Sayfa 6 / 15 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 427 sonuç

Konu: [TSL]Fenerbahçe Araştırması 2007

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

peki oldu bitti dediler nasil maclar cikariyor gordunuz, bjkde hep huzursuzdu, arada sirada bir iyi gunune dek geliyodu mac gunlerinde yansitiyordu gulumsemesi ile, ama roportajinda da kendi soyledi, gec alinmis bi karar diye
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    neyse konumuz!!! edu appiah lugano potansiyelleri neden dusulurdu!!!

neymis efendim, brezilyalilar abartiyormus? hmmm ama isinize gelince abartiyorlar gelmeyince adamlar yetenekli oluyorlar degilmi?

dupe duz cekememezlik var, eger bole birsey yoksa tekrar duzeltin yaptiginiz buyuk eyyamcilik ve yanlis ne yazikkki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yufus islam seninle aynı düşündüğümüz için 16 dedim güç özelliğine ama işte adı deniz malefes belirli kriterlere göre notlar veriliyor ama haklılarda şimdi denizi 19 yaparlarsa sissoko yu vierayı kaç yapacaklar ambrosini kaç yapacaklar ben güç denge ve dayanıklılığa 16 dedim inşallah 16 verirler ama ondan da şüpheliyim açıkçası.

Bu arada deniz barış çok kaslı bir futbolcu fiziki yapısı çok iyi bir vucut geliştirme antrenörü olarak bana bu konuda güvenebilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

yusufislam,

Tümer Metin'de söylediğin konum sadece son senede var idi.

Bunu unutma.

Ayrıca eyyamcılık yaptığımızı düşünmüyoruz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yusufislam View Post
    peki oldu bitti dediler nasil maclar cikariyor gordunuz, bjkde hep huzursuzdu, arada sirada bir iyi gunune dek geliyodu mac gunlerinde yansitiyordu gulumsemesi ile, ama roportajinda da kendi soyledi, gec alinmis bi karar diye
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    neyse konumuz!!! edu appiah lugano potansiyelleri neden dusulurdu!!!

neymis efendim, brezilyalilar abartiyormus? hmmm ama isinize gelince abartiyorlar gelmeyince adamlar yetenekli oluyorlar degilmi?

dupe duz cekememezlik var, eger bole birsey yoksa tekrar duzeltin yaptiginiz buyuk eyyamcilik ve yanlis ne yazikkki
    Biraz üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim. Kimseye eyyamcı damgası vuramazsınız. Bir daha bu tarz bir diyalog içine girerseniz bu forumu göremezsiniz.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

yani yusuf sana ters cvp werdm uyarı aldm sorun diil yne yaparm ama sewdigim bi forum sewdigim bi portal o yüzden daha dikkatliyim...

bak başta yanlışın war bi kere bu bi oyun kimse kimseyi cekmiyo diye bişe yok yani oyunda lugano bi ferdinand bi terry olsa galatasaraylının eksikligi ne ne kaybeder galatasaraylı,burda amaç en güzeli en dogru sekilde sunmak cekememezlik filan cok yanlış kelimeler...

tümer konusundada tümerin besiktasta tek yaptıgı fener maçlarında oynamaktı diger maçlarda yatıyodu adeta yani PA'sı war ama kullanmıyodu,fenerde daha bi uyum sagladı potansiyelini daha rahat kullandı belki tümer konusunda haklısın ama deniz konusnda yine yanlışın war...

denizi 20 yaparlarsa gattuso noolcak hepimis gattusuyu biliyoruz performansını,saglamlıgını birazda bu açıdan düşün...senin dedigin acıdan bakarsak mehmet yıldızda düşürülmüyo cok kuvvetli ama farklı şeeler...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar TÜMER METİN Fenerbahçe'de neler yaptı Beşiktaş'ta neler yaptı ?

Ezbere konuşmayın, biraz neler yaptıklarını açıklayın bana ben anlamıyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Tümer eski Tümer değil, yaşı gelmiş 34'e artık, 26-27 yaşındaki Tümer yok artık.

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Arkadaşlar TÜMER METİN Fenerbahçe'de neler yaptı Beşiktaş'ta neler yaptı ?

Ezbere konuşmayın, biraz neler yaptıklarını açıklayın bana ben anlamıyorum.
    iyi futbol sadece gol,asist vs... diilki illa istatistiklere yansıcak diye bişe yok eger öle olsa o zmn scoutlarda olmasın sadece kaç gol attıgına bakıp yazsın ama tümer fenerbahcede kesinlikle besiktasta sergilediginden daha üst düzey bi performans sergiledi...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by kazmavs View Post
    iyi futbol sadece gol,asist vs... diilki illa istatistiklere yansıcak diye bişe yok eger öle olsa o zmn scoutlarda olmasın sadece kaç gol attıgına bakıp yazsın ama tümer fenerbahcede kesinlikle besiktasta sergilediginden daha üst düzey bi performans sergiledi...
    Nasıl daha üst düzey bir performans sergiledi anlamıyorum
    Tümer Metin ne verdi Fenerbaheçe'ye

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by kazmavs View Post
    Arkadaşım bak şimdi Tümer Metin ne yaptı Fenerbahçe'de, idol olabildi mi ?

Beşiktaş'ta iken FB'ye gitmeden önce taraftarın sevdiği nadir oyunculardan bir tanesi idi Tümer, sadece attığı goller ve asistlere tabiki bakmayacağız.Ancak şöyle de bir durum var bir oyuncu gol attıkça, asist yaptıkça kendini bulur ve taraftarın idolü olur.

Arkadaşım bak şimdi Tümer Metin ne yaptı Fenerbahçe'de, idol olabildi mi ?

Beşiktaş'ta iken FB'ye gitmeden önce taraftarın sevdiği nadir oyunculardan bir tanesi idi Tümer, sadece attığı goller ve asistlere tabiki bakmayacağız.Ancak şöyle de bir durum var bir oyuncu gol attıkça, asist yaptıkça kendini bulur ve taraftarın idolü olur.
    ewt doru ama besiktaştan gelip fenerin idolü olmak kolay degil tümerin bjk taraftarını etkilemesinin tek sebebi fenerbahce maçlarıdır,tekrar söylüyorm bence tümer fenerbahcede bjkden daha üstün bi performans sergiledi...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hala diyorsunki daha çok performans...

Sebebi ne ? Ne yaptı da bu kadar çok performans sergiledi ? Nelerini gözlemledin mesela ?

Hala diyorsunki daha çok performans...

Sebebi ne ? Ne yaptı da bu kadar çok performans sergiledi ? Nelerini gözlemledin mesela ?
    mesela

hazırlanışı iyi olan gollerde yani tek pastan ziyade 5,6 pasta yapılan gollerde başrolü oynadı rakibi cok iyi yıprattı iyi paslar cıkarttı yakaladımı kritik ve iyi goller attı,cok az top kaybı yaptı,oynadıgı maçlarda ortasahanın dinamosu oldu...

ama bu konuştuklarımızın araştırmaya hiç bi katkısı yok yani artık uzatma istersen...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu bahsettiğin oyuncu bence Mehmet Aurelio.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Uzatmayalım bence de. Birebir tartışmaya dönüştürmemeye gayret edelim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Roberto Carlos'un özellikleri İspanyol araştırmacılar tarafından mı hazırlandı?Siz bir değişiklik yapacakmısınız?Carlos sırf TSL' ne geldi diye özelliklerinde ve CA sında bir düşme olmaz umarım.

Bence Kezman ın;
    Bitiricilik: 13
    Kararlılık: 11

olmalı.. benim gözlemim bu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman'nın dayanıklılık top sürme son vuruşlar hızlanma düşürülebilir.

Colin-Kazım 'ın Hız ve top sürme özellikleri arttrılabilir.

Deivid özellikle bu sene çıkışa geçti. Bitiricilik, Hız, Uzaktan Vuruş !! arttırılmalı Mevkisinede Uzaktan vurmayı sever eklenmelidir.

Semih'in bitiricilik arttırılmalı.

Serdar Kulbilge'nin özellikleri arttırılmalı..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Deivid ve Colin Kazım konusunda aynı fikirde değilim.
    Deivid ve Colin Kazım için daha çok erken bir kaç maç izlenerek performans yükseltmek yanlış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FaLconi View Post
    Bence Kezman ın;
    Bitiricilik: 13
    Kararlılık: 11

olmalı.. benim gözlemim bu..
    neden 13 3 sene önce fenerbahçenin stoperi olan lucıano ondan çok daha iyi son vuruşa sahipti 8-9 u geçmez ha bende biliyorum 8-9 yapılmayıp 12-13 yapılacağını ama adil olmayacak sonrada diyeceklerki o kezman hayır eskidendi o kezman şimdi kezman 13 bitiriciliğe sahip olupta zafer biryolda 13 bitiriciliğe sahip olursa ayıp olmayacakmı?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ve hakan şükür de öyle 12 yapılacaktır son vuruşu ama şu 241 golün kaçı finishing becerisiyledir acaba off the ball yeteneği 20 olsun çapraz koşu pres kafa 20 olsun bişey demem ama bitiricilik 12 olursa ve hasan kabzenin bitiriciliğide 12 olursa bu oyunda türk futbolcularını yapan adamlar futboldan anlamıyor demektir BANA GÖRE TÜRK FUTBOLUNUN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ EN YARARLI EN DİSİPLİNLİ EN ÇALIŞKAN EN SAYGI DEĞER EN KRAL FUTBOLCUSU HAKAN ŞÜKÜRDÜR AMA HASAN KABZENİN SON VURUŞ BECERİSİ HAKANI İKİYE KATLAR

Serdar Kulbilge--> Agility 18
    Reflexes 17
    Mehmet Aurelio --> Work Rate 19
    Stamina 18
    Tümer--> Free Kicks 16
    Determination 17
    Long Shots 16
    Corners 15
    Deniz Barış-->Best Rating DM
    Kemal Aslan-->Sol Ayaklı
    Deivid-->Technique 16
    Semih Şentürk-->Concentration 15
    Composure 14
    Finishing 15
    Heading 15
    Off The Ball 17

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by errqud_gfb View Post
    Reflexes 17
    Stamina 18
    Tümer--> Free Kicks 16
    Determination 17
    Long Shots 16
    Corners 15
    Kemal Aslan-->Sol Ayaklı
    Deivid-->Technique 16
    Semih Şentürk-->Concentration 15
    Composure 14
    Finishing 15
    Heading 15
    Off The Ball 17
    aynen katılıyorum kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Semih ve Tümer'in özelliklerini o kadar yüksek düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bense aksine semih ve tümerin en iyi yanlarını çok iyi etüd edip yazmış

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bir sezon boyunca sadece 3-4 tane maçta sonradan oyuna giren (semih) için bu değerleri verirsek...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ters olur dimi ama gerçekte 30 maç oynasa bu golleri atacağını gol pozisyonuna çok iyi girdiğini oyuna çok iyi konsantre olduğunu(bunu son dakikalarda attığı onlarca golden biliyoruz) ve kafa toplarında isabetli olduğunu biliyoruz ona bakılırsa perputea diyorki 3 senedir hiç görmesekte alex iyi şut atar nerden anladığını sorduğumuz zaman ise markajdan kurtulamadığı için vuramıyor rakip onu marke ettiği için vuramıyor vs diyor
    ewet semihi hiç 30 maç görmedik onun için bu özellikleri vermeyiz diyorsun
    bir diğer araştırmacı ise alexi 3 yıldır hiç uzaktan gol atarken görmedik ama aslında atar diyor
    bana göre sen gerçekçi o ise hayalperest olarak yaklaşıyor ama ne olursa olsun iki düşünce arasında büyük farklar var

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Kemal aslan her 2 ayagınıda kullanıyor sol ve sağ. Unutmayın. Gaziantepte oynadıgı futlbolu hatırlllayın. Fenere geldi sol kanat-sağ kanat her yerde oynadı. Sonralarıda solda görev alınca sol ayagınıda geliştirdi.
    Kemal sol ayağını güçlü bir şekilde kullanmıyordu düzelteyim. Sağ ayağı sola göre daha güçlü hatta sol kanatta oynarken topu sürekli sağına çekip orta açardı...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Semih ve Tümer'in özelliklerini o kadar yüksek düşünmüyorum.
    Semih'in off the ball özelliği kesinlikle yüksek olmalı Tümer'in de determination özelliği diğerleri tartışmaya açıktır tabii...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by errqud_gfb View Post
    Reflexes 17
    Uzaktan yakindan alakasi yok. Serdar vasat bir kaleci. Zihinsel ozellikleri oldukca yuksek ancak teknik ve fiziksel acidan en iyi ihtimalle vasat - yani 10-13 arasinda.

Stamina 18
    Ya bu sekilde ya da buna cok yakin seviyede olmasi dogru olur.

Tümer--> Free Kicks 16
    Determination 17
    Long Shots 16
    Corners 15
    Kararlilik disinda katiliyorum. Tumer biraz keyfe keder oynayan bir oyuncu. Cani istiyor istekli, arzulu, cani istemiyor silik ve ustune sorumluluk almayan bir oyuncu. 17 seviyesi cok yuksek, digerleri asagi yukari gercekci.

Kemal Aslan-->Sol Ayaklı
    Deivid-->Technique 16
    Bunlarda pek sorun yok. Sadece Kemal sag ayakli bir oyuncudur, hatta Antep'de zaman zaman sag tarafta oynamisti.

Semih Şentürk
    -->Concentration 15
    Composure 14
    Finishing 15
    Heading 15
    Off The Ball 17
    Imkani yok. Bu seviyede ozelliklerde olan bir Semih dunya yildizi olur. Semih cok iyi bir bitirici degil, cok soguk kanli da degil ama pozisyonlari iyi koklayan ve pozisyona giren ve cesur oldugu icin de ayagini, kafasini veya vucudunu gol atmak icin feda eden bir yapiya sahip bir oyuncu. Karambol golcusu denir bu tip oyunculara. Bos alan buldugunda pek etkili olamaz, adam gecemez, hizi ile defansin arkasina atilan topa kolay kolay yetisemez ama vucudunu feda ederek oynadigi icin etkili gorunur mesela bir Nobre gibi.

Bu ozelliklere sahip olan bir Semih, ortalama hiz/hizlanma ve cesaret ile beraber Turkiye'de oynayan en iyi forvet oyuncusu olur ki Semih hic bir zaman bu seviyeye gelebilecek bir oyuncu degil.

Konsantrasyon'a gelince. Semih'in ozellikle kisa sureli olarak sonradan oyuna girdiginde etkili oldugunu gormek mumkun. Ancak ilk 11'de basladigi maclarda Semih o son 15-20 dakikada harcadigi enerjiyi butun 90 dakikaya yayamayan bir oyuncu. Mac icerisinde de hep aktif olan, her zaman olmasi gereken yerde olan bir oyuncu degil. Kararlilik 16-20 seviyesinde olur ama konsantrasyon'un, ozellikle Semih gibi ilk 11'de basladigi maclarda yoklari oynayan bir oyuncu icin, bu seviyeye yakin olmasi bence pek dogru olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Extensor ve Erggud nickli arkadaslara pek katilmayacagim. Kezman' ın finishingine 13 vermek kesinlikle yanlış olur. Aurelio' nun staminası 17-18 , work rate 18 uygundur. Kemal Aslan Ümit milli takım kaptanıyken sağ açık yani fm ye göre amr mevkiinde oynuyordu. Yalnız coşkunun dediği gibi sol ayağını da geliştirdi. İki ayağınıda kullanabilyor. Right 20, left 15 uygundur.

Son olarak erggud niickli arkadaşa: sadece dünya üzerinde Türkiye ligi yok bu kadar yüksek puanlar vermemiz zor.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Semih bundan böyle ilk onbir oynayacak, yanında Kezman ile. Bakalım göreceğiz Semih bu bahsedilen seviyeye gelebilecek mi... Bence gelecek, hepimizi de mahcup edecek. 15-16 değerleri hakettiğini de gösterecek.

Sayfa 6 / 15 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri