1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Avrupa kupalarının önemi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arakadaşlar bende saçmalık ortadan kalksın gerçekçi olsun diyorum siz daha çok saçmalıyorsunuz mesela diyorsunuz ki uefada yarı final oynamışsın ama 14 olmuşsun kovulman normal olur canım sen ankarasporu gerçek hayatta uefada yarı final oynat seni milli takıımı başına getirirler ben uefada yarı final oynadığım sene ligde 14. oldum bir sonraki sene değil yani

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    arakadaşlar bende saçmalık ortadan kalksın gerçekçi olsun diyorum siz daha çok saçmalıyorsunuz mesela diyorsunuz ki uefada yarı final oynamışsın ama 14 olmuşsun kovulman normal olur canım sen ankarasporu gerçek hayatta uefada yarı final oynat seni milli takıımı başına getirirler ben uefada yarı final oynadığım sene ligde 14. oldum bir sonraki sene değil yani
    Diyelim ki bir sezonda gorevinden alinmaman icin 50 menajerlik puani toplaman gerekiyor.

Yonetim sana diyor ki, bu sezon senden beklentimiz ilk 10'a girmen. Bunu basarirsan 60 menajerlik puani verecegiz sana. Ilk 5'e girersen 80 puan veririz.

Ilk 10'a giremezsen 20 menajerlik puani verecegiz.

Ayrica Avrupa kupalarinda ceyrek final oynarsan 5 puan, yari final oynarsan 10 puan, final oynarsan 15 puan, kazanirsan 30 puan verecegiz.

Yani yonetim diyor ki lig, bizim icin daha onemli, Avrupa kupalarinda bir basari icin beklentimiz yok cunku takimin ligde iyi pozisyonda yer alip her sene Avrupa kupalarina katilmasi ve bu sayede ek gelir kazanabilmesi.

Sen bu istegi yerine getirmiyorsun, bir bakima gorevde kalman icin yeterli menajerlik puani toplamiyorsun sonra gercekci degil diyorsun. Patronunun istedigini yapmamissin sonucta. Gorevden alinman kadar normal bir sey olamaz.

Bunun nedeni tabii senin, yonetimin istekleri konusunda yeterince bilgili olmaman. Daha once yazdigim gibi FM 2008'de bunu konuda menajer'i daha fazla bilgilendirmek icin yonetim her konuda beklentilerini acikca onune dokuyor. Yani eger lig bizim icin onemli diyorlarsa, buna gore takimini hazirlaman gerekli. Gecen sene Palermo UEFA kupasindan elenme pahasina Istanbul'a yedek kadro ile geldi cunku 3 gun sonra Inter ile oynayacaklardi ve Lig onlar icin daha onemli idi. Sonucta da UEFA'dan elendiler ve Inter'e de kaybettiler.

Mesaj Yetkileri