven açısından pozitif katkı sağlayacağı bir gerçek. Bunun yanısıra her nekadar kendi sahasında olsa da seyirci avantajı bazen Bursaspor futbolcularına dezavantaj olarak yansıyabiliyor. Bunun nedeni Bursaspor taraftarının müthiş ateşli olması bazen futbolcular üzerinde baskılar yaratabiliyor. Futbolcular gol atamadıklarında veya net bir mücadele sergileyemediklerinde tribünlerden baskıyı psikolojik olarak hissedecekler ve rahat olamayıp hatalar yapacaklar. İşte bu anlamda Ç.Rize deplasmanından 3 puan kopardıktan sonra kendi evinde taraftarının önünde bu sezon ilk kez kazanıp 3 puan kazanmak isteyecek futbolcular, 3 puanı aldıktan sonra bundan sonraki haftalarda daha stressiz ve daha rahat futbol oynayarak istedikleri mücadeleyi yansıtabileceklerdir.

Bu maçın ikinci heyecanlı bir kısmı ise şuan Sakaryaspor'da görev yapan ve yıllarını Bursaspor için vermiş İMPARATOR NEJAT BİYEDİÇ ve KRAL OKAN YILMAZ zorlu Bursaspor deplasmanında puan arayacaklar. Yanılmıyorsam 45 yaşında olan Nejat BİYEDİÇ hem futbolcu olarak hem de teknik direktör olarak hayatının yarısını Bursaspor'da geçirmiştir. Kendisi de "Bursa Atatürk Stadı'nda taraftarın huzuruna çıktığımda tüylerim diken diken oluyor ve Bursaspor taraftarı beni çok seviyor ve ben de Bursaspor taraftarını çok seviyorum" şeklinde röportaj vermişti. Nejat BİYEDİÇ'i tüm Bursaspor taraftarı çok seviyor. Ancak aynı şey Okan YILMAZ için geçerli değil. Okan YILMAZ'ı sevenler var sevmeyenler var. Umarım Bursaspor'a çok hizmetleri geçmiş, gol kralı olmasına rağmen sevinememiş Okan YILMAZ'ı da tribünlere çağırarak alkışlar.

Biz taraftar olarak yine üzerimize düşen görevi herzaman olduğu gibi Sakaryaspor maçında da stadı tamamen doldurup coşkulu tezahüratlarımızla, şovlarımızla futbolcularımızı ateşlemeye devam edeceğiz. Bursaspor taraftarı geride kalan dört haftada küfürsüz tezahürat yapmış ve neticede Bursaspor kulübü 1 kuruş ceza almamıştır. Geçen sene 2.Lig A 'da karşılaştığımız Sakaryaspor maçında Şampiyonluk coşkusuyla beraber yapılan tezahüratlar ve şovlar muhteşem ötesiydi. Aynı coşkuyu tekrarlamak dileğimiz. Başarılar Bursasporum.

Nesil
    2005
    Yer

Sercan Türk Futbolunun geleceğidir.Gerçekten mükemmel oyuncu olduğu söyleniyor.Ama daha izleme fırsatı bulamadım.Ne zaman maça gitsem oynamıyor.İnsanın kafasına acaba (!) sorusuda gelmiyor değil.Ama bu adamı Manchester United istediğine göre demek ki gelecek var demek geliyor içimden....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sercan Yıldırım´ı vakıfköy´de Bursaspor idmanlarında izledim , Yetenekli oyuncu İngiltere´de düzenlenen özel bir turnuvada Turnuva ismi aklıma gelmedi , Gol kralı olmuştu Man.Utd orada izleyip çok beğenmiş galiba , halada almak için girişimleri bulunuyormuş.

15. Default

Basinin abartmasiymis bu olay, fikri ortaya atan adam direk TD'de dedi. Ama boyle birseyi denerlerse kendilerini COK gulunc duruma dusururler.

Kaldi ki biz o Fener macinda "Haydi beyler rekor kiriyoruz" diye kirmadik o rekoru. Kendiliginden oldu.

Güzel yazmışsın. Dediğin gibi bu maç her iki tarf için önemli ama Bursaspor için çok daha önemli ve anlamlı bir maç olacak. Heyecanlı bir maç olacak ki o yüzden LigTV bu maçı yayınlıyor. Maç sonunda galip gelen taraf biz olacağız. Bu güzel günlerin başlangıcı olacak.

Umarım Sakaryaspor ile galibiyet serilerimize başlarız. Çünkü oynayacağımız takımlar bizden güçlü rakipler değil. Bizde yeni kurulan bir kadro olduğundan sıkıntılar çekiyoruz. Yavaş yavaş bu uyum sürecini atlatmaya başladık ve bunu futbolumuza aynı zamanda sonuca yansıtmayı da biliyoruz. Oyuncular sisteme ve birbirlerine alışıyorlar. Kadro kalitemiz çok iyi ve Raşit Hoca'nın disiplini takımın üzerine çökmüş durumda. Bunlar artı değerler. Çok önemli bir artı değer de Bursaspor taraftarı olunca kuşkusuz geriye bu maçı kazanmak kalıyor. Bunun yanında rakip tabiki zorlu bir rakip ama bunun üstesinden gelecek güçteyiz.

İki dost ekibin mücadelesinde umarım gülen taraf biz oluruz

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

desenize süperlig bu yıl çok zor olacak başta kayserispor olmak üzere vestel manisa bursa sakarya erciyes falan

Quote Originally Posted by RuGbY_038
    desenize süperlig bu yıl çok zor olacak başta kayserispor olmak üzere vestel manisa bursa sakarya erciyes falan
    Kesinlikle katılıyorum. Özellikle Kayserispor çok iyi yolda. Kayseri ve V.Manisa oturmuş ve yeni olmayan bir kadro yapsına sahipler bu yüzden lig başında etkili oldular. Bursaspor kadrosu tamamiyle yeni lige bundan sonra ağırlığını koyacaktır. Sakaryaspor teknik direktörü herzamanki gibi çok yerinde transferler yaptı ve ligde hiç mağlubiyet almadı. Bu sene lig o yüzden heyecanlı ve zorlu geçecek. Tabi beklentimiz bu takımlarımızın lig sonuna kadar aynı ciddiyet ve hırsla lige asılmalarıdır. Lig bu sene çok renkli olacak.

OYUNCU İZLETTİRİYORUZ

Başkan Levent Kızıl, Divan kurulu toplantısında bir de müjde verdi. Mevcut kadroya çok güvendiğini Raşit Çetiner`in de takımdan mutlu olduğunu belirten Kızıl, şunları söyledi: `Biz önümüzdeki sezonun araştırmasına şimdiden başladık. Çeşitli yabancı oyuncuları izlettiriyoruz.`

İMZA ATTIRACAĞIZ

`Takıma katkı sağlayacak ve bize para kazandıracak oyuncuları adım adım takip ediyoruz. Beğenilen oyuncuları bir kez de Teknik Direktörümüz Raşit Çetiner izledikten sonra transferlerini yapacağız. Yani Ocak 2007`de önümüzdeki yılın oyuncuları hazır olacak.

Çok iyi bir transfer politikası izleniyor. Özellikle yabancı oyuncular konusunda. Şu anda 2 yabancı kontenjan açığımız var ve Ocak / 2007 de verilen demeçlere göre kaliteli transferler yapılarak sezonun 2.yarısı için Bursaspor'un gücüne güç katacak. Raşit Çetiner Ve Levent Kızıl çok profosyonel ve kulübe az maliyetle kaliteli transfer yapmak için çok akılcı davranıyorlar. 2006 sonu itibariyle birçok kaliteli ve isim yapmış futbolcunu sözleşmeleri sona erecek. Bu oyuncuları kadromuza katmak için şimdiden girişimler başlanmış.

Fenerden De Souza neden alındı, hala çözemedim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

altarnatıf bir futbolcu olarak alındı.

O alternatifi yerli oyuncuylada doldurabilirdik, hem kontenjan gitmezdi.

Quote Originally Posted by Anthelas
    O alternatifi yerli oyuncuylada doldurabilirdik, hem kontenjan gitmezdi.
    Bence de. De Souza o kadar forvetin arasında çok zor forma şansı bulacak. Onun yerine kaliteli bir ortasaha oyun kurucu bir futbolcu olabilirdi. Neyse lig uzun bir maraton sakatlıklar olur, forvette performans düşüklüğü olur o zaman belki şans bulabilir. Daha görmedik ama belki de çok golcü bir oyuncu faydası da olabilir. 4 hafta geride kaldı bekleyip görecez bakalım.

UEFA`dan alt yapıya özel ilgi

UEFA`nın TFF ile ortaklaşa olarak yaptığı araştırma neticesinde kulübümüz alt yapısının 2 yılda 28 oyuncuyu profesyonel yapması UEFA yetkililerinin dikattini çekti.

Konu ile ilgili olarak Alt Yapı Koordinatörümüz Adnan Örnek`le temasa geçen UEFA, alt yapıdan profesyonel olan tüm oyuncularımızın bilgilerini alarak veri tabanına kaydettiler.

Sercan en değerli oyuncu!

Sercan Yıldırım, İngiltere`de dünzenlenen U-17 Milli takımının katılıdığı Avrupa Pepsi Şampiyonasının en değerli oyuncusu seçildi.

Sercan turnuvada İngilitere`ye 2 ve Portekiz`e 1 gol attı.

Kaynak: bursaspor.org

Burada da gördüğümüz gibi alt yapıdan geleceği parlak oyuncular geliyor. Alt Yapı Koordinatörümüz Adnan Örnek bunu daha önce bir yerel TV kanalında söylemişti: "Alt yapımızdan hem Bursaspor için hem de Türk Milli takımımız için çok kaliteli çok ciddi bir jenerasyon geliyor" demişti. O yüzden Bursaspor için hem maddi hem de sportif anlamda inanılmaz faydalı olacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by teamsah
    Bence de. De Souza o kadar forvetin arasında çok zor forma şansı bulacak. Onun yerine kaliteli bir ortasaha oyun kurucu bir futbolcu olabilirdi. Neyse lig uzun bir maraton sakatlıklar olur, forvette performans düşüklüğü olur o zaman belki şans bulabilir. Daha görmedik ama belki de çok golcü bir oyuncu faydası da olabilir. 4 hafta geride kaldı bekleyip görecez bakalım.

.
    de sozua b.merinos ile oynadığımız hazırlık maçında harika oynadıı..

Quote Originally Posted by bursa_mc
    de sozua b.merinos ile oynadığımız hazırlık maçında harika oynadıı..
    Keşke Raşit Hoca yarım devre dahi olsa şans verse de görsek futbolunu. Bence bu futbolcu bizim futbolcumuz olsaydı oynatırdı Sonuçta Fenerbahçe'nin futbolcusu. Kanaatimce bundan sonra da pek fazla forma şansı bulamaz

Nesil
    2005
    Yer

ben olsam bende oynatmam bizde pişcek fenere gitcek yokya...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

boşuna para verdiler o zamann

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

aman aman fenerin futbolcusu onun kazandıracağı puanların ne önemi var yeterki iyi fenere bir yararı dokunmasın

Sayfa 20 / 25 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon

Mesaj Yetkileri