Quote Originally Posted by YusufT View Post
Ayni sey bendede oluyor, ama daha uzun sürüyor bende

Bu yil Sampiyon olursunda, ama Milanin, Galatasarayin ve Fenerbahcenin kadrolarini koyarmisin?
Milan'ın kadrosuna göz attıp, iyi oyubcular vardı. Bugün oyunu açarsam koyarım takımların kadrolarını.

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
Abi hızına yetişilmiyor...

Roma da başarılar..
Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
Transferler güzelmiş abi merakla bekliyoruz..
Teşekkürler. Transfere 80 milyon dolar harcadık, başarılı olmazsak, kulübü batırma tahlikesi doğabilir.

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
kariyer giderse cok kötüüüüü olur akıl vermek gibi olmasın ama save dosyasını her zaman yedekle
Takım değiştirirken genelde başka isimle de kaydederim. Artık nazar değmesin diye tü tü tü maşşallah dersiniz okurken.

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
Yeni takımında başarılar Serkan abi.Transferler güzel Thicot'u tanırım.Bir oyunumda bende almıştım
Faydalı olabilecek oyuncuları aldım. Nasılsa parayı ben biriktirmediğim için harcarken hiç içim acımadı. Çatır çatır harcadım tüm parayı.

Quote Originally Posted by tomasrosicky1 View Post
Abi derlerya 4x4'lük insan yoktur ama sen tam bir 4x4'lük bir insansın.Tek kelimeyle burdaki en iyi kariyer senin ....birde sorum olucak sen hindistandayken hiç romaya geleceğini düşündünmü?
Teşekkürler. Fenerbahçe'yi düşünüyordum ama bir türlü nasip kısmet olmadı. Daha Roma ne ki? Daha büyük takımlara da gitmek hayalim. Fenerbahçe ve tekrar Hindistan'da bir takımı çalıştırmadan da bırakmayacağım kariyeri...