LA LIGA
La Liga Değerlendirmesi: La Liga'daki yükselişimize devam ettik. Namağlup bir şekilde dolu dizgin gidiyoruz. Çok zevkli geçen maçlarda en büyük rakibimiz kuşkusuz Valencia.Takımda pek fazla eksik göremedim. Sadece AMC mevkiinde ve ML mevkiinde kısa süreli sakatlıklar yaşadık. Bunlar bizi hafif etkilesede puan kaybına sebebiyet vermedi. Fikstürün en zorlu dönemlerini iyi atlattığımız kanaatindeyim. Sevilla, Valencia ve R.Madrid maçlarını atlattık. Bu hafta Atletico var. Ondan sonra ise sadece Barça maçı bizi etkileyebilir diye düşünüyorum.
UEFA KUPASI ELEME
İlk maçta 2-0 yendiğimiz Nancy'i, deplasmanda 4-2 ile mağlup ederek gruplara kalmayı başardık.
GRUP MAÇLARI
UEFA Değerlendirmesi: Bizimle denk güçlere sahip olduğunu düşündüğüm Rangers ve Palermo ile aynı gruptaydık. Fakat bizi zorlayacak yada puan kaybettirecek bir takım göremedim.4'te 4 ile üst tura çıkacağımızı düşünüyorum. Özellikle Rangers maçında harika bir performans sergiledik.
COPA DEL REY
Değerlendirme: Oynadığımız lig maçları, hafta arasında oynadığımız UEFA maçı ve yorgunluk. Ama yinede bu kadar zayıf bir rakibe karşı alınan sonuç hiçkimseyi tatmin etmedi. Maç boyunca sağlam oyun oynayıp iyi kapandık, atak yaptık ama sonuç gelmedi. Lorca 90+1'de kendi kalesine atmasa, bir beraberlik geliyordu. Bunun kırmızı alarm olabileceğini düşünerek, hafta içinde taktikte ufak oynamalara ve antrenman programında düzenlemeye gittim. Neyseki korkulacak pek birşey yokmuş.Sonraki maçlarımızda yine iyi bir oyun çıkararak ilerledik.

Takımda pek fazla eksik göremedim. Sadece AMC mevkiinde ve ML mevkiinde kısa süreli sakatlıklar yaşadık. Bunlar bizi hafif etkilesede puan kaybına sebebiyet vermedi. Fikstürün en zorlu dönemlerini iyi atlattığımız kanaatindeyim. Sevilla, Valencia ve R.Madrid maçlarını atlattık. Bu hafta Atletico var. Ondan sonra ise sadece Barça maçı bizi etkileyebilir diye düşünüyorum.