oyuna kaç defa girip çıktın Mert doğruyu söyle
Güzel gidiyosun Mert senden internacional cup bekliyorum![]()
oyuna kaç defa girip çıktın Mert doğruyu söyle
Güzel gidiyosun Mert senden internacional cup bekliyorum![]()
I'm back...
İyi gidiyosun Mert.Ama favorim Galatasaray.![]()
Helal sana Mert. Devamını bekliyoruz. İyi gidiyorsun![]()
cok ii gidiosun daa ii olacaksın insallah
kop gel Mert görelim seni![]()
Mert transfer etttıgın adamın profılını koysana bı.İi gıdıosn
maçları bekliyorum...;;;;;,)
Sahaya çıkarken tek düşüncemiz gol yememekti.Çünkü yiyeceğimiz bir gol gruplardan çıkma düşüncemizi yok ederdi.Kalabalık bir orta saha ile Beşiktaş'ı durdurmayı başardık oyun içinde.Gol de atabilirdik,fakat olmadı.Yine de bu beraberlikle gruptan çıkıp çeyrek finale adımızı yazdırdık.
Manisaspor'la oynayacağımız zorlu 180 dakikanın ilk 90 dakikasında pek zorlanmadık.Burada aldığımız galibiyet ile yarı final için büyük avantaj yakaladık.
İstek üzerine Rodrigo Defendi [Profil]
![]()
Tebrikler Mert artık senden Türkiye Kupasını bekliyoruz.![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Defendi gelişirse iyi olur güzel gelişir bu profil
Tebrikler Mert gerçekten iyi iş çıkartıyorsun
İi bi gıdısatın war.aldıın adamı begendım![]()
senden Türkiye Kupa sı bekliyoruz
Gereksiz pas hataları yüzünden rakip ilk yarı bizim yarı alanımızda oynadı.İkinci yarı biraz daha toparlandık.Mücadeleyi hiç bırakmadık.Golü de bulduk,sonuç olarak zorlu bir deplasmandan 3 puanla döndük.
Bizim bu maçta galibiyet almamız lazımdı.Manisaspor'un maç boyu tehlikeli atağı yoktu.Biz fırsatlar yakaladık,pozisyon bulduk ama değerlendiremedik.Bu skorda bize yetti,kupada yarı finale çıkmayı başardık.
Turkcell Süper Lig 17.Hafta/Kocaelispor 4-0 EskişehirsporGelecek sezon için transfer çalışmalarımız aralıksız sürüyor.Hollanda'nın Feyenoord takımında forma giyen Sammuel de Almeida Cardoso gelecek seneden itibaren Kocaelispor forması giyecek.
Rakibi ısıran bir futbol oynadık.Nerdeyse kalemizde hiç pozisyon görmedik.Mücadeleyi bırakmayıp maçı farklı kazanmasını bildik.
Sammuel Kocaelispor'da
Sammuel de Almeida Cardoso [Profil]
![]()
tebrikler iyi adamları transfer etmişsin
Mert aldıgın adam koşmayımı bılmio yawhız ve hızlanmaya bak
![]()
Aynen Eren Mert olum bu adam yürüyerek mi futbol oynayacak?![]()
maçları bekliyorum..
Sammuel zaten oyunun yıldızlarından iyi transfer olmuş
Hız ve Hızlanma özelliklerinin düşüklüğü sebebiyle onu Amc mevkiinde oynatmalısın bence..
Güzel gidiyorsun Mert,yarı finale çıkman iyi olmuş.10 kişi Beşiktaş'ı yenememişsin ama (:
Adamın cok korktugu bı haywan bul.Onu adama bağlabak nası kosuyo butun mac
![]()
Mert Cardoso'yu futbolcuların maçta omuzlarında taşıyacak herhalde..Bence fitness ağırlıklı bir antreman paketi yap ona..![]()
Rakibimizde savaştı ama biz daha iyiydik.Çok iyi mücadele ettik.İlk yarıda bulduğumuz gollerle maçtan galip ayrılmasını bildik.
Kalecimiz Ali'nin sakatlığında bu maçta forma giyen Hasan'ın maç ve kondisyon eksikliği olması etkiledi bizi biraz.Defansımızda bazı kademe hataları vardı.Kazanmak istedik ama olmadı.
Kolay goller yedik. Takımımız yetenekli ve kendini ispatlamış oyunculardan oluşmasına karşın 2 devrede adeta kimlik değiştirdik. 1 puanla evimize dönüyoruz. Bundan sonraki maçlarda devamlılığı sağlamak zorundayız.
Manisa macından sonra bozulmussun.Toparlanmalısın!!![]()
Evet toparlanmalısın bencede.
2 maçtan bişiy olmaz.Yeterki devamlı puan kaybetme.Buna rağmen güzel gidiyorsun bence.
Hiçbişey olmaz toparlanır Mert
Adam daha ilk sezonunda bu bile başarı
Mert Puan durumunu koyabilirmisin
Evet Mert puan durumunu koyarmısın?
Mert TKL'den dolayı bu kariyerine fazla zaman bulamıyor arkadaşlar..
Zaten yakında bitirir TKL'yi ..