Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 220 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi | Grup A

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Beşiktaş'ın evinde oynayacağı maçlar çok önemli.Grubun kaderini bu maçlar belirler.Liverpool'dan İnönü'de 1 puan koparmalı ayrıca Marseille maçında da kayıp vermemeli.3.lük yakın ihtimal olarak görüyorum..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Berke katılıyorum.Bu grubun kaderini belirleyecek maçlar İnönü'deki maçlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Porto ve Marsilya'yı yenebilir Bjk fakat futbol sahada belli oluyor. Liverpool'u hiç sanmıyorum ama digerlerinden istedigi sonucları alabilirse Bjk bu gruptan çıkar. Eger istenildigi gibi gelişmeler olmazsa bile 3. olmak zor degil.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Porto ve Marsilya'yı yenebilir Bjk fakat futbol sahada belli oluyor. Liverpool'u hiç sanmıyorum ama digerlerinden istedigi sonucları alabilirse Bjk bu gruptan çıkar. Eger istenildigi gibi gelişmeler olmazsa bile 3. olmak zor degil.
    Çok haklısın BJK çıkacağına inanıyorum ama Live den fark yiyecek çünkü Live Cl de farklı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Çok haklısın BJK çıkacağına inanıyorum ama Live den fark yiyecek çünkü Live Cl de farklı
    Beşiktaş hem burda hem İngiltere'de Liverpool'dan fark yesin ben bidaha buraya yazmayacam...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Beşiktaş hem burda hem İngiltere'de Liverpool'dan fark yesin ben bidaha buraya yazmayacam...
    Ben de bunu "yazdım" bir yere...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Devler mercek altında

Beşiktaş teknik heyeti, 18 Eylül'de Marsilya - Beşiktaş maçı ile başlayacak Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları öncesi (A) grubunda yer alan rakiplarini mercek altına aldı. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda mücadele edeceği rakiplerinden Marsilya'nın dün oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Paris Saint Germain karşılaşmasını izleyen Ertuğrul Sağlam, Fransız ekibinin çok zorlu bir takım olmadığını ve Marsilya ile başabaş bir mücadele yapabileceklerini söyledi.

Sağlam, dün izlediği karşılaşma sonrası teknik heyet ile yaptığı toplantıda, "Marsilya yenilmeyecek bir takım değil. İlk maçı onların sahasında oynuyor olmamızı avantaja çevirebiliriz. Cisse gibi önemli bir forvete sahipler, ama Beşiktaş'tan iyi takım değiller. 18 Eylül'de oynayacağımız karşılaşmadan galip gelerek, Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapabiliriz" dediği kaydedildi.

Siyah beyazlı ekibin yardımcı antrenörü Mutlu Topçu ise, yine dün akşam oynanan Uniao Leiria-Porto kaşılaşması izledi. Topçu, Porto'nun deplasmanda 3-0 kazandığı maçın ardından Portekiz ekibinin zorlu bir rakip olduğunu ve dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu dile getirdi. Beşiktaş teknik heyetinin Şampiyonlar Ligi rakiplerini izlemeye devam edeceği ve bu takımların kendi liglerinde oynayacakları karşılaşmaları bu haftadan sonra siyah beyazlı ekibin teknik heyetinin mercek altına almayı sürdüreceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu sene CL'de mücadele eden iki takımımızda bence iyi kurralar çekti. Ben Beşiktaş'tan daha umutluyum. En azında iki takımımızda bu organizasyonda tecrübeliler ve Uefa'ya gidebileceklerini düşünüyorum.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ultraslan Her Yerde!....

Liverpool-Torres,Voronin,Gerard

Porto-Quaresma,Farias,Leo ve Leandro Lima

Marsilya-Zenden,Nasri,Cisse,Niang

Beşiktaş bu isimlere çok dikkat etmeli..Özellikle Marsilya maçları Beşiktaşın UEFAya gidip gitmeyeceğini belirleyecek..Yeni Zidane olarak söylenen Nasriye çok dikkat edilmeli..Kayserispor maçında Defansın arkasına atılan toplar çok tehlike yarattı..Nasri gibi bu pasları atan Cisse gibi bu pasları gole çeviren oyuncuları var..Beşiktaş böyle hatalar yapmazsa UEFA ve 2.lik için şansı var diye düşünüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu gruptan çıkmamız için İnönüde oynadığım karşılaşmalardan 2 galibiyet almamız lazım.. Eğer takımımız iyi oynarsa gruptan çıkma şansımız büyük..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Beşiktaş'ın gruptan çıkma şansının az olduğuna inanıyorum.Umarım yanılırım.

3.lüğü yüksek bir ihtimal olarak görüyorum.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

liverpoola karşı oynıycak futbolcularımızın kendi üzerlerine birer gömlek daha geçireceğine ve 2veya 4puan alabiliceğimize inanıyorum ben herkes şimdi hemen yok artık falan diyicek ama maçlarda görücez.. marsilya deplasmanından 3puanla döndükmü önümüz çok açık ve 2.olarak çıkarız bu gruptan..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Umarım çıkarız gruptan ama bende zor görüyorum zira Şamp. tecrübesi olan oyuncu sayısı az ve genç bir takım Beşiktaş.

Zor grup Marsilya istikrarsız takım önlerinde 3.olma şansımız var...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by huntelaar10 View Post
    Liverpool-Torres,Voronin,Gerard

Marsilya-Zenden,Nasri,Cisse,Niang

Beşiktaş bu isimlere çok dikkat etmeli..Özellikle Marsilya maçları Beşiktaşın UEFAya gidip gitmeyeceğini belirleyecek..Yeni Zidane olarak söylenen Nasriye çok dikkat edilmeli..Kayserispor maçında Defansın arkasına atılan toplar çok tehlike yarattı..Nasri gibi bu pasları atan Cisse gibi bu pasları gole çeviren oyuncuları var..Beşiktaş böyle hatalar yapmazsa UEFA ve 2.lik için şansı var diye düşünüyorum..
    Live yi sayma bence.

Zenden boş Niang eh işte Nasri ve Cisse süper.

Farias boş öbürleri harika ama Lima fazla tehlikeli olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by huntelaar10 View Post
    Portodaki Lucho Gonzalezi unutmayalım Quaresmadan sonra en iyisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim ne derse desin.Marsilya ve Porto ayarımızda takımlar.Fenerde Beşiktaş'ta cok güzel gruplara düstüler.Bunlardan iyisi olamazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by welet View Post
    Kim ne derse desin.Marsilya ve Porto ayarımızda takımlar.Fenerde Beşiktaş'ta cok güzel gruplara düstüler.Bunlardan iyisi olamazdı.
    Tabi haklısn BJK çıkacak inanıyorum ama yinede Porto biraz da olsa güçlü Yinede diğer gruplara göre süper.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Marsilya'yı ekarte edebiliriz.

Ancak Porto maçları çok zor. 3 veya 4 puan alabilirsek gruptan çıkabiliriz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Porto hızlı gzl futbol oynuyor Marsilya Ribery varken bile istikrarsız bir takımdı yine öyleler biraz şansda olursa 3.oluruz bence..Porto yu geçmemiz çok zor..

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

marsilya yı yenebilir beşiktaş ama portodan bi 1 puan çıkarsa yeter bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yurekten ınanıyorum bu gruptan en kötu ıhtımal 3.cıkıcaz.SAGLAM Ge-Lı-Yo-RuZ

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Porto hızlı gzl futbol oynuyor Marsilya Ribery varken bile istikrarsız bir takımdı yine öyleler biraz şansda olursa 3.oluruz bence..Porto yu geçmemiz çok zor..
    Çok haklısın ama Ribery farklıydı herşey yapıyordu sahada onun yeri doldurulmaz BJK sürpriz yapıp 6 puan bile alabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Marsilya'dan 6 puan Porto'dan 4 puan Liverpool'danda 1 puan alırsak ki bunlar hayal değil olma ihtimali yüksek.. Gruptan çıkarız..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    Marsilya'dan 6 puan Porto'dan 4 puan Liverpool'danda 1 puan alırsak ki bunlar hayal değil olma ihtimali yüksek.. Gruptan çıkarız..

böyle olursa lider bile çıkılabilir.Porto'yu bence biz fazla hafife alıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    Liverpolden 1 puan alamazsın çünkü maçlar 3 ve 4 oynanacak başka bir değişle liverpool beiktaşı yenip grutan çıkmayı garantilicek ... portodan 4 puan alırsan zaten gruptan çıkarsın ama alabilir misin asıl zor olan o çok pembe gözlüklerler bakmayalım hayal kırıklığına uğrarız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    böyle olursa lider bile çıkılabilir.Porto'yu bence biz fazla hafife alıyoruz.
    Bence sizde cok fazla abartıyosunuz.Tamam bizden güclü olabilirler ama cok cok abartıyosunuz.Porto'dan 3 puan cıkartacak gücümüz var :.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bunu şimdi değilde ilk maçlar oyndandıktan sonra anlayacağız.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel ve korkmadan oynayacak bir beşiktaş bu gruptan 1. bile çıkar.Ama tabii bu bildiğim beşiktaş.Büyük maçlarda heyecan yapar ve pas yapamaz hale gelir adeta.Normal şartlarda sadece Liverpool'a yenilme hakkı vermememiz lazım takımımıza.Tamam diğerleride güçlü ama inanın yenmesi zor takımlar değil.Herşeyden önce kendine güven...Sonucu getirecek olan işte bu.
    FM Gazetesi

30. Default

Sans cok onemli bir faktor. Yillardir Besiktas sanssizliktan, hakemden falan elenir durur. Bu sene soyle balla 1-2 mac alirsak gruptan cikariz. Yeter artik sansla Avrupa'da mac kazanalim ya.

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri