aynen abi benimde staj başlıyor 3 gün iş 2 gün okul ayvayı yedimOriginally Posted by bursa_mc
![]()
aynen abi benimde staj başlıyor 3 gün iş 2 gün okul ayvayı yedimOriginally Posted by bursa_mc
![]()
benimde 5 gün okul 2 gün dershanem var.Ayrıca arta kalan zamanda antreman,maçlar,Fb nin maçları,sinema,cadde vs. gibi işler var![]()
bi kampanya başlatalım tatil 9 ay olsun okul 3 ay![]()
Tam destek veririm.Originally Posted by nekop
![]()
işte kitle oluşmaya başladı bile![]()
6 ay okul 6 ay tatil daha iyi yoksa okul 20 yıl fln sürer 3 ay okursak![]()
arkadaşlar radyo yayına başladı haberiniz ola
http://88.233.18.180:8000/listen.pls
Aslında yeni değilim ama pek giremiyorum artık giricem devamlı![]()
abi acılmıyor...
açılıypor açılıyor
http://88.233.18.180:8000/listen.pls
Onur, senin işinde ne zormuş yaOriginally Posted by senderson
![]()
![]()
![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
slm herkese ben geldim
az sonra konuyu açıp gidiyorum![]()
saçmalama istersen berkay
ya tansel sen istemesende bazı kişiler çok istiyor gitmemi
zaten yakında gitmezsem
TEMİZ BİR FORUM İÇİN ELELE diye bi topic açarlar ilk banlanan ben olurum![]()
sonradan üzüleceğin şeyler söyleme en ufak bir olayda terketmek doğru birşeymi
En ufak bir olay mı?
ya tansel msn en açsana sana herşeyi ayrıntısıyla anlatıyım
merhaba...
merhaba
aykut tam olayın ortasına daldın![]()
Konu açmana gerek yok.Sabit başlık var.
http://forum.turksportal.net/vb/show...682#post883682
So what?
Saike
Merhaba , kafe sakinleri nasıl gidiyor bakalım ?
selamün aleyküm kafe sakinleri..
kavga yok..sakin olun...
Tamam konuyu dağıtmayınKitlettirceksiniz yoksa.
Evet Nerde kalmıştık.
Nasılsınız![]()
Tamam yeter yahu. Nedir bu kaç gündür birilerina laf sokmalar, oyun oynamalar... Ben sıkıldım yahu. Susuyorum ama patlarsam herkes için fena olur ona göre.
Kimse birbirini sevmek zorunda değil burada. Ama aynı forumu paylaşıyorsak saygı duymak zorunda. Burada herkes eşit. Kimse kimseye üstünlük taslamaya çalışmasın. Bunu farkediyorum atılan mesajlarda ve devam ederseniz bu sizin zararınıza olacaktır.
Ben artık gerginlik istemiyorum burada. Rahatsız olduğunuz bir durum varsa uyarı butonuyla bildirin. Forumda bu rahatsızlığınızı çözmeye çalışmayın. Yöneticilere ulaşın.
İsteyen gider, isteyen kalır. Gidene neden gidiyorsun, kal demeyiz. Bu hep böyle olmuştur. Ama kurallara uyduğu sürece de kimseye git demeyiz. Bunu ne yöneticiler diyebilir ne üyeler.
Bunca işim arasında bana bu kadar yazı yazdırdınız. Artık uzatmayın ve olayı tatlıya bağlayın. Tekrarlıyorum, kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda burada. Eğer ortada bir saygısızlık varsa müdahele etmekte çekinmeyiz.
Herkes kendine çeki düzen versin. Bundan sonra bu şekilde zaman harcayarak uyarı yapmam. Direk ne yapılması gerekiyorsa onu yaparım, bilginize...
Son atılan tartışma çıkarabilecek mesajları sildim. Mesaj atarken daha dikkatli olalım...
"YÜCE ATATÜRK"
İyiyiz Ahmet,arkadaşlar nelerden kavga çıkarıyorsunuz ya!
Kimin kiminle derdi, sorunu varsa ve çözemiyorlarsa bana gelsinler. Bu şekilde bir ortamın devam etmesi gerginlikten başka birşey yaratmaz. Hepimiz ortak paydada buluşacağı bir nokta vardır. Konu bazıları bazı şeyleri anlayana kadar kilitli. Ne zaman açılır bilmiyorum...
"YÜCE ATATÜRK"
aleyküm selam hamza...
Herkese iyi geceler. Ben kaçayım yavaştan. Top Model 'e bakacağım.![]()
sen ne yaptın düzen işini Serhat..![]()
OO selamlar. Hamza abi hoşgeldin cafemizeNe ikram edelim
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...