Kardesim daha ne kadar laf atacaksin, baskanin cikiyo yaptigi aciklamalar bak.Originally Posted by francesco10
Tribunlerinizde ana avrat kufur ediliyo bize, sanki sizin ananiz yok.
Once analara kufur etmeyi bi birakin.
Kardesim daha ne kadar laf atacaksin, baskanin cikiyo yaptigi aciklamalar bak.Originally Posted by francesco10
Tribunlerinizde ana avrat kufur ediliyo bize, sanki sizin ananiz yok.
Once analara kufur etmeyi bi birakin.
sen benm daha önce yazdıklarımı okumadn galiba ben bjk nin kötü olduğunu ve küfürü onaylamadığımı cezanın doğru olduğunu söledm ztn hatta tv de maçı izlerken sesini kısıp izledmOriginally Posted by mutlee
benm tepkim senin çıkıpta dışardaki taraftar olaylarını saçma sapan şekilde anlatman yoksa burda kimse tutupta koro halinde küfürü onaylamıo
ayrıca burda lafı atan ben deilm sensn arkadaşm , sen çıkıpta ilk baştaki msj ı yazmasaydn ben burda sana cvp vermezdm
bide bizm başkan kendi aleminde yaşıo biz takmıoz onu sende takma , ayrıca aziz yıldırımında ne dediği benm umurumda deil, o da geçende çıkıp konuşmuştu ama ne dediğini bile hatırlamıorm,sen hatırlıomusn
ben bidaha söliyeym bnm burda koruduğum ne küfür nede yıldırım demirören
sen başta kışkırtıcı bi şekilde msj yazmasaydn bidahada bişi yazmazdm buraya ben konu hakkında ztn yorum yapmıştm
üç beş çapulcunun ettiği küfürleri hepimize yükleyemezsin.sütten çıkma ak kaşık gibi beşiktaş camiasını toptan suçlayamazsın.Originally Posted by mutlee