Quote Originally Posted by sardokar View Post
ya neyi oynayıp oynamıyacağımı sizemi sorucağım?olsun yada olmasin benim oyunda görmek istedigim bir şey.Artık o süper driplingleri ve golleri görmek istemiyorumusunuz?Bir pozisyon hatası oluyor kırmızı kart oluyor cezaya itiraz için poziyonu izleme hakkı verilmiş ama baksan ne yazar bakmasan ne yazar hiç bir şey anlayamıyorsun o yüzden 3d maç motoru lazım.Ayrica ben fm nin datebase ve oyuncu takip kalitesinden dolayi fmde bunun görmek istiyorum.Fifada bunu görsem fifa oynarım ve sizden icazet alma gereği görmem.
Eskiden mac motoru bile yoktu ve ona geciste de cok fazla karsi cikan olmus , oyunun yapisini kokten degistirecegi soylenmisti.. Ha ama ne oldu , gercekten degistirdi ve bu kabullenildi.

Ayni durumun 3-d icin de olmasi muhtemel ve bu oyunu benim gibi 97den ve belki daha onceden beri oynayanlar icin oyuna yapilan her radikal degisiklik bizim icimizi acitiyor.Cunku biliyoruz ki o korktugumuz sey yapilirsa da biz yine ona alisicaz ve bu boyle gidicek.Aslinda cekince bu.Tabii ki de 3 boyutta o butun hareketleri gormek cok hos olurdu ama yinede ben fm nin 2-d de kalmasi taraftariyim.