birde hakan şüküre laf söylersiniz , gökhan ünal çokmu iyi oynuyor?
birde hakan şüküre laf söylersiniz , gökhan ünal çokmu iyi oynuyor?
Yapma be Tuncay...![]()
İlk yarı bitti...
Off ilk yarının son dakikasında Tuncay atsaydı o pozisyonu süper olurdu![]()
offf be tuncay
Tuncay o pozisyon kacar mi be !
Gökhan Ünal`in cikip,Halil`in girmesi gerekiyor.
Bu takımdan bi cacık olmaz.
abartma...
off tuncay nasil kacirdin![]()
Ne güzel işte Türkiye'nin en iyi sol beki oynuyor.Neyse bence oyuna Serdar Özkan alınmalı.Hakan Şükür ilk 11de değil ama ilk 18de olmalıydı.Sonradan kullanılabilirdi.Çünkü Gökhan Ünal'ı da beğenmedim.Emre Belözoğlu ve Toraman da 11 de olmalıydı.Rüştü'nün yerine Hakan'ın olması güzel...![]()
45dk oynadı hemen beğenmedim kötüydü falan başlamayın. adamın üstündeki stres yeter zaten
tüm basın "rezalet" die başlık atsa sen çıkıp nası top oynarsın
Sık sık hücuma katılır.Adam geçemese bile adam geçirtmez.Ortaları abartılcak kadar kötü değil.Zürich maçında Delgado'ya süper bir orta yapmıştı mesela.Duran top kullanmasına gerek yok. Kullanabilcek bir sürü adam var.Topu iyi sakladığı için tehlikeli yerlerde fauller alır ve duran topu kullanıcak adamlar orda devreye girer...Hızlı,tecrübeli.Kısaca Türkiye'nin en iyi sol beki!...Sen say bakalım Hakan Balta eneler yapıyor.Anadolu takımlarında yıldızlaşmış adamları ne kadar abartıyorsunuz!Galatasarayda görelim Hakan'ı sonra karar veririz.Kayseri'nin yıldızı Gökhan milli takımda hiç birşey yapamıyor mesela...
nihat-Emre.. değişti..
Bence Türkiye kanatları kullanırsa oyunu açar bakalım II.yarı nolacak..
ah ah........
Hücuma katiliyor da ne oluyorAdam topu sürüp,sonra 50 metre geriye gidiyor.Ortalari öyle berbattirki gülme krizleri gecirtir adama,istisnalar da kaideyi bozmaaaz !Topu iyi sakliyor ha,valla helal olsun sana,kafasini kaldirdigi an top rakibe geciyor yahu.Hizli olmasinin disinda bir özelligi yok,tecrübeli olsa idi öyle sacma sapan hakaretler yapmazdi,Kezman`in pozisyonunda öyle tahrik olmazdi,bu kadar civik olmazdi.Agirbasli olurdu.Yahu siz de Ibo`dan kurtulmak icin neleri feda edersiniz de hadi fanatik ruhunuz yüzünden,laf ettirmiyonuz.Gecin bu ayaklari.
Topla çok oynuyoruz. Maça hükmediyoruz. Gol bulamıyoruz. Rakipler nasıl bir defans yapıyor hala anlamadım.
Oyuncu değiştirmesi lazım gerçekten....
Sana iyi gülmeler.Son gülen iyi güler.Topu saklıyor tabi.Göremiyorsan senin sorunun.Fenerbahçe maçında yaptığının dışında bir tane profesyonellik dışı hareketini söyle bana.Ben şahsen İbo'dan çok memnunum Beşiktaş ve Milli Takımda.Keşke biraz daha genç olsa da uzun yıllar sol bek sıkıntısı çekmesek!Sen de bi lafa takmışsın fanatik de fanatik.Asıl fanatik sensin!Sırf Galatasaraylısın diye Volkan Yaman,Hakan Balta diyip duruyorsun.Son 1 söz daha söylüyorum.Siz İbrahim'in 2003 yılında size attığı golün etkisinde fazla kaldınız galiba.Bu kadar kıskançlık olmaz...
Takım bir türlü gol atamıyor.
Bu ne yahu.Basketteki gibi olmasın durum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
halil-gökdeniz değişti...
Gökdeniz çıktı.
Halil Altıntop girdi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yahu ayiptir günahtir! Sol kanattan gelmiyoruz,Tuncay aliyor orta sahadan kendi gidiyor.Ibo ile kalkamiyoruz hücuma.Sol bek ne ise yarar ? Görevlerinden biri bu degilmidir ? Hani en cok bindiren kisiydi o ? Bir Hamit`e bak,bir Ibo`ya bak!
kırmızı kart yedi Macaristan .