winamp calar ben oynarım![]()
winamp calar ben oynarım![]()
bu arada "filenin sultanları" şeklindeki mesajı niye değiştirdin bakim sen..
öbür türlü pekte güzeldi..![]()
şimdi gereksiz bi uyarı almim dedim![]()
iyi bakalım öyle olsun, neyse ben kaçayım biraz uyuyayım akşamüstü uğrarım yine..
asayiş belkemal şuanda bi vukuat yok, bir dahaki guşlukta görüşmek üzere.. selametle..
size günaydınlar bana iyi uykular kafe sakinleri, hadi eyvallah..![]()
hele şükür kapandı hadi hamza görüşmek üzere bi dahaki yaz kuşlukta buluşmak dilekleriyle![]()
neyse sende gittin konuşcak kimse kalmıyor bende gidim TV izlim bari...
Guşluğu bu saatte açmakta varmış
selamlar...
selam guşluk
Arkadaşlar lafı fazla uzatmıcam bazı arkadaşlarında dediği gibi ben bu siteye layık biri değilim her ne kadar beni sevmesenizde size elveda demek istedim
Turksportal ile bütün ilişkilerimi kesiyorum yarın son defa gircem
Şunu unutmayınki bu sitede çok iyi abilerle tanıştım ve arkadaşlarla hepsi birbirinden iyi abilerle
Giderken tek özliyeceğim şey bu abiler ve arkadaşlarım
Beni sevmesenizde hakkınızı helal edin arkadaşlar sizlerle tanışmak çok güzeldi ama beni arkamdan vuran onlara arkadaşım bile demek istemediklerim bazı kişiler var onlara 2 çift sözüm var
Şu anda bu siteden gidiyorsam bunun nedeni %100 sizsinizdir madem beni istemiyorsunuz amacınıza ulaştınız
bu arada bu msj ımda alıntı yapıpta bana yok sen şölesin yok sen bölesin dienlerle hiç uğraşamam
yarın son 1 konu ve gideceğim
ELVEDA![]()
Kendine iyi bak dostum, hayatta başarılar dilerim, siteden kim yüzünden ayrılıyorsun bilmiyorum ama unutma ki eğer birilerine kızıp sevdiğin ortamı bırakırsan çok üzülürsün. Bu hataya düşmemeni öneririm. İşe gireceksin ilerde, iş arkadaşlarınla tartışsan işi mi bırakacaksın? Üniversiteye gideceksin ileride, orada kafana göre birini bulamayınca okulu mu bırakacaksın?
Bu arada herkese iyi geceler.
Güle güle..
So what?
Saike
Berkay seni msn'e ekledim.
Kabul edersen birşey konuşmak istiyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
msn den çıkmış galiba murat abi...
FM'den yeni çıktım ve geldim.Hastayım ztn her yerim ayrı ağrıyo![]()
Selamlar.
Aygün bende 12.00'dan akşam 20.00 kadar falan baya oynadım.
Yarıya geldim.Çok yorulduydum
Diğeri gibi bitmiyor hemenLig çok uzun.Ekstra olarak da çok maç oynanıyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bugün tüm içimi döktüm sana ve çoğunda haklıydım.Davranışların birçok kişiyi bıktırdı.Senin konuların kilitleniyor diye benzer konularada birşey bulup kilitletmek istiyorsun.Son 2 gündür birçok konuda yok bu hortlatıldı yo benimki niye kapatıldı gibi laflar söyledin.Biraz çeki düzen ver kendine dinlen sonra yine gel ama böyle olma.Sana her zaman kapımız açık.Yolun açık olsun..
Evet Murat abi.30 maç yapmışımdır 3 defada.Gözlerim çöktü resmen![]()
Arkadaşlar
aranızdaki msn veya daha farklı yerdeki konuşmalarınızı foruma yansıtmayınız.
Herkes hata yapabilir.Bu hataların da elbet bedeli vardır ve bu bedel de ödenir.
Bu hataların bedeline de yöneticiler karar verir.
Bu konu kapansın şimdi.
Gelene git, Gidene gel denmez.
Avrupa yakası'da devam ediyor Kuşluk![]()
Bu sahne süper![]()
Odasinda televizyonu olan var olmayan var herkesin icinde bu soylenmez ki gucendim simdi..
günaydın herkese
[SIGPIC][/SIGPIC]
Program var.
saol çok yardımcı oldun![]()
Link vereyim istiyorsan![]()
iyi olur. odada tv yok. netten izliyim bari
İndir İzle bakalım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BvT Live Tv 2 yaz.![]()