Quote Originally Posted by francesco10
rize maçından sonra şamp. giden bi takıma destek mi yoksa onlara baskı mı yapığınız çok belliydi, burda başkanlarn yaptklarıyla yada emir vermesiyle yapılanlar konuşmaya başlanırsa en başta fener konuşulmalı, sende bjk taraftarına laf edemezsn ben buraya şimdi büyük harflerle bişiler yazmaya başlarsam bunun sonu hiç gelmez , o yüzden bişiler yazarken gelebileck cvplarıda düşün,, bide o kaddar şey sölemisn ki gerdek falan onlarla ilgili burda geyik yapmaya başlamayalım istersen ,sendeki bu sinir nedir asıl maçtan sonra konuşalm falan, bide tehdit etmeyi falan bırakın yaa bunlar geçti artk
fb bjk muhabbetı yapılırken araya gs sokulursa gerdek olayını acarım!!kımseyı tehdıt ettıgımız yok mesajları duzgun okursan sevınırım ben tumer nıcklı arkadasımla sevıyelı olarak konustum o da bana gereken cewapları werdı ve muhabbetı kapattık,,yarın mactan sora dewam edıcez mesajımı da gırgırına yazdım,,sen nasıl anladıysan anla,,FENERBAHCE taraftarı ornek alınmalıdır..hersey kufur dolu tezahurat yapmak degıldır!!