sonuna kadar destek veriyorum kampanyaya,herkes kendini eğitse yeterli derim![]()
Evet
Hayır
sonuna kadar destek veriyorum kampanyaya,herkes kendini eğitse yeterli derim![]()
Mustafa, geçmiş sayfalara baktım da vita es morte |eski nicki "angelus mg"|'ye garezin mi var merak ettim ? Hep yanlışlarını buluyorsun..
Vita Es Morte, birde Mustafa sana demiş; ''- Konuyu açan arkadaşın nicki Türkçe mi ?'' diye..
Sende;
''- Bende bu konuyla bir aydır falan ilgiliyim.O zamana kadar onlarca siteye üye oldum bir tanesi bile Türkçe değildi aslını isterseniz.'' demişsin.
Nickini değiştirmişsin o zamandan bu yana.Türkçe'de yapabilirdin aklıma takıldı da söyleyeyim dedim sakın yanlış anlama![]()
can o tarz şeyleri yanlış anlamammustafa'nın bana garezi mi var dersen bir garez olduğunu düşünmem ama sanırım System Of A Down hakkındaki düşüncelerimden dolayı biraz mesafeli duruyor olabilir..ama bak bunları yanlış anlarım :
Originally Posted by vita es morte
Valla biz seni biliyoruz bu tür şeyleri de yanlış anlama ve kafana takmaBu arada S.O.A.D hakkında olumlu mu olumsuz mu düşünüyorsun
![]()
SOAD konusunu geç derim, benim açımdan hayırlı olmaz..büyük ihtimalle senin düşüncenle bi miktar ters onu söyleyeyimOriginally Posted by cngnsry
işte gerçek türk:P:POriginally Posted by sekopej
![]()
Bu konunun horlatılma zamanı geldi çünkü bazen yazılan mesajlardan gerçekten birşey anlamıyorum...Bu konu yeniden sabitlenirse çok iyi olur..
konu hortlatıldığı için gerekeni yapılmasını talep ediyorum
bu öyle konu değil ibo.Yararlı bir konu.Hortlatılması çok iyi olmuş.
peki benim ne suçum vardı?
uyarı gelir die korkudan 1 hafta öncesinin konusuna bile msj atamıorum
2 yıl öncesinin konusunu horlatmazsan almazsın.Eğer yararlı bir konu değilse.Ama bu yararlı bir konu.
Berkay şunu anlamıyorsunuz, bu konu her daim güncel bir konudur. Ama güncelliğini yitirmiş, bir dönem için konuşulmuş konular hortlatıldığında uyarı alabilirsiniz.
Böyle bir konu varken, aynı olaykan şikayetçi isen, yeni konu açmak yerine buraya yazmak doğru olanıdır. Oğuz da o nedenle bu konuyu gündeme getirmiş.
Hangi konuların hortlatılıp, hortlatılmayacağını anlayabilirsiniz bence...
"YÜCE ATATÜRK"
madem bu konunun hortlatılmasını gerekiyoR niYe eliyle yazmıyoRda kolay olsun diYe hortlatıYoR
Bu konu sabitti.. Ve yararlı bir konu. Havadan sudan bir konu değil. Tekrar sabitlenirse bende sevinirim (: Gidip bilmem kim bilmem ne yapmış hortlatılcağına bu hortlatılsın..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Boş yere konu açmamak için.
Konu sabitlenir , Oghuse yeni konu acmak yerine buradan dile getirmeyi tercih etmis iyide yapmis.
Türkçe meclisede girdi. Kimse yanlış anlamasın siyaset amacım bile yok. Ama mecliste gündem take-off yahu bu nedemek. Köylü bunun anlamını nasıl bilsin. Ya meclis bile Türkçe konuşmadıktan sonra ben Türkçe'den ümidimi kesiyorum.
bakın bende yapıorum bu dediklerini hemde çok
özellikle msn de
mesela:niye yerine nie derim
gidiyor yerine gidio derim
yani bunları bitek yazarken kullanırım
o yüzden ben destek vermiyorum buna
konudan 4 ay geçtiyse açarsın
ya tamam uzatmaya gerek yok
Herkes desteklemek zorunda degil zaten , anket acilmis konuya 225 kisi destek vermis 13 kiside istememis , herkesin kisisel gorusudur..
Ben sahsen forumlarda daha duzgun yazim bicimi gormek istiyorum ve bu konuyu destekliyorum.
@ibob uzatma burada bari tartışma olmasın...
Birde bazı arkadaşların klavye türleri ingilizce.Bu yüzden Ortaya kötü bir görüntü çıkarıyor..
Sen demek ki forumda Türkçe konuşmayı desteklemiyorsun İbob. Diyecek bir şey yok o zaman.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
O zaman da "bu konu vardı yorumları" yapılıyor. Bu konu aradan 2 sene de geçse güncelliğini yitirmez, bu nedenle hortlatma denilen şey bu konuda olmaz.
Msnde bile yazarken dikkat ederim. Dil bilgisi kurallarını geçtim, benim de karıştırdığım noktalar oluyor ama en azından kelimeleri doğru yazmaya çalışıyorum. Hızlı yazarken hatalar olabiliyor tabi. Ama genellikle hatasız yazmaya özen gösteririm. Dil bir ülkenin varlığı için çok önemlidir, aman ne olacak ben kullanırım diyerek, dilde tahribata başlarsak, 50-100 sene sonra ortada tahrip edeceğimiz bir dil kalmayabilir.
O nedenle tüm arkadaşlardan, en azından kelimeri doğru şekilde yazmalarını rica ediyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Türkçeyi internet aleminde düzgün kullanmak, ilerde Öss'de de işe yarıyor.. Yazım yanlışı sorularını kaçıran bir çok arkadaşım vardı sırf bu msn yüzünden.. Gözleri yanlış yazılara alıştığı için, hatalı yazımları farkedemiyorlardı.. Düzgün kullanmak varken, kısaltmak çok gereksiz zaten.. Farklı olmak için bu yolu seçmemek lazım.. Ayrıca Berkay çocukca şeyleri bırak bence.. Forumun seviyesini düşürme..
Bende bir zamanlar hiç imla kuralları falan takmazdım ama şu an yazarken imla kurallarını uygulamazsam kendimde bir eksiklik hissediyorum.
So what?
Saike