- Abi FM2006 oynadın mı?
- Hmm nasıl bişey daha denemedim.. abi süper bir oyun adamlar bu sefer aşmış yaaa..
- yapma yaa.. olm böyle uyduruk dolu oyun var piyasada bilirsin menajerlik diye.. en son TCM denen bir dandik bir oyun oynadım.. ne o öyle ya... nerde bizim CM.. ah ahh..
- Abicim bu FM2006 ayrı bir olay hem CM nin yapımcıları yapıyor bunu. bak gir arat bulursun internette...
- deneyelim bakalım..
"şahıs internette girer ve fm2006 diye Google da bir arama yapar.. O da ne karşısına bu web sitesi çıkar. www.fm2006.com"..
- lan velete bak sen bizi kekliyor TCM nin kısaltmasıymış bu FM 2006.. bizde sanmıştık CMnin devamı olan oyun pehh...
ertesi gün:
- adamım baktım ben senin bu oyuna, TCM nin devamı CM nin değil...
- Yok abi nasl olur FM yani Football Manager.. 2006 sürümü sigames'in yaptığı değil mi?
- Hayır EA yapmış. al gir bak web sitesine www.fm2006.com
- Haaaa!! Abi sen ne yaptın ya!.. Eeheuehe bu ezik EA'in bir pazarlama tekniği.. Biliyorsun oyunu satamayınca en iyisi hangisiyse ona benzerler.. Bir Fifa için Konamiyi örnek alır.. Menajerlik denincede Sigames'in oyununun isminin kısaltmalarını kullanmış... Senin gibi bilmeyenler tiplerde girer FM2006 diye bunu oynar...
- Vay be adamlara bak : )
saçmaladık biraz ama olay bundan ibaret...
Kimse kimseyi yanıltmıyor. EA 'in oyunundan önce bu oyun vardı. Geçen senede FM2005 diyorduk bu senede FM2006 diyoruz ve diyeceğiz. Ben genelde bu bahsettiğin oyunu TCM kalıntısı diye çağırıyorum. Herkes daha iyi anlıyorSitede yapilan ve üzerinde konus**** ve yorumlar acilan FM 2006 aslinda sizin bahsettiginiz Sega Football Manager 2006 Degil ..!! Bu sekilde cogu insani yanilgiya sokuyosunuz![]()

Alıntılı Yanıtla