Güzeldi bu espriHakkındaki eleştirilere de yanıt veren İbrahim, “Bırakın Türkiye’yi, dünyada benim kadar çok bindiren bir sol kanat oyuncusu var mı? Yok, olamaz da... Orta yapamadığını söylüyorlar. Ben sürekli bindirip, 2 orta yapıyorum. Diğerleri bunu yapamıyor. Carlos’un kafasına top çarptı gol oldu, adamı kahraman yaptılar. Yıllardır oynuyorum, milli takımda da varım hala arkamızdan sallıyorlar. İkinci bir İbrahim Üzülmez yok” diye konuştu.
Bindiriyonda ne oluyo,adam gecebiliyon mu ? Kafani yukari kaldirdiginda ya topu aliyorlar senden,ya da taca gidiyo ortan.Cizgiye kadar geliyon hizinla,sonra geriye dönüyon son sürat.Orta acmayi bilmiyon.
Carlos`un golüne ise,top kafasina carpmis demek,kiskancliktan baska birsey degil.Bu Ibrahim Üzülmez Carlos`u cok kiskaniyor galiba.Her röportajinda Carlos`a atip tutuyor.
Sen Bjk gibi saygin bir kulübün kaptanisin,biraz agir basli ol.Böyle kiskancliklar yapmanin lüzumu yok.Geriye bak,kulüpteki eski kaptanlara bak ve biraz örnek al onlari.Bunlar bos isler Ibrahim Üzülmez !