1 ile 30 arası toplam 113 sonuç

Konu: Beşiktaş taraftarı kadıköyde YOK!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

pazar aksamı her sey bellı olcak arkadaslar ,,burda konusmak bosa ama fb alcak macı..ben sızın yerınızde olsam fb le ugrasmak yerıne takımımın gelecegını dusunur ve baskanı yollamak ıcın calısırdım,,yazık koca besıktas ta 3.sınıf oyuncular var..bu bır dalga gecme degıldır..gs de necatı hakan u.karan fb de nobre anelka z.bıryol war.bjk de ıse jun bobo g.gulec gıbı vasat adamlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by imperius
    pazar aksamı her sey bellı olcak arkadaslar ,,burda konusmak bosa ama fb alcak macı..ben sızın yerınızde olsam fb le ugrasmak yerıne takımımın gelecegını dusunur ve baskanı yollamak ıcın calısırdım,,yazık koca besıktas ta 3.sınıf oyuncular var..bu bır dalga gecme degıldır..gs de necatı hakan u.karan fb de nobre anelka z.bıryol war.bjk de ıse jun bobo g.gulec gıbı vasat adamlar...
    arkadaşım jun,bobo ve gökhan güleç.üçünü toplasan hayatında kaç kez izledin.menejerliğe benzemez bu gerçek hayat.dur bakalım adamlar önce bi oynasınlarda sonra görelim hangisi klas hangisi vasat.gerçi ne kadar çalışsalarda z.biryol seviyesine gelemezlerde............
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by koray_capello
    arkadaşım jun,bobo ve gökhan güleç.üçünü toplasan hayatında kaç kez izledin.menejerliğe benzemez bu gerçek hayat.dur bakalım adamlar önce bi oynasınlarda sonra görelim hangisi klas hangisi vasat.gerçi ne kadar çalışsalarda z.biryol seviyesine gelemezlerde............
    arkadasım bıryol fenerde oynamasada gol kralı olmus bırısı bunu unutma..sınan engın bıle bjk yetıstırme kursu dııldır dıyo yanii......jun boboyu alcagına al bı tane adam gıbı oyuncu!!bjk fener ın eskıden yaptıgı hataları yapıyo..k.anderson ıı bı oyuncuydu ama o yasta 3-4 öılyon dolar etmezdı..aynısı aılton ıcın de gecerlı 32yasında 3 kusur mılyon euro werdınız,,yazık bu paralara..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Arkadaşım.Kim Gökhan Güleç kötü diyebilir?Adam genç,iyide oynuyor.Seneye dahada iyi olucak.T.Jun Çek liginde gol kralı olmuş bir oyuncu.Yaşlı falanda değil.Bobo'yu tam tanımıyorum ama siz Nobre'yi aldığınızda kim tanıyordu?Aldığımız adamlar genç ve bence bir şekilde ihtiyaç olan adamlardı.Ha Ailton'u söylersen,S.Youla'yı söylersen onlara bir şey diyemem ama ikiside gitti zaten.Yönetim devre arasında transferde yanlış yapmadı aksine gelecek sene başında ve J.Tigana'nın takımda tutulmasıyla başa güreşen bir takım olacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by imperius
    arkadasım bıryol fenerde oynamasada gol kralı olmus bırısı bunu unutma..
    ee jun da çek liginde gol kralı olmuş naapcaz şimdi?
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Mesaj Yetkileri