1 ile 30 arası toplam 113 sonuç

Konu: Beşiktaş taraftarı kadıköyde YOK!

Hybrid View

Quote Originally Posted by francesco10
    akıllı konuşşş !!!!! boş iskeleymiş bak sen helee görüntülerde boş mu dolumu olduğu görüluo , sen gidip boş kahve basınca semt bastık oluo
    bjkı yazmayı öğrenmişsn affern
    hangi yürekten bahsediosn , adam olupta kendi takımının formasıyla gelseydn inönüye

saçma sapan msjlar yazıp bizi gaza getirme asabımızı bozma biz senin takımına laf mı attk

güçlü olan kazansn olayına gelince , herzaman o yetmio haklısınz ama fb ninde şansla kazandığı bissürü maç var o yüzden , onları düşünde öyle konuş
    Kardesim daha ne kadar laf atacaksin, baskanin cikiyo yaptigi aciklamalar bak.
    Tribunlerinizde ana avrat kufur ediliyo bize, sanki sizin ananiz yok.
    Once analara kufur etmeyi bi birakin.

Quote Originally Posted by mutlee
    sen benm daha önce yazdıklarımı okumadn galiba ben bjk nin kötü olduğunu ve küfürü onaylamadığımı cezanın doğru olduğunu söledm ztn hatta tv de maçı izlerken sesini kısıp izledm
    benm tepkim senin çıkıpta dışardaki taraftar olaylarını saçma sapan şekilde anlatman yoksa burda kimse tutupta koro halinde küfürü onaylamıo
    ayrıca burda lafı atan ben deilm sensn arkadaşm , sen çıkıpta ilk baştaki msj ı yazmasaydn ben burda sana cvp vermezdm

bide bizm başkan kendi aleminde yaşıo biz takmıoz onu sende takma , ayrıca aziz yıldırımında ne dediği benm umurumda deil, o da geçende çıkıp konuşmuştu ama ne dediğini bile hatırlamıorm,sen hatırlıomusn

ben bidaha söliyeym bnm burda koruduğum ne küfür nede yıldırım demirören
    sen başta kışkırtıcı bi şekilde msj yazmasaydn bidahada bişi yazmazdm buraya ben konu hakkında ztn yorum yapmıştm

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mutlee
    üç beş çapulcunun ettiği küfürleri hepimize yükleyemezsin.sütten çıkma ak kaşık gibi beşiktaş camiasını toptan suçlayamazsın.

Mesaj Yetkileri