her macta gol yemek siradan bi bilgisayari kirmak icin fena bi yontem degil![]()
her macta gol yemek siradan bi bilgisayari kirmak icin fena bi yontem degil![]()
Son dakikalarda yenikken ve takım komutu full atakken oyuncum orta sahadan kaleciye geri pas atınca bilgisayarı kırasım geliyo.
Tek kale oynadığım maçları kaybetmek beni deli ediyor![]()
![]()
![]()
Şampiyonlar ligi yarı finali manchester ile oynuyorum ilk maçta onlar beni benim evimde 2-1 yendi bende onlar karşısında old traffordda 1-0 öndeydim 10 kişi kalmıştık durumda 2-2 ydi seride penaltı kazandık topun başına rafinha geçmiş benden habersiz vurdu kaleci kurtardı o anda klavyeyi yumrukladım bilgisayarıda parçalıyodum![]()
Onu bunu biLmemde Fm oynayan her kişinin yedek bir kLavye ve Fare`ye sahip oLması gerektiğini biLiyorum.![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
şamp ligi finalinde fener bahçe roma maçı dakka 11 roma kırmızı kart yedi ve penaltııı.jo var topun başında ve atamadı sonra 25 te bi kırmızı daha yediler ve gene penaltııı.jo var gene topun başında ve gene atamadıı. dakka 89 ve roma 1-0 önde maç bitti ve ben hem jo ya hemde bilgisayara kafa atmak istiyodum![]()
1-2 saat önce monitörü 3-5 defa yumrukladım.Elim ağrıyo çok![]()
![]()
Benimde elim masayı yumruklamaktan çok acımıştı bi kere.Baya da kızarmıştı :d
Bugün ekrana tokat attımGerçekten attım sinirden ne yapacağını bilmiyor insan
![]()
Bugün hoparlörü tahrip ettim biraz.Turnuva macında 3-1 yeniliyordum 86 ve 90 da gol attım evde cosuyorum 3-3 oldu diye.Sonra maca bi daha baktım adam 94 de golü atmıs macı 4-3 kaybettim hoparlörü aldım fırlattım
![]()
Oyunda bilgisayarı kırcağım an çok oluyor oyunda bana saçma gelen bişi var mesela eski anderlet li yen fiorentina lı olan bi futbolcu var vanden borre hangii takıma gitsem alrırım ama çoğunlukla dünya kuluplerini almam ne bilim barce gibi takım alcama gs alırım falan nese bi teklif yapıom hop dunya devleri sarıo futbolcunun başına ve herhangi birine kaptırıom o oyuncuyu ama denemek için oyun açtım hiç teklif yapmadım borre ye o sezon kımsede almadı yani benim teklif yapmamı mı bekliomus buyuk kulupler benim bulduğum oyuncu elimden alınınca fıttırıyom elimde 2 mouse 2 klavye eskidi ama monitore bişi yapamıom çunku o pahalı![]()
Benim en gıcık olduğum Milan ile kariyerimde genelde lazio ve roma ile çekiştim..Maçlar bitiyor bakıyorum neler yapmış rakibim diye ..3-2 kazanmış.. son golü de ya 90 da yada 90+ da atmış oluyor..
Ama inanın en az lig boyunca 15 defa oluyor bu.. Sinir oluyorum..! Ya bi Allahın kulu da yemesin şu golü diyorum..
Ufak takımlarda ise transferde resmen hor görülmek,itilip kakılmak,oyuncunun sizi küçümsemesi,tam aldım derken hoop bi başka klubün dvreye girip alıp götürmesi delirtiyordu.. Hani imkanım olsaydı gece geç saatlerde pazarlık ypacaktım ki kimse duyup gelmesin diye![]()
Her zaman yaparım monitoru yumruklarım..
Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi.Yıl 2011.Newcastle lider 81 puanı var,ben
Man.City 2.yim 81 puanım var.Liverpool 3. ve puanı 80.Newcastle Man Utd deplasmanında 5-1 yeniliyor.Ben küme düşmesi haftalar önce kesinleşmiş Colchester karşısında 1-1 berabere kalıyorum üstelik adamların çektiği tek şut gol oluyor.Maçını kazanan Liverpool şampiyon oluyor ve ben bilgisayarı kaldırıp atmak istiyorum
Fenerbahçe'yim şampiyonluk yolunda önemli bir maç Trabzon maçı maç 3-2 çok da heyecanlı.Son 5 dk. ben kendimi hazırlamışım gol yemeyeama bir baktım penaltı ben kullanıyorum.Kendi kendime ulan yenilcez derken 4-2 alcaz ha
.Alex kalecinin üstüne vurdu topu dönen topla kontra atağa kalktılar.3-3 olmasın mı
masayı bir yumrukladım.3 gün acısı dinmemişti
![]()