o zaman yazılanlara dikkat edelim lütfen bjk yazmak gs yazmak fb yazmak zormu ya
o zaman yazılanlara dikkat edelim lütfen bjk yazmak gs yazmak fb yazmak zormu ya
yok yok beyler aşağılama hakaret filan yok.kimse aşağılanmayı haketmez fenerli bile olsa.adam gibi konuşalım şurda hepimiz aklı başında insanlarızz
dikkat edelim biraz.birbirimizi kırmayalım
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
bjk lı kardeslerım asagılamak ıcın yazılmadı,,abartmayın bu kadar,,bız kımsenın taklıtcısı degılız!!!!
o zaman kimse yazmasın oldu mu bak tatlıya bağladık işte
bu cok kotü olcak herhaldi fb nin taraftar sayisi filan 52.000 olcak ama bjk kimseden korkmuyo
isterse 100.000 olsun ne fark eder sahaya inip onlar oynayacak değiller ya kalecisiz yendik seyircisiz de yeneriz
pazar aksamı her sey bellı olcak arkadaslar ,,burda konusmak bosa ama fb alcak macı..ben sızın yerınızde olsam fb le ugrasmak yerıne takımımın gelecegını dusunur ve baskanı yollamak ıcın calısırdım,,yazık koca besıktas ta 3.sınıf oyuncular var..bu bır dalga gecme degıldır..gs de necatı hakan u.karan fb de nobre anelka z.bıryol war.bjk de ıse jun bobo g.gulec gıbı vasat adamlar...
arkadaşım jun,bobo ve gökhan güleç.üçünü toplasan hayatında kaç kez izledin.menejerliğe benzemez bu gerçek hayat.dur bakalım adamlar önce bi oynasınlarda sonra görelim hangisi klas hangisi vasat.gerçi ne kadar çalışsalarda z.biryol seviyesine gelemezlerde............Originally Posted by imperius
bjk hic bi seyden korkmaz her zamanki gibi bjk favori takim benceOriginally Posted by sanalman_34
arkadasım bıryol fenerde oynamasada gol kralı olmus bırısı bunu unutma..sınan engın bıle bjk yetıstırme kursu dııldır dıyo yanii......jun boboyu alcagına al bı tane adam gıbı oyuncu!!bjk fener ın eskıden yaptıgı hataları yapıyo..k.anderson ıı bı oyuncuydu ama o yasta 3-4 öılyon dolar etmezdı..aynısı aılton ıcın de gecerlı 32yasında 3 kusur mılyon euro werdınız,,yazık bu paralara..Originally Posted by koray_capello
Arkadaşım.Kim Gökhan Güleç kötü diyebilir?Adam genç,iyide oynuyor.Seneye dahada iyi olucak.T.Jun Çek liginde gol kralı olmuş bir oyuncu.Yaşlı falanda değil.Bobo'yu tam tanımıyorum ama siz Nobre'yi aldığınızda kim tanıyordu?Aldığımız adamlar genç ve bence bir şekilde ihtiyaç olan adamlardı.Ha Ailton'u söylersen,S.Youla'yı söylersen onlara bir şey diyemem ama ikiside gitti zaten.Yönetim devre arasında transferde yanlış yapmadı aksine gelecek sene başında ve J.Tigana'nın takımda tutulmasıyla başa güreşen bir takım olacağız.
ee jun da çek liginde gol kralı olmuş naapcaz şimdi?Originally Posted by imperius
cek lıgınde sparta ve slavıa da oynuosan ve forvetsen zaten gol kralı olursun !!!
valla niye hakaret ettin anlamadim.Originally Posted by koray_capello
Bu arada beste calma hakkinda konusma hakkiniz hic yok, kim beste hirsizi bunu herkes biliyo.
abi ben daha sana ne diyeyim ya ağzım açık kaldı şoktayım şuurumu kaybettim ya valla tribüne takılmasam beste yapılırken orda olmasam bende şüphe ederdim yaOriginally Posted by mutlee
aman yavas ol, bi bardak su ic. Kendini fazla kasma abicim.Originally Posted by koray_capello
ben şimdi içiyorum sende hafta sonu maçtan sonra içersin.aman soğuk olsun hee.bunun özelliği o çünkü.Originally Posted by mutlee
insallah icmem gerekmez. Ama bu arada 5 senedir yenemiyormusuz bjk'yi, insallah bu sefer seytanin bacagini kiracaz.Originally Posted by koray_capello
Ya bu kadar atışmaya ne gerek var? Daha güçlü olan yenecek hafta sonu biz de göreceğiz kim iyiymiş.
Bu görüşüme katılmayan mesaj atsın bundan sonra.
bende kimseyle tartışmaya meraklı değilim zaten ama millette oturduğu yerden sallamasın.adam birşey sölüyor doğruluk payı 0 bizde havada kalmasın diye bir bilen olarak cevaplıyoruzOriginally Posted by Kerim Kerimov
Kerimov kardesime: malesef her zaman guclu olan kazanmiyo, sans faktoru falan da var.Originally Posted by koray_capello
Arkadasim sen bile biliyorsun yazdiklarimin ne kadar dogru oldugunu.
Ben oturdugum yerden sallamiyorum, gercekleri yaziyorum.
akıllı konuşşş !!!!! boş iskeleymiş bak sen helee görüntülerde boş mu dolumu olduğu görüluo , sen gidip boş kahve basınca semt bastık oluoOriginally Posted by mutlee
bjkı yazmayı öğrenmişsn affern
hangi yürekten bahsediosn , adam olupta kendi takımının formasıyla gelseydn inönüye
saçma sapan msjlar yazıp bizi gaza getirme asabımızı bozma biz senin takımına laf mı attk
güçlü olan kazansn olayına gelince , herzaman o yetmio haklısınz ama fb ninde şansla kazandığı bissürü maç var o yüzden , onları düşünde öyle konuş
Kardesim daha ne kadar laf atacaksin, baskanin cikiyo yaptigi aciklamalar bak.Originally Posted by francesco10
Tribunlerinizde ana avrat kufur ediliyo bize, sanki sizin ananiz yok.
Once analara kufur etmeyi bi birakin.
yahu niye her ortamda fenerbahçe beşiktaş taraftarları arasında gerilim oluyo?
arkadaşlar bir bejeke febe gese yazma olyında bile sorun çıkartıyorsunuz ya.
niye rakip futbolcuları aşağılıyorsunuz kendi futbolcularınızı yüceltiyorsunuz anlamıyorum.anelkayı kim tutacak demiş biri.tutmayan mı kaldı abi anelkayı.iyi oynamadı adam geldiğinden beri.jun gol kralı olmuş.trabzonda çok kötü oynadı istediğini olsun.
ortam bi gerildi mi gözünüz kapanıyo arkadaşlar.kendinizin bile inanmadğı şeyler söylüyorsunuz ya.
sen benm daha önce yazdıklarımı okumadn galiba ben bjk nin kötü olduğunu ve küfürü onaylamadığımı cezanın doğru olduğunu söledm ztn hatta tv de maçı izlerken sesini kısıp izledmOriginally Posted by mutlee
benm tepkim senin çıkıpta dışardaki taraftar olaylarını saçma sapan şekilde anlatman yoksa burda kimse tutupta koro halinde küfürü onaylamıo
ayrıca burda lafı atan ben deilm sensn arkadaşm , sen çıkıpta ilk baştaki msj ı yazmasaydn ben burda sana cvp vermezdm
bide bizm başkan kendi aleminde yaşıo biz takmıoz onu sende takma , ayrıca aziz yıldırımında ne dediği benm umurumda deil, o da geçende çıkıp konuşmuştu ama ne dediğini bile hatırlamıorm,sen hatırlıomusn
ben bidaha söliyeym bnm burda koruduğum ne küfür nede yıldırım demirören
sen başta kışkırtıcı bi şekilde msj yazmasaydn bidahada bişi yazmazdm buraya ben konu hakkında ztn yorum yapmıştm
üç beş çapulcunun ettiği küfürleri hepimize yükleyemezsin.sütten çıkma ak kaşık gibi beşiktaş camiasını toptan suçlayamazsın.Originally Posted by mutlee
3-5 çapulcu dediğiniz taraftarlar milli maçta milli maçı bırakıp beşiktaş' a tezahurat yapıyor, fener'e cimbom'a küfür ediyor ve bunlar sadece inönüde oluyor. Yönetim istese bunların seslerini keser, o kadar zor bişey değil ama bu 3-5 çapulcu tüm stada etki ediyorsa bu arkadaşların söylemlerini oturup düşünmek lazım.
Ben Beşiktaşın bu konuda sürekli kötüye gittiğini düşünüyorum. Her maçında sürekli koro halinde küfür ediliyor.
Bunların hiç birini tasvip etmiyorum, yönetim daha fazla kayıtsız kalırsa taraftarınızın diğer taraftarlar gözünde değeri azalacak...
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
küfürü bizde istemiyoruz ama oluyor işte
Hangi milli maçta maçı bırakıp ona buna küfür ettik?İsviçre ile oynadığımız baraj maçında Şükrü Saraçoğlu'nda olmadımı?Benmi yanlış hatırlıyorum.Trabzon'da oynanan maçta maçı bırakıp Futbol federasyonuna küfür edende Beşiktaş taraftarımıydı?Sanki koskocaman ülkede sadece Beşiktaş taraftarı küfür ediyor.Diğer takımlar sütten çıkmış ak kaşık.Bu ülkenin her yerinde küfür var.Sokakta,okulda,işte,evde heryerde.Stadyumda olmasınıda sanıyorumki kimse engelliyemez.Zaten sadece bizde olmuyor dediğim gibi.Çarşı'nın sesi fazla çıkıyor diye onları suçlayamazsın.Zaten bize yapılanlar Fenerbahçe'ye yapılsa kim bilir bizim ettiğimiz küfürün kaç katını ederler.Originally Posted by VoLkaN BaROs
Diyeceğim o ki,her taraftar grubu illa ki küfür ediyor.Çarşı'nın sesi daha çok çıkıyor diye onları suçlayamazsın.Zaten dün Kadıköy'de 4-3 kazandığımız maçı izledim.Ondada en az Beşiktaş taraftarının ettiği kadar küfür var.İsteyene cd sini göndereyim baksın yani.Şimdi yarın ki maçta bakalım Fenerbahçe ne kadar küfür edecek?O zaman ak-kara ortaya çıkar herhalde.
Böyle demen yanlış.bunlar bütün kulüplerin yaşadığı sorunlar.gs de fb de yaşadı bu sorunları zamanında.anadoluda sürekli devam ediyor.işler kötü gidince maalesef bazı taraftarlar bu yola başvuruyor.bugün fb de gs de biraz kötüye gitsin aynısı olacaktır.zamanında fb de kaleci dövdüler bütün fblilermi aynı,gs maç önce kopenhag savaş alanına döndü hepsimi aynı,bizim maçta bir genç öldürüldü hepimiz mi katiliz.bu küfür olayını kimlerin yaptığını futbolu yakından bilenler bilir.içlerinde beşiktaşı tutan bile yoktur belki.inşallah bizdede bu sorunun üstüne gidecek cesur bir yönetim göreve gelir.Originally Posted by VoLkaN BaROs