1 ile 30 arası toplam 113 sonuç

Konu: Beşiktaş taraftarı kadıköyde YOK!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    3-5 çapulcu dediğiniz taraftarlar milli maçta milli maçı bırakıp beşiktaş' a tezahurat yapıyor, fener'e cimbom'a küfür ediyor ve bunlar sadece inönüde oluyor. Yönetim istese bunların seslerini keser, o kadar zor bişey değil ama bu 3-5 çapulcu tüm stada etki ediyorsa bu arkadaşların söylemlerini oturup düşünmek lazım.

Ben Beşiktaşın bu konuda sürekli kötüye gittiğini düşünüyorum. Her maçında sürekli koro halinde küfür ediliyor.

Bunların hiç birini tasvip etmiyorum, yönetim daha fazla kayıtsız kalırsa taraftarınızın diğer taraftarlar gözünde değeri azalacak...
    Böyle demen yanlış.bunlar bütün kulüplerin yaşadığı sorunlar.gs de fb de yaşadı bu sorunları zamanında.anadoluda sürekli devam ediyor.işler kötü gidince maalesef bazı taraftarlar bu yola başvuruyor.bugün fb de gs de biraz kötüye gitsin aynısı olacaktır.zamanında fb de kaleci dövdüler bütün fblilermi aynı,gs maç önce kopenhag savaş alanına döndü hepsimi aynı,bizim maçta bir genç öldürüldü hepimiz mi katiliz.bu küfür olayını kimlerin yaptığını futbolu yakından bilenler bilir.içlerinde beşiktaşı tutan bile yoktur belki.inşallah bizdede bu sorunun üstüne gidecek cesur bir yönetim göreve gelir.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Mesela şu anda radyodan Galatasaray - Vestel Manisaspor maçını dinliyorum.Galatasaray taraftarıda bolca Manisa'ya küfür ediyor.Ayrıca devre şimdi oldu.İlk yarı biter bitmez koro halinde Fenerbahçe'ye küfür edildi.Hadi bakalım ne olucak şimdi?

Mesaj Yetkileri