Hem konu bulmuyorsunuz hem üyenin burda kalmasını bekliyorsunuzne biçim guşluk sahibisiniz yahu sizHadi milli takımı konuşalım..
Hem konu bulmuyorsunuz hem üyenin burda kalmasını bekliyorsunuzne biçim guşluk sahibisiniz yahu sizHadi milli takımı konuşalım..
Selamlar...
Hoşgeldin Can Abi....
Gökay Abi ilk dega duyuyorum bu sorunu![]()
6000'inci msj hayırlı olsun
estağfurullah..Originally Posted by fenerbahce_1907
![]()
ama ben halaa görüşümde sabitim pat diye olmuyor bu iş yavv..![]()
walla milli takımdan ne köy olur ne kasaba olura benziyor
Bi taktiğimiz yok,oyun kuramyıoz vs.vs.
milli takımda iş yok ya almanya 13 tane atıyo biz 2 taneyi zar zor atıyoruz
al sana işte konu..Originally Posted by fenerbahce_1907
şu ana kadar 3000. 4000. ve 5000. mesajları atan zatı muhteremler birer konuşma yapmışlardı.. sende 6000. mesajı atan kişi olarak bişeyler söylersin artık..
başka bi mevzu olsada muhabbet edecek senden bu konuşmayı bekliyor guşluk sakinleri haberin olsun..
abi ne yaptınızya, ne karamsarsınız öyle..Milli Takım konusunda..
isterik isterik konuşma isterik
ha bu aarada bende cafenin 4000. mesajını atmıştım
Cümletten hayırlı akşamlar..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
bi konusma yapıyım bari:
sevgili kuslarım bu özel mekanımız olan guslukta cok anılarımız oldu güzel günlerimiz oldu sıkıntılarımız oldu aman bosver işte 6000'inci mesaj vatana ve millete haırlı olsun
Senden siyasetçi falan olmaz![]()
alın size konusma:
Evet arkadaşlar bugün bizim için önemli bir gün. Guşluğumuzda 6000. mesajımızı görmüş bulunmaktayız ve bu mesajı atan ben olduğum için kendimle gurur duyuyorum...
Bizler guşluğun ölmemesi için çok uğraştık, mutlaka her gece uğradık burayı başıboş bırakmadık. Ve şimdi 6000. mesajla haklı gururumuzu yaşıyoruz.
Arkadaşlar bizler guşluğun buralara gelmesini sağladık ama bu bize yetmez. Guşlukta en yakın zamanda 7000. mesajı görmemiz lazım. Bunun için ne diyoruz
SABAHLAR OLMASIN, FORZA GUŞLUK
eğlence başlasın
abi şöyle şöyle, şunları yaptıracam filan guşluğa deseydin..
neyse artık nice bol sıfırlı rakamları devirmeye..![]()
ha bak bu sefer olduOriginally Posted by fenerbahce_1907
![]()
Hayırlı akşamlar Tosunpasa.
Nasıl gidiyor hayat ?
bak işte bunu dedinya damardan giriş yaptın guşluk sakinlerine..Originally Posted by fenerbahce_1907
![]()
(smile sizi yanıltmasın, bu konuşmadan sonra çok duygulandım
![]()
[bunlarda öyle] )
Olur olur siyasetçi de guşluk sahibi de..Bence milli takım adına o kadar karamsar olma Aşkın..Milli takıma hep destek tam destek..Daha Emre gelecek bu takıma,daha iyi olacak hiç merak etme..Bu arda 6000. msj guşluğa hayırlı uğurlu olsun..
bak bu da arşivde yerini alacaktır altın harflerle..Originally Posted by sherryy
kafede guşlukçuların imzası diye..![]()
walla oynanan hazırlık maçları malta maçı oynanan futbol içime sinmedi bi türlüOriginally Posted by physicist87
Sahada bişeyler yapmaya çalışıyoruz ama yapamıyoruz
ne konusma yapmısım be
ARKADAŞLAR THE LORD OF THE RİNGS THE BATTLE FOR MIDDLE EARTH II DEFEATED SORUNUNU BILEN YOKMU 3 DK 30 SANİYEDE HERŞEY PATLIYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baktık adamlar bir türlü gelemiyorlar.Bizde adamlara yardım edelim deik.Originally Posted by nart_susruko
Gittik onlara 4000. mesaj sevincini yaşattık![]()
İdare ediyoruz işte , okullar da açılıyor hadi bakalım, bugün gittim bölüm seçtim.![]()
emrenin 6 mac cezası var ne zaman gelcekki
öyle arada sevindirmek lazım onları..Originally Posted by sherryy
neyse ben yine sınırları fazla zorladım bu sınav haftasında size iyi geceler ve hoş muhabbetler..
Vaayy Tosun, Yusuf Hayaloğlu takılıyoruz![]()
(/s)
Ben ve kalmak ? ahaha komik insanyok geçtim , bugün bölüm seçtim kısmetse bu sene Muhasebe Finansman okucam.
hamza abi bırakma bizi buralarda acı bize acıların gusuyuz