Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Oyundan sinirden bilgisayarı kırmayı düşündüğünüz anlar

her macta gol yemek siradan bi bilgisayari kirmak icin fena bi yontem degil

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son dakikalarda yenikken ve takım komutu full atakken oyuncum orta sahadan kaleciye geri pas atınca bilgisayarı kırasım geliyo.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Summit View Post
    Son dakikalarda yenikken ve takım komutu full atakken oyuncum orta sahadan kaleciye geri pas atınca bilgisayarı kırasım geliyo.
    aynen bir de dakka 90 1-0 öndeyim daha 3-4 dakka var bitime orta açsa bombos kafa vuracak zaman geciriyo deli oluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tek kale oynadığım maçları kaybetmek beni deli ediyor

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by offyeterya View Post
    herşey güzel giderken angut bir hata ile oyunun kapanması ile birlikte kasaya tekme monitöre kafa atmak klavyeye yumruk çakmak istediğim anlar az olmaz.
    aynen aynen
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Şampiyonlar ligi yarı finali manchester ile oynuyorum ilk maçta onlar beni benim evimde 2-1 yendi bende onlar karşısında old traffordda 1-0 öndeydim 10 kişi kalmıştık durumda 2-2 ydi seride penaltı kazandık topun başına rafinha geçmiş benden habersiz vurdu kaleci kurtardı o anda klavyeyi yumrukladım bilgisayarıda parçalıyodum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Onu bunu biLmemde Fm oynayan her kişinin yedek bir kLavye ve Fare`ye sahip oLması gerektiğini biLiyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şamp ligi finalinde fener bahçe roma maçı dakka 11 roma kırmızı kart yedi ve penaltııı.jo var topun başında ve atamadı sonra 25 te bi kırmızı daha yediler ve gene penaltııı.jo var gene topun başında ve gene atamadıı. dakka 89 ve roma 1-0 önde maç bitti ve ben hem jo ya hemde bilgisayara kafa atmak istiyodum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

1-2 saat önce monitörü 3-5 defa yumrukladım.Elim ağrıyo çok

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Benimde elim masayı yumruklamaktan çok acımıştı bi kere.Baya da kızarmıştı :d

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    1-2 saat önce monitörü 3-5 defa yumrukladım.Elim ağrıyo çok
    Yine aynısı.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bugün ekrana tokat attım Gerçekten attım sinirden ne yapacağını bilmiyor insan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün hoparlörü tahrip ettim biraz.Turnuva macında 3-1 yeniliyordum 86 ve 90 da gol attım evde cosuyorum 3-3 oldu diye.Sonra maca bi daha baktım adam 94 de golü atmıs macı 4-3 kaybettim hoparlörü aldım fırlattım

Oyunda bilgisayarı kırcağım an çok oluyor oyunda bana saçma gelen bişi var mesela eski anderlet li yen fiorentina lı olan bi futbolcu var vanden borre hangii takıma gitsem alrırım ama çoğunlukla dünya kuluplerini almam ne bilim barce gibi takım alcama gs alırım falan nese bi teklif yapıom hop dunya devleri sarıo futbolcunun başına ve herhangi birine kaptırıom o oyuncuyu ama denemek için oyun açtım hiç teklif yapmadım borre ye o sezon kımsede almadı yani benim teklif yapmamı mı bekliomus buyuk kulupler benim bulduğum oyuncu elimden alınınca fıttırıyom elimde 2 mouse 2 klavye eskidi ama monitore bişi yapamıom çunku o pahalı

Benim en gıcık olduğum Milan ile kariyerimde genelde lazio ve roma ile çekiştim..Maçlar bitiyor bakıyorum neler yapmış rakibim diye ..3-2 kazanmış.. son golü de ya 90 da yada 90+ da atmış oluyor..

Ama inanın en az lig boyunca 15 defa oluyor bu.. Sinir oluyorum..! Ya bi Allahın kulu da yemesin şu golü diyorum..

Ufak takımlarda ise transferde resmen hor görülmek,itilip kakılmak,oyuncunun sizi küçümsemesi,tam aldım derken hoop bi başka klubün dvreye girip alıp götürmesi delirtiyordu.. Hani imkanım olsaydı gece geç saatlerde pazarlık ypacaktım ki kimse duyup gelmesin diye

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Bugün hoparlörü tahrip ettim biraz.Turnuva macında 3-1 yeniliyordum 86 ve 90 da gol attım evde cosuyorum 3-3 oldu diye.Sonra maca bi daha baktım adam 94 de golü atmıs macı 4-3 kaybettim hoparlörü aldım fırlattım
    Rakibin ben miydim?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her zaman yaparım monitoru yumruklarım..

Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi.Yıl 2011.Newcastle lider 81 puanı var,ben
    Man.City 2.yim 81 puanım var.Liverpool 3. ve puanı 80.Newcastle Man Utd deplasmanında 5-1 yeniliyor.Ben küme düşmesi haftalar önce kesinleşmiş Colchester karşısında 1-1 berabere kalıyorum üstelik adamların çektiği tek şut gol oluyor.Maçını kazanan Liverpool şampiyon oluyor ve ben bilgisayarı kaldırıp atmak istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'yim şampiyonluk yolunda önemli bir maç Trabzon maçı maç 3-2 çok da heyecanlı.Son 5 dk. ben kendimi hazırlamışım gol yemeye ama bir baktım penaltı ben kullanıyorum.Kendi kendime ulan yenilcez derken 4-2 alcaz ha .Alex kalecinin üstüne vurdu topu dönen topla kontra atağa kalktılar.3-3 olmasın mı masayı bir yumrukladım.3 gün acısı dinmemişti

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri