1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Kaptan sert çıktı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Besiktas`a son 5 yilda gelen bir sol bek varmi ? Ben hatirlamiyom,yok siz Baki diyorsaniz...

Yahu adam yoktu ki ibonun yerine gececek ! Ondan dolayi oynuyor.Sen izle bakalim,bizim futbolcularimizi,Galatasaray`a gelmeden önce nasil oynadiklarini,ozaman daha iyi yorum yaparsin he? Ezbere yorum yapmayalim
    Ezbere yorum yapmıyorum ben volkan yaman'ı da , Hakan Balta'yı da tanıyorum .

Juanfran gelmişti hatırlarsan beşiktaş'a ama başarılı olamadı niye ? İbo'yu kesemedi ama şu an Zaragoza gibi bir takımın oyuncusu ve geçen sene as takım oyuncusuydu .Gayette başarılı bir futbol sergiledi zaragoza'da. Demekki gelmiş ama kesememiş .Bunlarıda göz önünde bulunduralım ezbere yorum yapmayalım.

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Ezbere yorum yapmıyorum ben volkan yaman'ı da , Hakan Balta'yı da tanıyorum .

Juanfran gelmişti hatırlarsan beşiktaş'a ama başarılı olamadı niye ? İbo'yu kesemedi ama şu an Zaragoza gibi bir takımın oyuncusu ve geçen sene as takım oyuncusuydu .Gayette başarılı bir futbol sergiledi zaragoza'da. Demekki gelmiş ama kesememiş .Bunlarıda göz önünde bulunduralım ezbere yorum yapmayalım.

Ona bakarsan Bosque`de Ramazan`i kalede oynatiyordu,Cordoba yedekti.Simdi Ramazan nerededir ? Juanfrani oynatmamak zaten sizin sorununuzdu.Kendisi kat ve kat daha kaliteliydi ibodan.

Yani foruma bir konu acin.Türkiye`deki en iyi sol bek kimdir diyelim.Objektif olalim,ozaman görürsünüz sonucu,daha da fazla konusmam !

Mesaj Yetkileri