Yazar Grubuna Başvurmak Için Yapmanız Gerekenler
1. ADIM
Foruma giriş yaptıktan sonra resimde de gösterdiğimiz gibi Kontrol Paneliniz'e tıklıyorsunuz.
2.ADIM
Kontrol Paneliniz'e girdikten sonra soldaki menüden Profil Ayarlarınız'a tıklayınız.
3.ADIM
Resimde ok işareti ile gösterdiğimiz yere TC Kimlik No'nuzu yazınız ve alt tarafta yine ok işareti ile gösterilmiş yere isim ve soyisminizi yazınız.
Tüm bunları yaptıktan sonra sayfanın en altındaki Değişiklikleri Kayıt Et butonuna basıp çıkabilirsiniz.
Dipnot : Yazdığınız TC Kimlik No ile Isim Soyisim birbirini tutmazsa yazar grubu başvurunuz kabul edilmeyecektir.
4.ADIM
TC Kimlik No ve Isim Soyisimimizi gereken yerlere yazıp Değişiklikleri Kayıt Et butonuna bastıktan sonra karşımıza resimdeki gibi bir sayfa çıkacak. Soldaki menüden Grup Üyelikleri adlı linke tıklayın.
5.ADIM
Resimde gördüğünüz küçük yuvarlak kutuya tıklayıp kutunun içini doldurduktan sonra Görüntüleme Grubunu Güncelle butonuna basın ve Yazar Grubuna başvuruda bulunun. Şimdi size sadece beklemek kaldı. Yazdığınız TC Kimlik No ve Isim Soyisim birbirini tuttuğu taktirde onayınız kabul edilecektir.
Bundan daha basit anlatılamaz heralde arkadaşlar.