Benim bişey yaptığım yok yahu,yazdığın mesajdan dolayı gerginlik çıkmasın diye bir önlem aldım ablacımDirek örnek olarak Galatasarayı göstermişsin anladın..!
![]()
Sonuçta her türlü sonuca gebe ŞL maçları,işimiz zor ama imkansız değill,bekleyip göreceğiz..
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Hertürlü duruma,oluşuma açık anlamı taşır o cümledeki gebe sözcüğü..
Hmm.Anladım ablacım.![]()
Malesef Avrupada bile yenilmemizi isteyenler var.Bu durum üzüntü verici.
Herkes Beşiktaş'ın , Fenerbahçe'ye göre daha güçlü bir gruba düştüğünü söylüyor. CSK , PSV , İnter...Bu takımların gücü kendi içlerinde gizli yani daha doğrusu ECC'nin gizli olan yıldız takımları.İnter tanınmış bir takım tamam ama CSK'nın son yılarda ki çıkışı kimse tarafından yadırganamaz.PSV Eindhoven'sa zaten Hollanda Ligi'nin en büyük 2 takımından biri.Sonuıç olarak demek istediğim bence Fenerbahçe'nin işi Beşiktaş'a göre daha zor olacak.Başarılar Fenerbahçe.
FM Gazetesi
Kesinlikle. Fenerbahce'nin isi cok daha zor. Ama Fenerbahce buyuk maclarda daha iyi oynuyor.
Appiah, Inter maçına hazır
Fenerbahçe'nin Ganalı oyuncusu Appiah'ın yapılan son tetkiklerinden olumlu rapor çıktı. Doktorlar, Appiah'ın Inter ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçında sahaya çıkmasına izin verdiler.
Geçirdiği ağır ameliyattan sonra uzun süre sahalara dönmek için çaba harcayan ve hafta başından itibaren takımla birlikte çalışmalara katılacak olan Appiah'ın ameliyatı ile ilgili sorunu kalmadığı, bu oyuncunun maç performansı sergileyebilecek hale geldiği bildirildi. Sarı - lacivertli futbolcunun, fizik olarak takım arkadaşlarına yetişmesi ve taktik anlamda deneyim kazanması için bundan sonraki tüm çalışmalarda bulunmasına ve takımla birlikte çalışmasına karar verildi.
10.09.2007
Kaynak : Milliyet
İnter'in Sırp yıldızı, Şampiyonlar Ligi'nde PSV ile birlikte favori olduklarını belirterek Fenerbahçe'ye fazla şans vermedi.
12.9.2007
2008 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Portekiz'le bugün deplasmanda karşılaşacak olan Sırbistan Milli Takımı'nın Inter'li yıldızı Dejan Stankoviç, Şampiyonlar Ligi'nde PSV Eindhoven ile birlikte gruptan çıkacaklarına inandığını ifade etti.
Fenerbahçe ile 19 Eylül'de İstanbul'da oynayacakları ilk maçın çok zor geçeceğini belirten tecrübeli futbolcu, sarı - lacivertli takımın yıldızlarını durdurmaları gerektiğine dikkat çekti. Stankoviç, "Alex'i, Kezman'ı ve tabii ki Roberto Carlos'u tanıyorum. Kezman'a boş yer bırakmayıp, Alex ve Carlos'a şut attırmamamız lazım. İstanbul'a galibiyet veya en kötü beraberlik için geleceğiz. Gruptan çıkma konusunda benim favorilerim Inter ve PSV" diye konuştu.
Sırp futbolcu, ismi Fenerbahçe ile anılan takım arkadaşı Adriano'ya transfer konusunu sorduğunu da açıkladı. Stankoviç, "Adriano böyle bir şeyin kesinlikle olmadığını ve sözleşme bitiş tarihi Ocak 2008'e kadar Inter'de kalacağını söyledi" ifadelerini kullandı.
PSV'nin bu sezon Vitesse'den transfer ettiği, Sırbistan kampında bulunan golcü Lazovic ise gruptaki favorilerinin Inter ve Fenerbahçe olduğunu söyledi, "Fenerbahçe'nin bazı maçlarını kasetlerden izledik. Ateşli bir taraftara sahipler. Grubun favorisi değiliz ama elimizden geleni yapacağız" dedi.
Fener'e Chivu müjdesi
Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında İtalya şampiyonu Inter'i ağırlayacak Fenerbahçe'ye Çizme'den güzel bir haber geldi. Inter defansının önemli ismi Christian Chivu, büyük ihtimalle Şükrü Saracoğlu'nda sahada olmayacak.
Romanya'nın Almanya ile oynadığı hazırlık maçında omzundan sakatlanan yıldız futbolcunun yaklaşık 10 gün sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Romanya ve Inter defansının önemli ismi böylece Catania ve Fenerbahçe maçlarında sahada olamayacak. Inter doktorlarının defansta sakat ve cezalı isimlerin çokluğu nedeniyle Chivu'yu çarşamba gününe yetiştirmeye çalışacağı, ancak bu ihtimalin çok düyük olduğunu ifade edildi.
Mancini, İstanbul'daki maçta defanstaki diğer önemli isimleri Materazzi'den sakatlığı, Maicon, Burdisso ve Cordoba'dan cezaları nedeniyle faydalanamayacak. Bilindiği gibi bu üç isim olaylı Valencia maçı nedeniyle uzun süreli cezalar almıştı.
Lig TV
Umarım oynayamaz bizim için iyi olur.
Chivu oynamasa bile eksikliğini fazla hissetmezler, favori yine Inter..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Cordoba-Materazzi-Chivu bu 3lü yok demek.İnter defansın ortasını nasıl oluşturcak merak ediyorum.Fenerbahçe için büyük şans...
Eğer bu 3 futbolcu cezalıysa sıkıntı oluşturacaktır mutlaka, Fener için iyi bir gelişme..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bir daha böyle şans elimize geçmeyebilir.Bunu iyi kullanmamız şart...
Muhtemel defansları Chivu'da olmazsa
Zanetti---Samuel----X----Maxvell
X oyuncu kadrodaki alternatif isimlerden olabilir.
İsterse takımın ilk onbirini ronaldinholar oluştursun benim için adamların oynayıp oynamamaları hiç önemli değill,birisi sakatmış oynayamıcakmış ya da kart cezlısıymış kadroda bulunamayacakmış geçiniz bunları efendimmm Fenerbahçemin kendine güvenip,istekli inançlı azimli, cesur, savaşçı ve akıllı futbolu önemlidir benim içinn..!! Birkaç iyi adamı sakat oynamıcakmış diye sevinemem aksine üzülürüm!!!! ben İnteri yenmek istiyorum bu kadar basit olay..!
fener akilli oynarsa kki bu sene pek ole oynamiyor bu maci alir ama forvetleri iyi durdurmalari lazim
oleeyy
2 haftadır peşinde koştuğum İnter maçına gidiyorum
İnşallah güzel bir maç olur ve güzel bir skorla ayrılırız
Bu saatten sonra Rize maçı deil İnter maçı düşünülecek haliyle
Bu lig için dezavantaj olsada Ş Liginde pozitif getirisi olan bir durum bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca Chivunun oynamayacak olması güzel bir durum
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Burak eskiden olsa korkardım fark yerdik derdim gol yersek bir daha arayı kapatamayız derdim ama artık defansımda tıpkı bir forvet gibi gol atan ama bunun yanı sıra 3 gool yememize imkan veren bir luciano yok,şevadan iki metre daha yakın olduğu halde topa,buyur abi senin hakkın top(yavaşlık baaabında,yanlış anlaşılmasın sonuna kadar mücadele etti!!!) servet yokk, çok iyi olmasalar da durdurabileceklerine inanıyorum lugano ve edunun, inşallah kart yemezler bunu yaparken de!!!
İnter'de Materazzi,W.Samuel,İvan Cordoba,Burdisso ve Maicon oynamıcak bu macta
Yenersek güzel olur.....
Fenerbahçe Şampiyonlar liginde daha iyi oynuyor bence İnter e süpriz yapmak güzel olur![]()
Inter'de 6 eksik
Fenerbahçe'nin çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde İstanbul'da karşılaşacağı Inter'de, 6 oyuncu cezası ve sakatlığı nedeniyle sarı-lacivertli takıma karşı forma giyemeyecek.
Geçen sezonun İtalya şampiyonu Inter, gelecek hafta başlayacak Şampiyonlar Ligi maçları öncesi sıkıntılı.
Geniş bir kadroya sahip olan teknik direktör Roberto Mancini, buna karşın sakatlıklar ve cezalar nedeniyle Fenerbahçe karşısında 6 futbolcusundan yararlanamayacak.
Geçen sezon Valencia ile oynanan ikinci tur maçında futbolcular arasında çıkan kavga sonrası ceza alan Ivan cordoba, Nicolas Burdisso ve Maicon'la birlikte sakatlıkları bulunan Maxwell, Materazzi ve yeni transfer Christian Chivu'nun da çarşamba günü forma giyemeyeceği belirtildi. Sakatlığı devam eden Arjantinli Walter Samuel'in durumu ise maç günü belli olacak.
Şampiyonlar Ligi grubu hakkında konuşan Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Şampiyonlar Ligi’nde kolay rakip olacağına inanmıyorum. Grupta işimiz oldukça zor. Rakiplerimizin hepsi belirli bir geçmişe sahip köklü takımlar" dedi.
İtalya'nın bu ayın başında Macaristan ile oynadığı özel maçta sakatlanan Materazzi ise, Inter kadrosunun tamamının kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu dolayısıyla sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi.
NTVSpor
İnterde bütün savunma ya cezalı ya sakatne güzel
Sakat olmaları sevindirici haber. Ama şunu hatırlamak gerekir ki, forvet hattında sıkıntı çeken bir Fenerbahçe bu kadar eksiğe rahmen İnter takıma gol atabilecek mi?
Ben Alex'in gol atacağına inanıyorum. Alex'in en az 1 golü var.