1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Neden Futbol Sayın Türksportal Futbol Bölümü Müdavimleri?

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Şöyle açıklayayım;

Ben futbolu izlemeye, futbol oynamaya, futbolu takip etmeye ve FM'ye(ki FM'ye ayırdığım zamanın haddi hesabı yok Orta 2'den beri) ayırdığım zamanı şu şekillerde değerlendirseydim, şu şekillerde olurdum şimdi:

Ders çalışsaydım: Boğaziçi Bilg. Mühendisliği mezunu olurdum şimdi(büyük ihtimal yine işsiz olurdum[ki iş bulacağım, yüksek lisans yapıyorum GSU'da]).

Vücut Geliştirme Salonlarına Gitseydim: Şu anda Vücut Geliştirme Şampiyonalarına katılıyor olurdum.

Küçüklük sporum satranca devam etseydim: Kesinlikle dünyaca ünlü genç bi satrançcı olurdum

Yani böyle durum

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Şöyle açıklayayım;

Ben futbolu izlemeye, futbol oynamaya, futbolu takip etmeye ve FM'ye(ki FM'ye ayırdığım zamanın haddi hesabı yok Orta 2'den beri) ayırdığım zamanı şu şekillerde değerlendirseydim, şu şekillerde olurdum şimdi:

Ders çalışsaydım: Boğaziçi Bilg. Mühendisliği mezunu olurdum şimdi(büyük ihtimal yine işsiz olurdum[ki iş bulacağım, yüksek lisans yapıyorum GSU'da]).

Vücut Geliştirme Salonlarına Gitseydim: Şu anda Vücut Geliştirme Şampiyonalarına katılıyor olurdum.

Küçüklük sporum satranca devam etseydim: Kesinlikle dünyaca ünlü genç bi satrançcı olurdum

Yani böyle durum
    ewt doğru diyosun... örneğin bende futbol ve fm ile uğraşmasam şu anda okuduğumdan daha iyi bi lisede okuyor ve 3 ay sonra da mezun olacaktım. ama kötü bi okuldan 3 ay sonra mezun olacağım. ayrıca öss'ye daha doğru düzgün hazırlanacaktım. ama şimdi de hazırlanıyorum diyebilirim!

Mesaj Yetkileri