Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Sen 3 gün önce mahalle takımını yeneme, 2 gol ye, sonra hakem sayesinde bu maçı kazan ve git basın tribününe hareket çek!

50 bin dolar prim alacaklarmış dünkü galibiyetten, gidip yarısını hakeme versinler bari. Maltalı futbolcuların aylık maaşları 2 bin dolar.

Biz bu kafayla hiçbir şey olmayız, baksanıza bu hareketi bile "Helal olsun", "Bravo", "Doğru hareket" olarak algılayanlar var. İsviçre maçında da Fatih Terim'in davranışlarını onaylamışsınızdır tahminimce...
Fatih Terim'in hareketini tabikide onaylamadık. Ama bir futbolcunun bu kadar üstüne gidilmez. Bi kere Malta maçında bizim futbolculara göre çok daha iyi oynadı. Tek kişiyle olmazki. Ama sadece o eleştiri aldı. Ne biçim basın bu. Emre'yi haklı görüyorum, helal olsun diyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Esas olarak eleştirilen Fatih Terim'di, oyuncular o kadar fazla eleştirilmedi. Ayrıca bunlar dokunulmaz değil, her futbolcu gibi tabii ki eleştirecekler. İngiltere'de kötü oynadığı bir maç sonu eleştirilince gitsin basın tribününe böyle yapsın bakalım ne oluyor! Sıkıyorsa orda yapsın.
İngiltere'de kötü oynadığı maçta diyorsun. O zaman eleştirsinler. Ama Malta maçında bizim futbolculardan daha iyi değilmiydi Emre ? Yoksa benmi futbolu tam olarak bilmiyorum. Böyle yüklenilmemesi lazım bence. Doğru bir hareket diyorum...