Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
Emrenin hareketi doğru olmayabilir ama bu hareketi kime yaptı neden yaptı benim için en önemlisi bu
O zaman o kendini biliyor diye değil ismini ve nedenini söyleyerek açıklama yapsın. Diğer basın mensupları da üzerine alınmasın. Herşey netleşsin.

Basına kızıyor olabilirsiniz arkadaşlar, hepimiz kızıyoruz eleştiriyoruz ama lüütfen mantıklı düşünün. Egemen gibi aşırıya kaçmanıza da gerek yok.

Yaptığı yanlış mıdır? Bence yanlıştır. Ama ona bu hareketi yaptırana kadar neler yapılmıştır tartışılır. Maçtan sonra sakin bir şekilde açıklama yapabilirdi beni eleştirenler bugünkü oyunumu gördüler mi diye?

Emre'yi de hemen silip atmamak gerekiyor ama yapılan hareket yanlıştır. Emre haksız demiyorum, yaptığında ona karşı yapılanlardan dolayı haklıdır. Haklı olması yaptığı hareketin doğru olduğu anlamına gelmez.

Tartışacaksak bence herkesin, yaptığı yanlış ama diye başlaması gerekiyor cümleye. Haklı olabilir ama yaptğı yanlıştır.

Neyse fazla uzattım, herkes doğruyu yanlışı ayırt edebilecek seviyede burada. Kimseyi yargılamam düşüncesinden dolayı...