1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: [Tenis] Federer'e Sampras'ten Övgü

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default [Tenis] Federer'e Sampras'ten Övgü

Sampras da kabul etti

Tek erkeklerde tenisin bir numarası Roger Federer, en çok Grand Slam kazanan tenisçi unvanını elinde bulunduran eski bir numara Pete Sampras'tan övgü dolu cümleler aldı. Kariyerinde 14 Grand Slam şampiyonluğu bulunan ABD'li eski raket Sampras, hiçbir zaman kırılamayacağını düşündüğü rekorunun Federer tarafından yenileneceğine artık kesin gözüyle baktığını söyledi.
    Sampras, ''90'lı yıllarda elimden geleni yaptım ve kimsenin 14 şampiyonluğun üzerine çıkabileceğine inanmadım. Artık, bu rekoru kırabilecek bir oyuncu varsa onun da Roger olduğunu düşünüyorum. Mükemmel bir insan. Mütevazi kişiliğiyle en sevdiğim şampiyonlardan'' diye konuştu.
    Federer'in, 14 veya 15 şampiyonlukla yetinmeyeceğini söyleyen Sampras, bunun kendisini üzmeyeceğini, daha çok saygı duyacağını, İsviçreli raketin sağlık sorunu olmaması halinde rekoru 18'e çıkarabileceğini belirtti.
    Amerika Açık Tenis Turnuvası'nın final maçında Sırp Novak Djokoviç'i 3-0 yenerek 12. Grand Slam şampiyonluğunu kazanan Federer, henüz 26 yaşında. Sampras ise 14. şampiyonluğunu kazandığında 31 yaşındaydı.

11.09.2007
    Kaynak : AA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Federer Dünyanın en iyi teniscisi bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

son finalde federer cok sanslıydı Djokovic aslında ilk 2 set daha iyi oynadı ve 5 kez ilk set 2 kezde 2. set set puanını almak için oynadı ama heyecandan heralde alamadı bi turlu daha cok genc cunku oyun teknigi ve cok yonlulugu ile benim en begendigim tenisci Djokoviç ama Federerde cok teknik ve aynı zamanda güçlü o yüzden de 1 numara zaten ama sampras kadar iyi oldugunu dusunmuyorum suan hep kazanıyo dogru ama rakip yok karsısında samprasın zamanında cok daha fazla guclu rakibi vardı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bence de Pete Sampras seviyesinde değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri