bu takıma her zaman lazım emre![]()
bu takıma her zaman lazım emre![]()
Demek ki ne oLuyormuş.İsteniLdiği zaman adam gibi oynanıyor adam gibi kadro çıkarıLabiLiyor Hakan oLmadan da maç kazanıLabiLiyormuş..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ooooo Oley...OoOoOo Oley.....
Servet'in durumu ciddi olabilirmiş.
Sedyeyle sahayı terketti.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mehmet'in gol atmasına çok sevindim. Duyguladım. Helal olsun Mehmet Aurelio. Bu gün takımın en önemli parçası olduğunu kanıtladı. Keşke bu son dakikalarda gol arasaydık belki avaraj için lazım olabilirdi.
gggggggoooooooolllllll.......
mAÇ bİTTİ....
goooooooooollllll halilllllllll
oLeyyyyyyyyyyyyyyyyy HeLaL oLsun HaLiL heLaL oLsun TÜRKİYEM..
Gool...
Goooooooooooolllllllllllll
Sağ çizgide ilerleyen Halil sert vurdu ve 0'a yakın bir noktadan topu ağlara gönderdi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yuh diyorum başka birşey demiyorum. Milli takımın 2 maçında Servet'in de durumu ciddi ise 3 oyuncumuzu kaybettik. Hadi Arda ve Sabri'nin sakatlanmasını anladım da, dağ gibi kocaman Servet'i nasıl sakatladılar. Bu arada ben bunları yazarken gol oldu. Halil attıBir de Hakan Şükür'e gönderme yapan arkadaşlara diyecek hiçbir lafım yok. Hakan bu maçta oynasaydı maçta bu kadar zorlanmazdık.
Gol atıp avarejı artırsak iyi olurdu dedim. Öyle oldu... Helal olsun.
goooooool![]()
Formda ve fizik kondisyonu iyi oLan bir Emre ve YıLdıray şu takımda oLduğu sürece ve iLeri uçta oyuncuLarı doğru seçtiğimiz sürece sıkıntı yaşamayacağımızın bir kanıtıdır bu.Umarım Fatih hoca artık anLamıştır bazı şeyLeri.
Hakem saolsun bize galibiyet kapısını açtı güzel galibiyet aldık
Halil ilginç bir gol attı ve 3-0 geçtik maçı![]()
İşte Milli Takım budur yaa Milli Takım ruhu 2. yarıda geri döndü Bekle bizi Avrupa
Oynasa neden oynadı.Oynamasa neden oynamadı.Artık bazı şeyLeri aşmamız gerek.Serdar Özkan oyuna girince aLkış aLmasının en büyük nedeni artık bazı genç ve geLecek vaad eden adamLarın da bu takımda oLması gerektiğini göstermeye çaLıştı haLkımız.
GüzeL gaLibiyet yoLa devam..
allahtan hakem adamı attı normalde bizim kaleciyi atıp penaltı vermesi gerekirdi.ama bi kerede hakem sayesinde türkiye avantaj saglasın bosna yeniliyo diger macta berabere bitti bizim için iyi bi gun oldu maltayıda yensek tam super olacaktı
super bir gol atti halil. aurelio a assist yapan kimdi?
Seyirci Taşkınlık yapmadı..iyi...
YıLLar sonra hakem sağoLsun diyebiLmek çok güzeL vaLLa.ÖzLemiş hatta hasret kaLmışız![]()
Fazla sevinmedim,sevinemedim.Golü yerken Gera'nın acemiliğiyle 10 kişi kaldılar ordan sonra koptu maç..
Maçı bırakında abi şöyle bişey olur mu ya?Gollerden sonra Fatih Terim'i gösteriyor kameralar adamın her haraketi komedi.Yanındakilerde aynı.Stand-up gösterisi yapsalar baya kazanırlar.
[SIGPIC][/SIGPIC]
YUN8 19
TUR8 17
NOR9 17
BOS8 13
MAC9 9
MAL8 5
MOL8 2
BeLki kendine aLdatmaya yöneLik hareketten vermedi.Spiker öyLe sanmış oLabiLir ama düdük çaLmadan topa vuruLduğu ve devam ediLdiği için vermişte oLabiLir.Tam oLarak biLmiyoruz ki.Çünkü daha sanki hakanLa pozisyon devam ederken düdük sesi geLmiş gibiydi.
Hakeme teşekkürler çok şanslıyız önce 2 kaleci şimdi hakemler.
Sonuda kazanabildik.3-0 averajımızıda yükseltik.