Sayfa 17 / 41 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 1201 sonuç

Konu: Yıl 2015 [10. Sezon 5. Takım] Roma

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Vay be ülke sıralamasında İngiltere ne kadar düşmüş öyle 3 takım gönderiyor..

Seneye de West Ham'da mısın Serkan Abi? Yoksa ufukta yeni bir yolculuk mu var?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Yolculuk yoktur heralde dünya turu yaptı zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

West Ham'a lig tarihinin en yüksek sıralamasını yaşattık. Bu sezon kadro genişti, kullanamadığımız oyuncularla aramda sorunlar oluştu. Önümüzdeki sene burada kalırsam çoğu oyuncuyla yolumuzu ayırmak zorunda kalacağım. Yönetim değişikliği de söz konusu, yeni yönetimin de önünü açmak için görevi bırakıyorum.

İngiltere lider şu anda. Neden öyle olmuş anlayamadım ama Liverpool ve Chelsea ŞL Finali oynadılar, Chelsea şampiyon oldu ve ŞL'ye 4 takımla katılıyor İngiltere.

Sıralama aşağıda;

Türkiye'ye dikkat!!!
    "YÜCE ATATÜRK"

Türkiye'yi 4.cü görmek çok güzel ama bir üstündeki İtalya ile dağlar kadar fark var arasında..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet sezon sonu geldi ve transfer görüşmeleri başladı. Bolton küme düştü, sanırım onları seçmeyeceğim, Newcastle Avrupa kupalarına katılamıyor, Roma Inter Toto’ya katılacak. 1 hafta daha süre istedim teklifleri düşünmek için;

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kariyer başlığı daha ilginç olacak..Yeni ekip Roma...

İçlerinde en iyisi Roma Serkan Abi...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Romaya mutlaka git abi.):

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kariyere kısa bir özet geçecek olursak;

Kariyere 2006 yılında Hindistan’ın Mohun Bogan takımıyla başladım. İlk resmi organizasyonumuz Durand Cup oldu. İlk katıldığımız turnuvayı kazanmıştık. Ligi ise 2. sırada bitirebildik. Ezeli rakibimiz East Bengal şampiyonluğa ulaşmıştı.

2. sezona da Hindistan Süper Kupası’nı alarak başladık. Durand Cup’ta yine şampiyon olmuştuk. Ligde kötü gitsek de Federasyon Kupası’nı da kazandık ve sezonu 3 kupa ile kapattık. Ligi 10 takım arasında 8. bitirip, kümede kalmayı son hafta garantileyince, kulübün önünü açmak için istifa ettim.

2 sene geçirdiğim Hindistan’dan ayrılıp ülkeme döndüm. 1 ay sonra, yeni Lig A’a çıkmış Dardanelspor’dan teklif aldım. Herhangi bir şart sunmadan teklifi kabul ettim ve 2008-2009 sezonuna Dardanelspor’un başında Türkiye’de girdim.

İlk sezonumuzda Lig A’da 3. sırayı aldık. Play off maçlarıyla Süper Lig’e çıktık. Türkiye Kupası’nda pek ilerleyemedik.

Kariyerimin 4. sezonunu da Dardanelspor’da geçirdim. Sezon başı transfer bütçesi verilmediği için yabancı transferi gerçekleştiremedik. Tamamı Türk oyunculardan kurulu bir takımla Süper Lig’de ilk sezonumuza başladık. Takım kümede kalmamız için mücadele etmemizi isterken biz ligi 8. sırada tamamladık. Pek beklenen bir şey değildi bu.

Dardanelspor’da 3. sezonumuza başlarken sattığımız oyuncularla bir bütçe oluşturduk ve 6 yabancı hakkımızı da doldurduk. Genç, gelecek vadeden oyuncularla anlaştık. İyi bir ekip olduk ve ligi 5. sırada tamamlayarak Inter Toto’da oynama hakkı kazandık.

İlk defa Avrupa kupalarında mücadele ediyorduk, Inter Toto’da 2 rakibimizi eleyerek UEFA Kupası’na kaldık. UEFA Ön Elemesini de geçerek 1. tur da oynamaya hak kazandık. İsrail’den Jarusalem takımını geçerek UEFA’da gruplara kaldık. Bu Dardanelspor için büyük bir başarıydı. Ama hem lig hem Avrupa aynı anda gitmiyordu, ligde kötü gidiyorduk.

UEFA Gruplarında Palermo, Bordeaux, Nurnberg ve Olympiakos’un bulunduğu gruptan 2 galibiyet alarak 3. sırada gruptan çıktık. PSG ile eşleştik, bu turda elenince ben de istifa ettim. Yaklaşık 4 sene, 1346 gün Dardanelspor’un başında kaldım.

2 aylık bir sürenin ardından Napoli takımıyla anlaştım. Serie B’de son 7 maça girilirken Serie A’ya çıkma şansları da var. Ligi 5. sırada tamamladık ve yine play offlar oynayarak Serie A’ya çıktık. Kısa zamanda gösterdiğim performansla Serie B’de yılın teknik direktörü oylamasında 3. oldum.

7. sezonumu İtalya’da geçirecektim. Sezona mükemmel girdik. Belki birkaç tecrübeli oyuncumuz olsaydı daha da iyi yerde olabilirdik. İtalya Kupası’nda finale çıktık ama kupayı kazanamadık. Ligi de 5. sırada tamamladık. İlk sezonumuzda büyük bir başarı yakaladık. Serie A yılın menajeri oylamasında 3. oldum.

8. sezona da Napoli’nin başında başladık. Kaka’yı transfer ederek tüm dikkatleri üzerimize çektik. Ama nedense 1 önceki sezon yakaladığımız uyumu bir türlü yakalayamadık. İşler kötü gitmeye başlamıştı. Daha da beter olmaması için 10 Aralık 2013’de takım değiştirmeye karar verdim ve Napoli takımından istifa ettim.

Hemen İngiltere’ye uçarak West Ham takımıyla anlaşmaya vardım. Sezonu 9. sırada tamamladık ve Inter Toto Kupası’na katılmaya hak kazandık.

9. sezonuma İngiltere’de başladım. Birçok transfer yaptık, hedefleri büyük tuttuk. Çok başarılı da bir sezon geçirdik. UEFA Kupası’nda Beşiktaş’a şanssız bir şekilde Çeyrek Final’de elendik, ligi de Liverpool’un ardından 2. sırada tamamladık. Şampiyon olma şansımız da vardı ama kendi beceriksizliklerimizle şampiyonluğu kaybettik.

10. sezona başlarken de bir yol ayrımındayım. West Ham’dan ayrılıyorum, 10. sezonumda artık şampiyonluk yaşayacağım bir kulübe gitmek istiyorum. Bu sezon en başarılı sezonum olması için çalışacağım.
    "YÜCE ATATÜRK"

bence bolton u alıp premier lige çıkar

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kariyere kısa bir özet geçecek olursak
    evet artık bir lig sampiyonlugu yakısır onun için ROMA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi biraz daha bekleyebilirsin belki Roma'dan iyi takımlar ister

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ve Kariyerimin 10. Sezonunda Yeni Takımım AS Roma

Inter Toto Kupası’nda UEFA’ya kalıp, kupayı almak; lig ve İtalya Kupası’nda şampiyonluk hedefimiz.

Bu sezon her kulvarda başarı için mücadele edeceğiz. Takım kadrosu iyi ama bana verilen 72 milyon dolarlık bütçeyi de kullanacağım.

"YÜCE ATATÜRK"

abi bu Roma'ya ben gözümü kırpmadan giderim süper bir takım kurmuşlar alkışşş

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

yeni takımın hayırlı olsun abi...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Abi oyunu upload etmişsin, şimdi gördüm. Birazdan indirip oynayacağım
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyna Umut, Fenerbahçe'yi al, Zico'dan kurtar takımı.

Sağolun arkadaşlar, yeni bir sistem gerekli şimdi. Takıma uygun taktik oluşturmaya çalışıyorum.

Başlığı da değiştirsem iyi olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serkan abi müthiş bir kariyer yapmışsın.Valla imrendim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Roma'nın kadrosuna hayran kaldım

Roma'da başarılar Abi..

Roma güzel bir kadro kurmuş..

Başında da Serkan Abi varsa Roma kupa bırakmaz bu sezon..

Yeni takımında başarılar abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sağolun arkadaşlar. Kadro biraz yaşlanmış sadece, başka kusurları yok.

Şemsi oyun süresi 7 gün 11 saat olmuş. Düşün ne zamandı oynuyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

abi oyun durumu nasıl hangi programı kullanıyon ? oyunda yavaslama falan varmı ? 2015 olduguna göre

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet yahu.Kaç tanede lig açmışsın.Hindistan falan.Yavaşlama olmuyor mu?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    abi oyun durumu nasıl hangi programı kullanıyon ? oyunda yavaslama falan varmı ? 2015 olduguna göre
    Oyunu kaydederken, açarken biraz uzun sürüyor, oynarken pek yavaşlama yok. Geçmişi temizleme programı da kullanmadım. Bilgisayar iyidir benim, şimdilik zorlamıyor.

Transferleri de gerçekleştirdim. 80 milyon dolar harcadım, daha almayı düşündüğüm 1-2 kişi var. 20 milyon kaldı bütçe.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Tebrikler Serkan.Buralara kada getirmek bile büyük sabır ister..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Abi oyunda kaç yaşındasın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Tebrikler Serkan.Buralara kada getirmek bile büyük sabır ister..
    İlk defa oluyor, 2008 çıkana kadar devam edeceğim, oyun bozulmazsa.

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Abi oyunda kaç yaşındasın
    Al Aygün, profilimi koyayım;

Ve transferlerimiz;

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bayaa yaşlanmışsın Güzel transferler abi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

transferleri biraz tanıtırmısın yıl 2015 olunca tanınmıyor adamlar

Sayfa 17 / 41 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Mesaj Yetkileri