1 ile 30 arası toplam 244 sonuç

Konu: Heyecan Artıyor... Türkçe FM Geliyor...

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by imperius
    SİTE YONETICILERINE SESLENIYORUM fm 07 de turkce dılının olması ıcın bı calısma ornegın mail bombardımanı gibi yapamazmıyız??sız de yorulmamıs olursunuz boyleceee
    bununla ilgili Türkçe Çalışmalar başlığı altında birçok açıklamamız var. Daha önce çok yapıldı baskılar, ancak sigames tarafından bu baskıları durdurmamız istendi. Orjinal oyun satışlarının düşüklüğü nedeniyle oyuna daha uzunca bir süre TR desteği konulmayacak..

Bu açığı bizler elimizden geldiğince kapamaya çalışıyoruz ve zamana yayarak gerekli iletişimi sağlıyoruz. Umarız bir gün orjinal oyunda da TR desteği olur...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    bununla ilgili Türkçe Çalışmalar başlığı altında birçok açıklamamız var. Daha önce çok yapıldı baskılar, ancak sigames tarafından bu baskıları durdurmamız istendi. Orjinal oyun satışlarının düşüklüğü nedeniyle oyuna daha uzunca bir süre TR desteği konulmayacak..

Bu açığı bizler elimizden geldiğince kapamaya çalışıyoruz ve zamana yayarak gerekli iletişimi sağlıyoruz. Umarız bir gün orjinal oyunda da TR desteği olur...
    ben sahsen orjınal cd aldım..ıng den almıstım bıraz tuzluya geldı ama olsun..tr ıcın makul bı fıyat belırlenırse bence burada da satıslar artar kesın..sıtede 50 ytl oylaması var bence 50 ytl makul bı fıyat

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by imperius
    ben sahsen orjınal cd aldım..ıng den almıstım bıraz tuzluya geldı ama olsun..tr ıcın makul bı fıyat belırlenırse bence burada da satıslar artar kesın..sıtede 50 ytl oylaması var bence 50 ytl makul bı fıyat
    Yalnız Türkiye'den istediğinizi resmi olarak ileten bir yer olsun.Yoksa hiç bir anlamı olmaz, Türkiye'den sipariş edildiği anlaşılmaz.

Bizim satışlarımız resmi ile olarak iletilecek, doğal olarak Türkiye'den satın alındığı belirtilmiş olacak..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs

inşallah temennilerimiz hep o yönde

Mesaj Yetkileri