Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Flamboyantmı Cultured mı

Quote Originally Posted by koray_capello
    ya tamam seni mi kırcaz hadi oda midfield general olsun.ama şunu unutma de rossi her zaman farklıdır.aquilani ile arasında her zaman rütbe farkı olmalıdır.eğer aquilani general olduysa de rossi direk mareşal lığa terfi eder...

kaç gündür bunu anlatmaya çalışıyoz forumda...
    haklısın abi rossi aquilaniden daha iyi tabi zaten biri 9,5 milyon euro diğer 15,5 ( bu arada ben de aquilani sakattı iyileşti tekrar general oldu )

c.di.palermo Misafir

Quote Originally Posted by selimovski
    haklısın abi rossi aquilaniden daha iyi tabi zaten biri 9,5 milyon euro diğer 15,5 ( bu arada ben de aquilani sakattı iyileşti tekrar general oldu )
    valla bende hiç öle birşey olmadı ama sakatlıktan dolayı galiba bende birkaç kez sakatlandı o yüzden kendini fazla geliştiremedi.zaten daha ilk senem.ama olursa süper olur yaw zaten de rossi tek başına yetiyor aquilani de olursa askeri üs gibi olur ortasaha

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

söylemeden geçemeyecem ben bu aquilaninin bi top oynadığını görmedim bende hiç sevmem bu adamı konuya gelecek olursak bunlar çok da kafaya takılacak meseleler değil. yanıltıcı olabiliyolar. mesela şey gibi. hani diyolar ya yeni roberto carlos olabilir, yeni ronaldo olarak lanse ediliyor filan onun gibi. yani sırf bunun için adam alınmaz ya da satılmaz bence deneyip görmek lazım önyargılı olmamak lazım, enthusiastic karakterlilere mesela

kardeşler ben aquilaniyi bir sezon hep banko oynattım ama s.s koyardım ama benim oyunda forum kurallarına aykırı bi yama var o yüzden koyamıyorum ama kesinlikle uydurmuyorum

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by cureshot
    söylemeden geçemeyecem ben bu aquilaninin bi top oynadığını görmedim bende hiç sevmem bu adamı konuya gelecek olursak bunlar çok da kafaya takılacak meseleler değil. yanıltıcı olabiliyolar. mesela şey gibi. hani diyolar ya yeni roberto carlos olabilir, yeni ronaldo olarak lanse ediliyor filan onun gibi. yani sırf bunun için adam alınmaz ya da satılmaz bence deneyip görmek lazım önyargılı olmamak lazım, enthusiastic karakterlilere mesela
    Olur mu hiç öyle şey? Aquilani Roma'nın mevcut kadrosundaki 2. en iyi MC(DMC ler de dahil bu kıyaslamaya).

7.40'a kadar çıkmıştı Av.Rating'i ve orta sahanın en golcü ismi(10 gole yaklaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam). Tabi yaşı genç, bazen istikrarsızlık yapabilir ama genel olarak istikrarlı bir oyuncu.

Transfer yapılmazsa Roma'da De Rossi ile birlikte orta sahanın ortasında oynatılmalı.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Olur mu hiç öyle şey? Aquilani Roma'nın mevcut kadrosundaki 2. en iyi MC(DMC ler de dahil bu kıyaslamaya).

7.40'a kadar çıkmıştı Av.Rating'i ve orta sahanın en golcü ismi(10 gole yaklaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam). Tabi yaşı genç, bazen istikrarsızlık yapabilir ama genel olarak istikrarlı bir oyuncu.

Transfer yapılmazsa Roma'da De Rossi ile birlikte orta sahanın ortasında oynatılmalı.
    sen bana sende oynadığı topu söylüyon. ben de bende oynadığı topa binayen bunu söyledim yoksa adama bi garezim yok yani. iyi oynayan adama kötü oynuyo niye diyeyim. ayrıca ben orta sahada totti-de rossi oynatırım. forvet transferi romaya kesin şart bence. başarılar bölümüne bakabilirsin yani öyle romanın içine etmiş de değilim yani. aquilaniyi oynatmadım da değil attığı iki tane uzaktan gol bende. sırf bunun için bir adamı da kadroda tutamam.

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by cureshot
    sen bana sende oynadığı topu söylüyon. ben de bende oynadığı topa binayen bunu söyledim yoksa adama bi garezim yok yani. iyi oynayan adama kötü oynuyo niye diyeyim. ayrıca ben orta sahada totti-de rossi oynatırım. forvet transferi romaya kesin şart bence. başarılar bölümüne bakabilirsin yani öyle romanın içine etmiş de değilim yani. aquilaniyi oynatmadım da değil attığı iki tane uzaktan gol bende. sırf bunun için bir adamı da kadroda tutamam.
    Sana Roma'nın içine ettin diyen yok zaten. Roma'nın orta sahasında kimin oynatılacağı tercih meselesi. Ben forvet yokluğundan Totti'yi FC oynattım ve adam 3 sene takımın en golcüsü oldu.

Merak edersen diziliş burda:
    http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...tsi=oku&id=141

Aquilani'nin oyundaki özellikleri çok iyi, gerçek hayatta da onu zevkle izliyorum. CM 01/02 de Roma'nın alt yapısından kendim keşfetmiştim, o yüzden ayrı bir gözle izliyorum onu Roma maçlarında.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Sana Roma'nın içine ettin diyen yok zaten. Roma'nın orta sahasında kimin oynatılacağı tercih meselesi. Ben forvet yokluğundan Totti'yi FC oynattım ve adam 3 sene takımın en golcüsü oldu.

Aquilani'nin oyundaki özellikleri çok iyi, gerçek hayatta da onu zevkle izliyorum. CM 01/02 de Roma'nın alt yapısından kendim keşfetmiştim, o yüzden ayrı bir gözle izliyorum onu Roma maçlarında.
    evet doğrudur tercih meselesi. totti de tam bir jokerdir aslında forvet yokken oynatabilirsin senin yaptığın gibi ama cerci, okaka filan da var aslında bayağı bir şanssızlık yaşamışsın galiba

Nesil
    2006

Totti forvette coşuyo.katılıyorum

Nesil
    2006

Explosive ler manyak oluyo

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

industrious yazan adamlarda orta sahada dinamo gi,bi çalışıyo

Quote Originally Posted by fatihaz1980
    Tabiiki cultured.Bu arada bunları araştırdım ben biraz.Ortasahada en iyi midfieldergeneral.Üç tane bulabildim.De Rossi,Ballack,Reyna.Bunlardan biri oldumu ortasaha sizindir artık.Kanatlarda explosive.Explosive hiçbir oyuncuyu kaçırmayın alın.Flamboyantlar iyi ama bana yetmez.Cultured istikrarlı oyuncular.Bu adamlar 5 le oynamaz.Enthuastic gördün mü kaçın.Takımda varsa satın.Yaramaz.
    NOT:En iyiler tabiki Worldclass lar dememe gerek yok heralde.Wonderkid olayına girmiyom bile.Bu arada bekler strong olmasın yanarsınız.
    kardeş en iyi lagendary galiba

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri