burada yazmaktakı amaç emeğe saygısızlık değil herkezin eksikleri paylaşıp düzeltilmesi hem benim bilgisayarda 256 ram var 512 ram den aşağı olan makinalarda editöre girmiyoronun için değiştiremiyorum keşke herkes 1-2 hafta daha sabretseydi. bence güzel bir yama ancak el hadji özellikle ligA yı çok iyi bilir ve büyük takımlarla fazla uğraşmamış herhalde benim şaşırdığım kasımpaşada forvet aly cisse yok
ve dlc collybaliy dr dc dmc mc yapılmış neyse daha tam irdelemedim tam anlamıyla bakıp tekrar yazacağım yanlışları herkez editörden düzeltip girebilsin diye ama el hadji ye tebriklerimi sunuyorum müthiş bir adam kendisi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ewet benim bulduğum hatalar bir çoğu allahın belası yabancı kuralından kaynaklanıyor
tayfun türkmen ankarasporda olacak ankaragücü olmuş
özer hurmacıgalatasarayın malı 1 sene ankarasporda kiralık
riberio rizede oynuyor kiralık gösterilmiş
ufukhan bayraktar trabzona geri çağrıldı kiralıktı
serkan çalığın kafa topu sürekli 17 çıkıyor boyu 167 cm bitiricilikte ona yakın çıkıyor berbat bi bitiriciliğe sahip aly cisse kasımpaşanın oyuncusu oyunda çıkmıyor
iglessias kaybolmuş
eder ceccon kaybolmuş
hatalar olur neyse yeni bir oyun yeni heyecan lincoln key player olmalıydı rotation yapılmış feldkampp in öözellikleri berbat bunlarıda ekleyeyim keşke bir kaç hafta beklenseydi daha iyi olurdu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ewet benim bulduğum hatalar bir çoğu allahın belası yabancı kuralından kaynaklanıyor
tayfun türkmen ankarasporda olacak ankaragücü olmuş
özer hurmacıgalatasarayın malı 1 sene ankarasporda kiralık
riberio rizede oynuyor kiralık gösterilmiş
ufukhan bayraktar trabzona geri çağrıldı kiralıktı
serkan çalığın kafa topu sürekli 17 çıkıyor boyu 167 cm bitiricilikte ona yakın çıkıyor berbat bi bitiriciliğe sahip aly cisse kasımpaşanın oyuncusu oyunda çıkmıyor
iglessias kaybolmuş
eder ceccon kaybolmuş
hatalar olur neyse yeni bir oyun yeni heyecan lincoln key player olmalıydı rotation yapılmış feldkampp in öözellikleri berbat bunlarıda ekleyeyim keşke bir kaç hafta beklenseydi daha iyi olurdu

onun için değiştiremiyorum keşke herkes 1-2 hafta daha sabretseydi. bence güzel bir yama ancak el hadji özellikle ligA yı çok iyi bilir ve büyük takımlarla fazla uğraşmamış herhalde benim şaşırdığım kasımpaşada forvet aly cisse yok
Alıntılı Yanıtla