1 ile 30 arası toplam 144 sonuç

Konu: Türkiye - İtalya 75-84

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Tanjeviç'e suç bulmamamak gerekiyor. Kendimizde durmadan biresysel oynuyoruz. Bunun koçsuzda farkına varmaları gerekiyor. Tanjeviç bütün hesaplarımı 2010'a göre yaptım diyor. Beklemek gerekiyor. Daha önce bu kupayı kazanmış bir koç şuç tamemen onda olmaması gerekiyor.
    Yapma Batuhan, 5 tane maç izledik, hangisinde Tanjeviç doğru düzgün tercih yaptı. Tüm tercihleri çok kötüydü. Bugün aldığı son mola da bunu göstergesi. 2010 falan demesin, şimdi hem Milli Takım'da hem Fenerbahçe'de aynı anda çalışacak ve daha da beter olacak bence. En azından Milli Takım'ı bıraksın bu başarısızlıktan sonra...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yapma Batuhan, 5 tane maç izledik, hangisinde Tanjeviç doğru düzgün tercih yaptı. Tüm tercihleri çok kötüydü. Bugün aldığı son mola da bunu göstergesi. 2010 falan demesin, şimdi hem Milli Takım'da hem Fenerbahçe'de aynı anda çalışacak ve daha da beter olacak bence. En azından Milli Takım'ı bıraksın bu başarısızlıktan sonra...
    Beş maçta hangi oyuncumuz yürekli oynadı? Hangi oyuncu maç kazanmak için bir hamle yaptı? Hido dışında bu gün kim oynadı? Hido savunmaya dönerken diğerlier hakeme itiraz etti. Bir koç bunları öğretmez. Bende iki yıl eğitim aldım hiçbir koç bana bunları öğretmedi. Bunlar yaşanarak öğrenir.

Tanjeviç elbet başarısız. Molayı hatalı aldı. Hatalı oyuncuları milli takıma şeçti. Kerem'i dışarıda bıraktı. Sistemi kuramadı. Ama bu oyuncular en azından Hido kadar istekli oynayabilirdi.

Mesaj Yetkileri