9 4 e inmiş oda gider swansea macında kesin kazanmak lazım
9 4 e inmiş oda gider swansea macında kesin kazanmak lazım
Tebrikler abi süpersin.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Serkan abi tebrik ederim ,bu forumda benden sonra en iyi sen oynuyorsun Fm ' yi![]()
İyi gidiyorsun Serkan Abi tebrik ederim,puan farkı 4'e inmiş.Swensea maçı kader niteliğinde liderlik için.
Serkan abi çok fazla maç kaybetmişsin..
Ama toparlanmaman için bi sebep yok
Swensea maçına çok iyi hazırla takımı
Tebrikler Serkan harika gidiyorsun..
maçları bekliyorum...
Arkadaşlar ben kaptırmışım arada ss almayı unuttum. Şu anda 35. haftadayım. Artık topluca veriyorum.
20.Hafta
21.Hafta
22.Hafta
23.Hafta
24.Hafta
25.Hafta
26.Hafta
FA Cup 3. Tur
27.Hafta
28.Hafta
FA Cup 3. Tur Tekrar
29.Hafta
FA Cup 4. Tur
30.Hafta
31.Hafta
32.Hafta
33.Hafta
34.Hafta
35.Hafta
Devre arasında transfer yapmadık. İstikrarsız sonuçların ardından öncelikle savunmaya önem verdim ve gol yemezsek nasılsa atarız diyerekten artık savunma ağırlıklı oynamaya başladım. Ligde de en az gol yiyen takımız zaten.
Kadromuz
Puan Durumu
Fikstür
Son 11 maç, 1. olabilirim ama TEKL’de artık 1. olma umudum yok. Hatta düşme ihtimalim diye vardır belki.
"YÜCE ATATÜRK"
Son 11 maçı da yaptım.
36.Hafta
37.Hafta
38.Hafta
39.Hafta
40.Hafta
41.Hafta
42.Hafta
43.Hafta
44.Hafta
45.Hafta
46.Hafta
Ve ligi tamamladık. 80 puanla şampiyon olduk. Son maç adeta patlama yaşadık. Son dönemde savunmaya ağırlık verince istikrar yakaladık. Şampiyon olduk ama az puan aldık. Diğer arkadaşlar 80 puana rahat ulaşacaklardır.
Ve sezon tamamlandığında kadro;
Fikstür;
Ve Puan Durumu;
En çok puan toplayan, en az gol yiyen ekip olduk. Sezonu şampiyon tamamladık. Keyifli bir sezondu bence çünkü oynarken ben keyif aldım.
Bitirdim ve şimdi diğer arkadaşları takibe başladım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
TEbrikler Şampiyon...
Tebrikler Serkan abi şampiyon olmuşsun da çok puan kaybetmişsin yaa
Kariyeri bitirdiğin için tebrik ederim SErkan!
Kariyerin bittiğine göre şimdi kariyerin genel bir değerlendirmesini yapıp kısa bir özetini çıkarmanı istiyorum senden. Ligde aldığın G,B,M,AG,YG,P ve Kupalarda G,B,M,AG,YG ve hangi tura kadar çıktığın. Bunları belirtirsen memnun olurum.
Konunu kilitliyorum. Bunları belirtmeden benimle irtibata geç. MSN'den veya PM'den açarım konunu.
Tekrar tebrikler...
Sekopej'in Kariyer Değerlendirmesi :
Tekrardan tebrikler Serkancım. Sen de artık beklemeye geçtin. Umarım sonuçlar istediğin gibi olur.Originally Posted by Sekopej